Porland Ethnical 18 Parça Yemek Takımı

3.999,99 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999,99 TL

Ürün Bilgileri

Porland Ethnical 18 Parça Yemek Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SARİBULUT Satıcı Ünvanı: SARI BULUT ELEKTRONİK HİZMETLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0746147136800001 Vergi Kimlik Numarası: 7461471368
    Bu ürün SARİBULUT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Porland ethnic 6 adet 28 cm düz tabak Porland ethnic 6 adet 20 cm düz tabak Porland ethnic 6 adet 18x13 cm kahvaltı tabağı

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Porselen
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 0-50
Geri Bildirim Ver

Porland PMORETHNIC Ethnical 18 Parça Yemek Takımı

"

Porland Ethnical 18 parça 6 kişilik kahvaltı takımı, şık tasarımıyla dikkat çeker. Ürünün özel renk ve desenleri çarpıcı bir hava taşır. 18 parçadan oluşan Porland takım hem dekoratif hem de işlevsel açıdan ihtiyaçları karşılar. Takımın ayırt edici yanlarından biri etnik teması olur. Fas kültürünün kendine has havasını canlı renkler ve özel motiflerle birleştiren sofra gerecini gönül rahatlığıyla edinebilirsiniz. Kahvaltı takımı, markanın Morocco koleksiyonuna dâhildir. Özgün desenleri ile öne çıkan bu seri, masasına şık bir hava katmak isteyen herkesin tercihi olur. Porland Ethnical 18 parça 6 kişilik kahvaltı takımını misafir ağırlarken ya da ailenizle keyifli zaman geçirirken kullanabilirsiniz.

  • Toplam ağırlık: 10 kg
  • Parça sayısı: 18
  • Stil: Etnik

Porland Ethnical 18 Parça Kahvaltı Takımının Özellikleri Neler?

Porland Ethnical 18 parça kahvaltı takımı pek çok farklı açıdan kendini belli eder. Morocco koleksiyonunun eşsiz tarzına ek olarak ürünlerin desenlerinde 5 temel renk kullanılır. Bunlar canlı tonlarda kırmızı, yeşil, mavi, sarı ve turuncu olur. Takımın parçalarındaki renk tonları ve motifler, birbiriyle uyumlu olacak şekilde iç içe yerleştirilir. Fas kültürüne özgü desenleri öne çıkarmak için tabaklarda beyaz çizgiler kullanılır. Renkli yüzeyler üzerinde motifler çok daha detaylı görünür. 18 parçalık takımda bulunan düz tabaklardan 6 tanesi 28 cm çapında üretilir. Tabaklardan diğer 6’sı ise 20 cm ölçülerinde olup pasta tabağı olarak tercih edilebilir.

Dikdörtgen kahvaltı sunum tabakları ise farklı besinleri masada servis etmek için ideal ölçülere sahiptir. Her parçasıyla çok yönlü bir kullanım sunan bu seti, farklı öğünlerde değerlendirebilirsiniz.

Porland Ethnical 18 Parça Kahvaltı Takımı Şık mı?

Porland Ethnical 18 parça 6 kişilik kahvaltı takımının Fas teması dikkatleri üzerine çeker. Etnik desen ve motiflere sahip olan bu tabaklar, canlı renkleri ile hem geleneksel hem modern ortamlara uyum sağlar. Tabakların rengârenk desenleri, altın yaldızlı kenar çizgileri ile tamamlanır. Motiflerin ana çizgileri ise beyaz fondan oluşur. Bu ince detaylar, takıma estetik bir hava kazandırır. 6 kişilik sofralar için uygun üretilen setten 2 adet satın alarak 12 kişilik Porland Morocco takımı elde edebilir ve daha kalabalık sofralarda kullanabilirsiniz. Kendi içinde bir bütünlük taşıyan bu sofra gereci, farklı fincan takımları ve çatal bıçak setleri ile uyumludur. Hem gümüş hem gold renkli sofra gereçleri ile eşleştirilir. Ayrıca şık porselen fincanlar ve cam çay bardakları ile harika bir birliktelik yakalar.

Porland Ethnical 18 Parça Kahvaltı Takımı Kaliteli mi?

Porland Ethnical 18 parça 6 kişilik kahvaltı takımı oldukça kaliteli malzemeden üretilir. Porselenden yapılan parçalar hem kaliteli hem sağlıklı bulunur. Sofra gereci, düşük ışık geçirgenliği ve parlak temiz rengi ile oldukça hoş bir hava taşır. Ürün günlük yemek servislerinde, kutlamalarda ve misafir sofralarında kullanılabilir. Porland Ethnical 18 parça 6 kişilik kahvaltı takımı, çay ve kahve ikramlarında da tercih edilir. Özellikle orta ölçülü pasta tabakları, çay yanına atıştırmalık ikramı yapmak için ideal bir tercih olur. Özel yemek davetlerinde yardımcı bir set olarak sofrada yer alır. Dilerseniz Porland Ethnical 18 parça 6 kişilik kahvaltı takımı yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu sete sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

"