Popolin Pişik Önleyici Krem 100 gr

158,95 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
161,25 TL
Kurumsal Fatura
159,50 TL
75 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
185,99 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
178,20 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Popolin Pişik Önleyici Krem 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİYOMAX Satıcı Ünvanı: MEDBİYO İLAÇ SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613086620700010 Vergi Kimlik Numarası: 6130866207
    Bu ürün BİYOMAX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Popolin Pişik Önleyici Krem 100 gr

Ürün Özellikleri

  • Etki Pişik Önleyici
Geri Bildirim Ver

Popolin Bebek Pişik Kremi 100 ml

Pişik, çoğunlukla 9-12 ay arası bebeklerde görülen rahatsız edici bir cilt hastalığıdır. Özellikle yaz aylarında sıcaklığın etkisiyle terleyen popo ve kasık bölgelerinde meydana gelir. Ayrıca sık sık bebeklerin bezinin değiştirilmemesi de pişiklerin ortaya çıkmasına neden olur. Havasız kalan ten, bir süre sonra kızararak pişiğe dönüşür. Bebeklerde huzursuzluğa ve acıya neden olan pişiğe karşı pişik kremi kullanmak oldukça önemlidir. Popolin ise sahip olduğu yeni teknoloji ile geliştirdiği Popolin bebek pişik kremi 100 ml ile bebeklerin cildini pişiğe karşı korur. Cildi yenileme özelliği sayesinde pişikleri tedavi etmede yardımcı olur. Ayrıca içeriğinde yer alan yüksek çinko asit sayesinde cildi kısa süre içinde onarır. Lanolin ve camomile kullanılarak elde edilen ürün cildi yumuşatır ve nemlendirir. Hipoalerjenik ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

  • Onarıcı etki
  • Pişik önleyici
  • Hipoalerjenik

Dikkat Çeken Özellikleri ile Popolin Pişik Kremi 100 ml

Dikkat Çeken Özellikleri ile Popolin Pişik Kremi 100 ml

Önemli deri rahatsızlıklarından biri olan pişikler, bebeklerin huzursuz olmasına neden olur. Temiz ve kuru tutulması gereken kasık ve popoda, bazı etkenler sebebiyle rahatsızlık oluşumu görülür. Tedavi edilmediği takdirde de derin yaralara dönebilir. Tedavisinde ve önlenmesinde Popolin pişik kremi, son derece etkili bir üründür. Ihlamur ekstresi, vazelin gibi sağlık için faydalı bitkisel ürünlerden elde edilir. İçerisinde yer alan lanolin, camomile ile geliştirilen özel formülü ile ciltte besleyici etkiler oluşturur. 100 ml'lik ambalajı ile uzun süreli kullanım sunar. Ayrıca gerginleşen ve sertleşen cildin yumuşaması için de son derece faydalı bir üründür. Sadece bebeklerin cilt bakımında değil, yetişkinler için de kullanışlıdır. Dermatolojik olarak test edilen bebek pişik kremi, cilt tahrişlerini önler. Pişikleri önleme ve tedavi etmede etkili olan bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Avantajlarla Dolu Popolin Bebek Pişik Kremi 100 ml Fiyatı

Avantajlarla Dolu Popolin Bebek Pişik Kremi 100 ml Fiyatı

Bebek sağlığı ve cilt bakımı için pişik önleyici ve tedavi edici Popolin deri merhemini kullanabilirsiniz. Popolin bebek pişik kremi 100 ml fiyatı ile oldukça bütçe dostu bir üründür. Onarıcı etkisi ve önleyici yapısı ile sağlığınızı korur. Aynı zamanda 100 ml’lik ambalajı ile uzun süreli kullanım sağlar. Aynı zamanda ekonomik yönden de kazançlı bir alışveriş deneyimi sunar. Sahip olduğu avantajlarla hem kullanışlı hem de son derece etkili bir üründür. Özel formülü ile bebeklerin sertleşmiş cildini kısa süre içinde nemlendirir ve yumuşatır. Ayrıca içeriğinde bulunan lanolin ve camomile ile rahatlatıcı etkiye sahiptir. Sadece bebekler için değil, aynı zamanda yetişkinlerin de kullanabileceği şekilde üretilir. Fransa Dermscan Laboratuvarı tarafından dermatolojik olarak test edilip onaylanan ürün, hipoalerjenik bir yapıya sahiptir. Bu sayede sizi alerjen etkilerden korur.

Öne Çıkan Popolin Bebek Pişik Kremi 100 ml Yorumları

Öne Çıkan Popolin Bebek Pişik Kremi 100 ml Yorumları

Popolin bebek pişik kremi 100 ml yorumları incelendiğinde, ürünün hipoalerjenik özelliğinin beğenildiği gözlemlenebilir. Bebek kremlerinin, hassas cilt ile uyumlu olması beklenir. Alerjenlerden koruyan özel formülü sayesinde ciltte tahriş ve kızarıklık yapmaz. Ürün dermatolojik olarak da test edilerek hem sizin hem de bebeğinizin sağlığını güvence altına alır. Hassas ciltler için oldukça etkili olan bir üründür. Pişik ve terlemeden kaynaklı kızarıklıkları, onarıcı etkisi ile kısa sürede tedavi eder. Aynı zamanda ürünün sadece tedavi odaklı olmayıp önleyici özelliğe sahip olması da müşteriler tarafından çokça tercih edilmesinde etkendir. Linoil ve camomile gibi doğal ürünlerden elde edilen bu ürün, oldukça cezbedicidir. Bebeğinizin cildine iyi gelecek bu ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Markanın önleyici kremini avantajlı fiyat seçeneği ile değerlendirerek güvenle sipariş edebilirsiniz.