Polygold Ses Bombası Hoparlör Bluetooth Speaker Outdoor 4 İnç x 2

689 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Polygold Ses Bombası Hoparlör Bluetooth Speaker Outdoor 4 İnç x 2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: indirimhanem Satıcı Ünvanı: HAPPY PAPER KAĞIT MATBAA AMBALAJ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0050050744981485 Vergi Kimlik Numarası: 0500507449
    Bu ürün indirimhanem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polygold hoparlör, 4 inç boyutlarında 2 adet hoparlörü ile yüksek ve kaliteli ses seviyesine ulaşır.
  • Taşınabilir Bluetooth hoparlör piknik, doğum günü ve tüm açık hava eğlence ortamlarında yüksek performans gösterir.
  • Radyolu Bluetooth hoparlör ile sevdiğiniz radyo kanallarını, kaliteli ses düzeyinde dinleyebilirsiniz.
  • Polygold şarjlı Bluetooth hoparlör, 1200 mAh batarya kapasitesiyle uzun süreli kullanıma olanak tanır.
  • USB Bluetooth hoparlör, USB flash bellek girişine sahip olup kısa sürede bağlantı kurar ve müzik keyfini yaşatır.
  • AUX girişli Bluetooth hoparlör bilgisayar, tablet, telefon ile kablolu bağlantı kurabilir.
  • Polygold SD kartlı Bluetooth hoparlör geniş hafıza belleği bulundurup, özgürce müzik dinlemeyi mümkün kılar.
  • Polygold ses bombası, ses çıkış gücü 10W Bluetooth hoparlör modelleri arasında yer alır.
  • Polygold parti hoparlörü, 20 kHz frekans aralığına kadar yüksek ve kaliteli ses çıkışı sağlar.
  • Bluetooth ses hoparlörü ve bağlantı kurulan cihazlar arasında, 10 metre mesafeye kadar ses kalitesinde düşüş yaşanmaz.
  • Polygold hoparlörün dayanıklı malzemeli tasarımı, uzun ömürlü kullanımı destekler.
  • Ses bombasının büyük boyutlu tasarımı, çarpıcı ve göz alıcı görüntüsüyle dikkat çeker.
  • Polygold Bluetooth hoparlörü tercih ederek istediğiniz her yerde parti havası yaratabilirsiniz. Hem Android hem de iOS işletim sistemiyle uyumlu cihazlara kolayca bağlayarak başlatabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Çoklu Bağlantı Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Dinleme Süresi 3 Saat
Geri Bildirim Ver

Polygold Outdoor Parti Hoparlörü Bluetooth Hoparlör 4 inç × 2 Kablosuz Speaker Ses Bombası Radyo-USB-TF Giriş 1083

Teknolojik cihazların ses çıkışları için önemli bir donanım parçası olan hoparlörler sahip oldukları özellikler ile ön plana çıkar. Farklı cihazlardan çıkan seslerin ortama daha yüksek frekansta ulaşmasını sağlayan hoparlörler, video izleme ve müzik dinleme kalitesini üst seviyeye çıkarır. Polygold outdoor parti hoparlörü Bluetooth hoparlör 4 inç × 2 kablosuz speaker ses bombası Radyo-USB-TF giriş 1083 ürünü, kaliteli bir Bluetooth hoparlördür. Bluetooth özelliği sayesinde bu özelliği destekleyen tüm cihazlara rahatlıkla bağlanarak etkili ses çıkışı sağlayan ürün, istenildiği zaman açılan LED ışıklı tasarımı ile dikkat çeker. Polygold Bluetooth hoparlör kolay taşınması için özel olarak tasarlanan tutma kolu ile ergonomik kullanım imkanı sunar. Modelin etkileyici LED parti ışıkları kapanır açılır özelliktedir. Ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

  • LED parti ışıkları
  • Kaliteli ses performansı
  • Şarj edilebilir 1200 mAh batarya

Polygold Outdoor Parti Bluetooth Hoparlör Özellikleri

Polygold Outdoor Parti Bluetooth Hoparlör Özellikleri

Performans ve kalite konusunda üstün performans gösteren teknolojik aksesuarlar sıklıkla tercih edilir. Polygold outdoor parti hoparlörü yüksek performanslı bir modeldir. Kaliteli ve yüksek ses gücü sayesinde düzenlenen partilerin iyi geçmesine olanak sağlar. Ev ve dış ortamlarda organize edilen partilerde açılır kapanır LED ışıkları ile eğlenceli bir görünüm sunar. Bluetooth özelliği sayesinde rahat kullanım sağlar. Bu özelliği destekleyen cihazlara kablosuz bir şekilde bağlanma imkanı bulunan ürün aynı zamanda FM radyo frekanslarını dinleme imkanı tanır. FM 87.5 - 108.00 MHz aralığında radyo kanalı dinleme olanağı sunan ürün etkili bir ses kalitesine sahiptir. Polygold outdoor parti hoparlörü Bluetooth hoparlör 4 inç × 2 kablosuz speaker ses bombası radyo-USB-TF giriş 1083 kullananlar kaliteli özelliklere sahip bu teknolojik aksesuar hakkında beğenilerini dile getirir. Yorumlara göz atarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Şık Polygold Outdoor Parti Bluetooth Hoparlör

Şık Polygold Outdoor Parti Bluetooth Hoparlör

Şık görünüme sahip portatif hoparlör modelleri, değişik temalara sahip partilerde aranan ürünler arasındadır. Ürünün ses kalitesi kadar taşıma kolaylığı ve dış görünümü de oldukça önemlidir. Polygold hoparlör mavi siyah rengi ve 8 inç boyutu ile oldukça şık bir üründür. Uzaktan kumanda ile ses ayarı yapılabilen ürün, kumanda üzerindeki P tuşuna basılarak açılıp kanabilen parti LED ışıkları ile dikkat çeker. Ürün boyutu, parti alanında istenilen yere rahatlıkla konumlandırılabilecek ölçülerde tasarlanır. LED ışıklar kapalıyken mavi renkte olan ses çıkış alanları, ışık özelliği açıldığında değişen renklere sahip ışıklar ile ortama hoş bir hava katar. 10 metreye kadar Bluetooth çekim gücü sayesinde uzaktaki bir cihaza rahatlıkla bağlanabilen aksesuar, 2 adet 5 W çıkış gücü ve 85 dB sinyal gürültü oranına sahiptir. Modeli güven içinde tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Polygold Outdoor Parti Bluetooth Hoparlör

Avantajlı Polygold Outdoor Parti Bluetooth Hoparlör

Hoparlörlerin ses kaliteleri ve estetik tasarımları fiyat aralıklarını belirleyen özellikler arasındadır. Outdoor parti hoparlörü; kablosuz bağlantı kurma özelliği, USB flash bellek, hafıza kartı ve aux bağlantı girişleri ile ön plana çıkar. Ayrıca ürünün açılır kapanır parti LED ışıklı tasarımı oldukça şık bir görünüme sahiptir. Polygold outdoor parti hoparlörü Bluetooth hoparlör 4 inç × 2 kablosuz speaker ses bombası radyo-USB-TF giriş 1083 fiyatı; ürünün tüm teknolojik özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Müşterilerin yaptığı değerlendirmeler ve Polygold outdoor parti hoparlörü Bluetooth hoparlör 4 inç × 2 kablosuz speaker ses bombası radyo-USB-TF giriş 1083 yorumları sayesinde bu ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Siz de bu şık ve yüksek kaliteli ürünü Trendyol’un avantajlı fiyat seçenekleri ile satın alabilirsiniz.