Porland 6 Renk Kahve Yanı Flüt Bardak 6'lı 130 cc

1.189 TL
(198,17 TL / adet)
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL

Ürün Bilgileri

Porland 6 Renk Kahve Yanı Flüt Bardak 6'lı 130 cc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Decohomeevaksesuar Satıcı Ünvanı: NURDAN ESER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1330099757400019 Vergi Kimlik Numarası: 7600123136
    Bu ürün Decohomeevaksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6 lı : 6 ayrı renk (turuncu, pembe, mavi ,sarı, bordo ,yeşil ) Ürün : bardak Marka : porland Stil : romantik Ağırlık: 190.00 gr Çap: 4.90 cm Yukseklik: 16.30 cm En: 4.90 cm Boy: 4.60 cm Sıvı hacim: 130.00 cc Malzeme: cam Elde yıkanması tavsiye edilir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Mavi
  • Tip Kahve Yanı Bardağı
Geri Bildirim Ver

Porland 6 Renk Kahve Yanı Flüt Bardak 6'lı 130 cc

Mutfakta kullanılan kahve yanı bardak setinin görünümü kadar kullanışlı olması da oldukça önemlidir. Porland 6 renk kahve yanı flüt bardak 6’lı 130 cc boyutunda geniş iç hacme sahiptir. Set içerisindeki her bir parça cam materyalden sizin için özenle imal edilir. Sıcak veya soğuk her türlü içeceği içerisine aktarabilir, rahatlıkla tüketebilirsiniz. Porland flüt bardak 6’lı set son derece kullanışlıdır. Setin her bir parçası oldukça pratik kullanım sağlayan boyutlara sahiptir. Düz tabanı ürünün devrilmesini önlerken, ince belli olması zarif bir görüntü elde etmenize olanak sunar. 6 farklı renk ile dikkatleri üzerine çeker. Üretiminde cam kullanılması sayesinde kolaylıkla temizlenebilen yüzeye sahiptir. Kaliteli Porland markalı 6’lı kahve yanı flüt bardak setinin öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Pratik kullanım
  • Renkli şık tasarım
  • Romantik stil

Kullanışlı Porland 6’lı Kahve Yanı Flüt Bardak

Kullanışlı Porland 6’lı Kahve Yanı Flüt Bardak

Kahve yanında veya türlü içecekleri içine aktararak kullanabileceğiniz bardak seti, sağlık bakımından büyük öneme sahiptir. Sağlıklı cam materyalden imal edilen Porland 6 renk kahve yanı flüt bardak 6’lı 130 cc kullananların ilgisini kazanır. Set içerisindeki ürünler turuncu, mavi, pembe, sarı, bordo ve yeşil olmak üzere toplam 6 farklı renktedir. Her bir parça, romantik stile sahiptir. 190 gram ağırlığında, 4.90 cm çapındadır. 16.30 cm yükseklik, 4.90 cm en ve 4.60 cm boyundadır. Porland renkli flüt bardak uzun yıllar kullanıma uygun bir settir. İster elde, ister bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Yer kaplamayan ebatlarıyla kahve yanında son derece zarif bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu setle hayalinizdeki şık sunumları yapabilirsiniz. Siz de Porland markalı 6 farklı renkteki kahve yanı flüt bardağı rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Zarif Porland Kahve Yanı Flüt Bardak

Zarif Porland Kahve Yanı Flüt Bardak

Kaliteli, Porland markalı kahve yanı bardak seti, cam materyalden imal edilmesi sayesinde son derece sağlıklıdır. Dolayısıyla bu 6 parçalı kaliteli set uzun ömürlü kullanıma uygundur. Yer kaplamayan boyutlarıyla oldukça sevimli bir görünüme sahiptir. Tek bir setle mutfak dekorasyonuna kendi yorumunuzu katabilirsiniz. İster kahve yanı, ister meşrubat bardağı olarak kullanabilirsiniz. Tasarım harikası bu setle gösterişli sunumlar yapabilirsiniz. Dekor ürünü olarak kullanılabilen ürünler masanıza enerjik bir hava katar. Rengarenk olmasıyla farklı bir görüntü yaratır. Ürün camının kalın olması sayesinde maksimum düzey dayanıklı parçalardır. Şekilli dış yüzeyi bardakları tutarken elinizden kaymasını engeller. Porland 6 renk kahve yanı flüt bardak 6’lı 130 cc yorumlarını okuyarak set hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Siz de kaliteli, Porland markalı, 6’lı kahve yanı flüt bardak setini tercih edebilirsiniz.

Porland 6’lı Kahve Yanı Flüt Bardak Fiyatları

Porland 6’lı Kahve Yanı Flüt Bardak Fiyatları

Porland 6 renk kahve yanı flüt bardak 6’lı 130 cc fiyatları setin içerisindeki her bir parçanın kalitesi, kullanışlı olması, dikkat çeken renkleri ve tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Farklı gelir düzeyindeki her bütçe için oldukça uygundur. Porland markalı kahve yanı bardaklar cıvıl cıvıl renkleriyle enerjik bir görüntü oluşturur. Kaliteli set ilk alındığı halinde kalır, şıklığını ve parlaklığını uzun yıllar kaybetmez. Ele tam oturan yapısı sayesinde ürünü rahatlıkla kavrayabilirsiniz. Flüt bardaklar kadeh benzeri görüntüleriyle kahve masanızı eşsiz bir hale getirir. Romantik stilde dizayn edilen set müşterilerin beğenisini toplar. Devrilmeyi önleyen altlık şeklinde geniş tabanı oldukça sağlamdır. İnce belli olmasıyla son derece kibardır. Hayalinizdeki gösterişli sunumları bu setle yapabilirsiniz. Ergonomik, pratik, Porland markalı 6’lı kahve yanı flüt bardak setine Trendyol’daki fırsatlarla sahip olabilirsiniz.