Porçöz Banyo 750 ml

68,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kurumsal Fatura
4 Al 3 Öde
Kurumsal Fatura
144,90 TL
Kurumsal Fatura
74,99 TL
Kurumsal Fatura
74,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Porçöz Banyo 750 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PORÇÖZ BANYO 750 ML
Geri Bildirim Ver

Porçöz Banyo Spreyi 750 ml

Porçöz banyo sprey 750 ml banyonun günlük temizliğinde; her türlü sabun ve kireç kalıntıları, pas izleri, banyo kir ve küflerine karşı tercih edilir. Ürün, banyonun parlak yüzeylere kavuşmasında büyük rol oynar. Banyoda, tuvalette veya mutfakta kirlenmeyi geciktirir. Ürün içeriğindeki güçlü formülü sayesinde yüzeylerde oluşan istenmeyen su lekelerinin oluşumunu geciktirir. Porçöz banyo sprey, özel ve etkili formülü ile zor çıkan lekelerin temizlenmesine yardımcı olur. Etkili formülü sayesinde fayansın uzun süreli temiz görünümünün korunmasına yardımcı olur. Ürün, okyanus ferahlığı esansı sayesinde kullanıldığı bölgede ferah bir ortam yaratır. Evde, işte veya okulda kullanıma uygun olan banyo spreyi, sağlığa zararsız içeriği ile alerjen etkene sebep olmaz. Ürün, özel veya günlük kullanımlar için uygundur.

  • Güçlü ve etkili formül
  • Rahat ve pratik kullanım
  • Temiz ve ferah görünüm

Etkili Porçöz Sprey 750 ml Pratik Kullanımı

Etkili Porçöz Sprey 750 ml Pratik Kullanımı

Porçöz banyo sprey 750 ml çözücü lavabo, musluk duşakabin, tuvalet, küvet, duş başlığı, cam, fayans, seramik banyo yüzeyleri ve derzler gibi farklı alanlarda hijyenik bir temizlik imkanı sunar. Birçok alanda temiz ve ferah bir ortam yaratan banyo spreyi, aynı zamanda uzun süreli bir kullanım imkanı sunmasıyla da büyük beğeni toplar. Pratik bir kullanıma sahip olan ürün, açılıp kapanabilen sprey başlığı sayesinde kullanımı kolaylaştırır. Sprey başlığı püskürtme özelliği ile geniş alanlarda etkili bir temizleme imkanı sunar. Ürün, yatay yüzeylerde kullanılırken, püskürtme mekanizmasının önündeki kapak açık tutularak kullanılır. Dik yüzeylerde kullanılırken veya daha fazla köpük istenildiğinde ise, sprey başlığında bulunan kapağın kapalı tutulması yeterlidir. Kolay ve pratik bir kullanıma sahip olan ürün sayesinde; kısa bir sürede, geniş alanlarda temiz ve ferah bir görünüm elde edilir.

Porçöz Sprey 750 ml Leke Çıkarıcı Özellikleri

Porçöz Sprey 750 ml Leke Çıkarıcı Özellikleri

Porçöz banyo sprey 750 ml leke çıkarıcı, rahat ve kolay bir kullanımı ile kullanıldığı her ortamda temiz bir görünüm sunar. Banyo spreyi, temizlenmek istenen kirli yüzey üzerine uygulanır. Kirli olan yüzey nemli bir bez veya sünger yardımı ile silindikten sonra, yüzey su ile durulanarak temiz bir görünüme kavuşulur. Zor ve inatçı kirlere karşı da oldukça etkili olan banyo spreyi, bu kirlere karşı da temiz bir görünümün elde edilmesine yardımcı olur. Ürün, kullanıldığı bölgede bıraktığı temiz okyanus ferahlığı kokusu sayesinde uzun süre ferah ve temiz bir ortam oluşturur. Kolay ve pratik bir kullanım imkanı sunmasının yanı sıra etkili bir temizlik için vazgeçilmez olan Porçöz banyo spreyi 750 ml özellikleri oldukça ilgi görür. Etkili ve uzun süreli bir temizlik için siz de bu ürünü her ortamda kullanabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Porçöz Sprey 750 ml Fiyatı ve Yorumları

Bütçenize Uygun Porçöz Sprey 750 ml Fiyatı ve Yorumları

Porçöz banyo sprey 750 ml fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürünün ilk kullanımından itibaren etkili sonuçlar elde edilir. Evde, işte veya hayatın her alanında rahatlıkla kullanılabilen banyo spreyi, temizlik için vazgeçilmezlerdendir. Kolay kullanım imkanı sunan pratik başlığı sayesinde pratik bir kullanım imkanı sunarak kısa sürede etkili sonuçların elde edilmesine yardımcı olur. Sprey, içeriğindeki güçlü formül ile en zorlu kirlerin dahi temizlenmesine imkan sunar. Ürün temizlikten sonra, uzun süre temiz görünümün korunmasına da yardımcı olur. Köpük, kullanım esnasında veya sonrasında elinizde rahatsız edici bir his uyandırmaz. Ürün, kaliteli içeriği sayesinde spreyin uygulandığı zeminin eskisinden daha beyaz ve parlak bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Porçöz banyo sprey 750 ml yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de pratik ve kolay bir kullanımı ile etkili sonuçlar sunan bu ürüne, Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.