5
Yüz Temizleme Cihazı kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

Polosmart Psc02 Yüz Temizleme Fırçası - Beyaz

105,14 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
17 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
17 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
124,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Polosmart Psc02 Yüz Temizleme Fırçası - Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oliwa Satıcı Ünvanı: MEHMET ALİ KÜÇÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6030212657
    Bu ürün Oliwa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hugh2 kademeli hız ayarı
  • Temizlemesi kolay
  • Günlük kullanım için uygun
  • Cilt gençleştirici fırça
  • Yağlı ciltler için fırça
  • Yüz masaj başlığı
  • Normal ciltler için fırça
  • 2 adet AA kalem pil ile çalışır
  • 2 yıl garantili

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Güç Kaynağı Pilli
Geri Bildirim Ver

Polosmart POLO-107 Yüz Temizleme Cihazı

Polosmart yüz temizleme cihazı cildinizin üzerindeki ölü hücreleri ortadan kaldırarak daha genç ve daha canlı görünmenize yardımcı olur. Masaj uygulaması sayesinde bakım kremlerinin cildinize daha iyi nüfuz edebilmesine yardımcı olur. Cildin ölü hücrelerden temizlenmesi ve muhtelif sebeplerle bağlı olarak ortaya çıkan lekeleri temizlemek amacıyla rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürün 2 adet AA pil ile çalışır ancak piller ürün setine dahil değildir. Yüksek işlevselliğe sahip oluşu, hoş rengi ve şık tasarımıyla son dönemlerde tercih edilen bir ürün haline gelmiştir. Zengin paket içeriği ve kullanım kılavuzu sayesinde kolaylıkla yüz temizliğini yapabilirsiniz.

  • Polosmart yüz temizleme cihazı
  • 1 adet cilt gençleştirici başlık, 1 adet yağlı ciltler için fırça, 1 adet yüz masaj başlığı, 1 adet normal ciltler için fırça
  • 1 adet seyahat çantası ve kullanma kılavuzu

Polosmart Yüz Temizleme Cihazının Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Polosmart Yüz Temizleme Cihazının Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Polosmart mavi yüz temizleme cihazı, cildinizin ölü hücrelerden ve lekelerden temizlenmesini sağlar. Cihaz kuru ve nemli ciltlere karşı etkilidir. Kuru ciltlerde yüz temizleme fırçası kullanımında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta uygulama esnasında ürünün çok bastırılmaması ve dairesel hareketlerle yüzde gezdirilmesidir. Fırçalama işleminin hemen sonrasında yüzün ılık olması şartıyla bol suyla yıkanması ve nemlendirici takviyesi yapılması daha etkili sonuç verir. Setin içerisinde bulunan 4 farklı başlıktan yapacağınız işleme ve cildinize uygun olanını seçip, düşük veya yüksek hız seçeneklerinden biriyle ürününüzü kullanabilirsiniz. Latex cilt gençleştirici fırça, ölü derileri cildinizden uzaklaştırarak gözenekleri açarak daha genç bir görünüm sağlar. Yağlı ciltler için fırça, yağlı ciltlerde maksimum temizliği sağlar. Yüz masaj başlığı yüzdeki kan dolaşımını artırır ve cildinizin zamanla gerilerek daha genç görünmesini sağlar.

Polosmart Yüz Temizleme Cihazı Temizliği Kolay mıdır?

Polosmart Yüz Temizleme Cihazı Temizliği Kolay mıdır?

Polosmart yüz temizleme cihazı kullanımı son derece kolaydır. Kullanım ve temizlik sırasında dikkat edilmesi gereken önemli noktalar vardır. Ultra hassas ciltlerde kullanılması, boyun bölgesi gibi hassas ve ince deriye sahip yerlerde uzun süre kullanılması tavsiye edilmez. Yüz temizleme fırçası, temizlik işleminden sonra yıkanması gerekir. Kullanım sonrasında su veya sabun kullanmanızda bir sakınca yoktur. Fırça temizlendikten sonra kurumadan tekrar kullanılmamalıdır. Her kullanımdan sonra temizlenmesi gereken fırçalar için kokulu ve renkli sabunların kullanılmaması önerilir. Kokulu ve renkli sabun kullanılması ağır kimyasallar içerdiklerinden dolayı fırçada kalan artıkları cildi tahriş edecektir. Cihazınızı temizlerken alkol, benzin veya deterjan kullanmayınız ve 50°C’nin altındaki sıcaklıklarda muhafaza ediniz. Setin içerisinde bulunan 4 farklı başlıktan yapacağınız işleme ve cildinize uygun olanını seçip, düşük veya yüksek hız seçeneklerinden biriyle kullanabilirsiniz.

Polosmart Yüz Temizleme Cihazı Cilt Sağlığını Etkileri Nelerdir?

Polosmart yüz temizleme cihazı yorumlarında ürünün cilt sağlığına yaptığı olumlu etkiler kullanıcı deneyimleri ışığında belirtilmiştir. Hassas, aşırı yağlı, nemli ve kuru ciltlere karşı maksimum etkiyi gösteren ürün, son dönemlerin favorileri arasına girmeyi başarmıştır. Ürünün zengin içerikli paketinde bulunan masaj başlığı ürün kullanışlılığını en üst seviye çıkarır. Masaj başlığını takarak cildinizde istediğiniz bölgeye uygulayabilirsiniz. Bu sayede daha canlı ve diri bir görünüme sahip olmanız kaçınılmazdır. 4 farkı başlığı sayesinde her yüz tipine karşı uyumlu olan ürün, siyah nokta ve yüz lekelerine karşı da son derece etkilidir. Bunun yanı sıra cildinizin daha diri ve canlı gözükmesini sağlayarak genç görünmenize yardımcı olur. Polosmart yüz temizleme cihazı fiyatı ve performansı bağlamında değerlendirildiğinde muadillerine kıyasla son derece cüzdan dostu olduğu görülür. Trendyol üzerinden Polosmart yüz temizleme cihazı yorumlarını inceleyebilir ve fiyat hakkında bilgi alabilirsiniz.