2
Kamera kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Polygold Iphone X Xs Xr Telefonu 11 Pro Max Değiştiren Arka Kamera Lens Beyaz

178,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polygold Iphone X Xs Xr Telefonu 11 Pro Max Değiştiren Arka Kamera Lens Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JUNGLEE ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: JUNGLEE ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484217320600001 Vergi Kimlik Numarası: 4842173206
    Bu ürün JUNGLEE ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Kamera Çözünürlüğü 5 MP ve altı
  • Tip Normal Açı
  • Çeşit Lens
Geri Bildirim Ver

Polygold Arka Kamera Lens iPhone 11 Pro Max Tipi X XS XR için Beyaz Fiyatı - Trendyol

Dijitalleşme çağında telefon, her yaştan kişi tarafından çok rağbet gören bir teknolojik cihazdır. Farklı model ve renklerde telefonlar, çekim kalitesinden depolama alan büyüklüğüne kadar birçok farklılığa sahiptir. Uygun Polygold iPhone X XS XR telefonu 11 Pro Max değiştiren arka kamera lens beyaz fiyatlarındaki seçeneği satın alarak farklı modeldeki telefonunuzu üst modele taşıyabilirsiniz. iPhone X serisi de markanın kendi telefonları arasında farklılık gösterir. Diğer yandan X, XR ve XS olarak isimlendirilen telefonlar kamera yapısı olarak birbirlerine ve 11 Pro Max’a benzer. Böylece görüntü olarak telefonunuzu üst modele tıpatıp benzetebilirsiniz. iPhone X arka kamera lensini kullanarak yeni telefon görüntüsü elde edebilirsiniz. İşletim sistemi iOS 11 olan ürünü, görüntü açısından iPhone 11’e benzetebilirsiniz. Ürünün öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Hızlı ve pratik uygulama
  • Gerçekçi görüntü
  • Cihaz lenslerine uyum

Polygold iPhone Arka Kamera Lensi ile Hızlı Görüntü Değişimi

Polygold iPhone Arka Kamera Lensi ile Hızlı Görüntü Değişimi

Serinin telefonlarında ortak nokta aynı lens görünümüne sahip olmalarıdır. Dikey dizilimli lens tasarımına sahip olan X serisinin aksine iPhone 11, triangle dizayna sahiptir ve görünüm olarak X serisinden ayrılır. Seri farklılığının yanı sıra yalnızca Polygold iPhone X değiştiren arka kamera lens satın alarak X serisi telefonunuzu 11’e saniyeler içerisinde dönüştürebilirsiniz. Üçüncü bir lens olduğu izlenimi uyandıran ürünü satın alarak telefon modelinizi yükseltebilirsiniz. X, XR ve XS serisindeki cihazınızın arka kamera kısmına ürünü uygulayarak yapıştırma işlemini gerçekleştirebilir, üst modeldeki cihazın görüntüsünü yakalayabilirsiniz. Polygold iPhone X XS XR telefonu 11 Pro Max değiştiren arka kamera lens beyaz kullananların yorumlarından yola çıkarak ürünle ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. Uygun fiyatlı model değiştirici lensten yararlanarak ürünü satın alıp üst model telefon görüntüsü elde edebilirsiniz.

Polygold Lens ile Saniyeler İçinde Model Yükseltme Avantajı

Polygold Lens ile Saniyeler İçinde Model Yükseltme Avantajı

1976 yılından bu yana devam eden Apple serisi üretimi, farklı özelliklerle geliştirilen teknolojik cihazlardan oluşur. Farklı modellerdeki telefonları, ürünü satın alarak birbirlerine dönüştürebilirsiniz. Mevcut telefonunuzu, model değiştirici lens sayesinde üst modele birebir benzetebilirsiniz. Yeni özellikler ekleyerek seri üretimini sürdürürken teknoloji ile birlikte yeni fonksiyonları bir araya getiren markanın yeni modeline lens eklentisi satın alarak uyum sağlayabilir, telefonunuza estetik ve yeni bir görüntü kazandırabilirsiniz. X serisindeki telefonları, 11 Pro Max ile benzer kılan özellikler sayesinde, yalnızca uygun fiyatlı lens değişimi yaparak üst model bir telefon elde edebilirsiniz. iPhone arka kamera lensi değişimini ürünü satın alarak kolaylıkla gerçekleştirebilir, yeni bir görüntü oluşturabilirsiniz. Polygold iPhone X XS XR telefonu 11 Pro Max değiştiren arka kamera lens beyaz kullanarak gerçekçi bir üst model geçişi görüntüsü sağlayabilirsiniz.

Gerçekçi iPhone X Arka Kamera Lensi

Gerçekçi iPhone X Arka Kamera Lensi

Polygold iPhone X XS XR telefonu 11 Pro Max değiştiren arka kamera lens beyaz XX’in beyaz renkli şık tasarımı, telefonunuza estetik bir dokunuş katar. Ürün satın alındığında, lenslerin zarar görmemesi için eklenen plastik koruyucu ile kaplı şekilde tarafınıza ulaştırılır. Öncelikle telefon lensinizi temizleyip kurulayarak değişim işlemine başlayabilirsiniz. Ardından korumasını söktüğünüz lens eklentisini uygun şekilde yapıştırın. Elde ettiğiniz görüntü 11 Pro Max ile aynı olur. Ürün üzerinde ve lensler üzerinde ayrı ayrı plastik koruyucular bulunur. Bu koruyucular, çizilmelere karşı önlem amaçlıdır. Koruyucuları da çıkararak tamamen net bir görüntü oluşturabilirsiniz. Tüm işlemin uygulanması sonrası telefonunuzla renk uyumu içerisinde olan yeni bir lens görüntüsü elde edebilirsiniz. Polygold iPhone X XS XR telefonu 11 Pro Max değiştiren arka kamera lens beyaz yorumlarına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.