3
Sanatsal Kağıtlar Kalemler kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Ponart Kosida Yedi Kat Küçülen Kağıt A4 2'li Paket 36655

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
100 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
100 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ponart Kosida Yedi Kat Küçülen Kağıt A4 2'li Paket 36655

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KISMET KIRTASİYE SİRKECİ / CAĞALOĞLU Satıcı Ünvanı: KISMET KIRTASİYE BÜRO MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0559006594000014 Vergi Kimlik Numarası: 5590065940
    Bu ürün KISMET KIRTASİYE SİRKECİ / CAĞALOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Normal bir fırında pişirildiğinde orjinal boyutlarından 1/7 oranında küçülen ve yaklaşık olarak aynı oranda kalınlaşan eşsiz bir metaryaldir. Şeffaf ve beyaz renktedir Ürünü ister hazır şablon kullanarak, isterseniz de kendi serbest çiziminizi yaparak gerçekleştirebilirsiniz. Bir yüzeyi diğer yüzeyine göre daha az parlaktır. Çizim ve boyama işlemi bu yüzeye göre yapılır. Beyaz yüzeyli Seven Times üzerine renkli fotokopi baskı alınabilir. Mümkün olduğu kadar çok boya tatbik edilmelidir. Renkler bu aşamada soluk ve zayıf gözükse de küçülme gerçekleştikten sonra canlı ve parlak olacaktır. Boyayıp şekillendirdiğiniz hayvanlar, çiçekler , otomobiller, geometrik şekiller veya serbest çizimlerinizi fırınlama işlemi bittikten sonra birçok şekilde değerlendirebilirsiniz. ( örneğin: Anahtarlık, rozet, etiket, buzdolabı süsü, toka, araba süsü, vs.) Bitmiş metaryallerinizi ayrıca el yapımı kart süslemelerinde, küçük hediye kutularının dekorasyonunu tamamlamada kullanabilrsiniz. Ürününüz fırınlama işlemi bittikten sonra bükülür veya kabarcık oluşursa her zaman tekrar ısıtarak düzeltebilirsiniz. Fakat ikinci kez ısıtılan üsün düzleşmesi biraz daha fazla zaman alacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver