Polosmart Psc03 Sonic Titreşimli Yüz Temizleme Cihazı - Turkuaz

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
111,11 TL
Kurumsal Fatura
113,90 TL
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura
124,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Polosmart Psc03 Sonic Titreşimli Yüz Temizleme Cihazı - Turkuaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOMEPLACE Satıcı Ünvanı: NURSEL PALA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7200259028
    Bu ürün SOMEPLACE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAKET İÇERİĞİ PSC03 Yüz temizleme cihazı Şarj kablosu Kullanma kılavuzu T-sonic titreşim teknolojisi sayesinde, hızlı, kolay temizleme ve gözenek görünümünde azalma Yüzünüzün hassasiyetine veya temizleme arzunuza göre 2 farklı yüzey de kullanılabilir Ultra hijyenik silikon yapısı sayesinde yüzeyinde bakteri barındırmaz Otomatik zaman ayarı sayesinde, yüz temizliğinizi üç dakikalık periyotlara böler ve tam dolu şarjla ortalama 60 kez kullanma imkanı sunar TEMEL BİLGİLER VE TEKNİK ÖZELLİKLER * 12 farklı hız ayarı ile titreşimli yüz temizleme * Tüm cilt tiplerine uygun silikon yapısı * Cihaz suyla yıkamaya dayanıklı * Yüzünüzün hassasiyetine göre veya temizleme arzunuza göre istediğiniz 2 farklı yüzeyi de kullanabilirsiniz. * T-sonic titreşim teknolojisi sayesinde, hızlı kolay temizleme ve gözenekn görünümünde azalma * Otomatik zaman ayarı sayesinde, her yüz temizliğinizi üç dakikalık periyotlara böler ve tam dolu şarjla ortalama 60 kez kullanma imkânı sağlar. * Ultra hijyenik silikon yapısı sayesinde, yüzeyinde bakteri barınmasına engel olur. Cihazınızı her kullanımdan sonra duru su ile temizleyiniz. Lütfen kullanmadığınız süre zarfında cihazı kapalı tutunuz. ŞARJ BİLGİSİ Cihazı kutu içerisinden çıkan kablo ile şarj edebilirsiniz. Kabloyu sokete taktıktan sonra ürünün içerisinde kırmızı ışık yanar. 1 saatte tam dolu hale gelir ve kırmızı ışık söner. Işık söndükten sonra cihazını lütfen daha fazla enerjide tutmayınız. Orta tam dolu şarjda 60 kez kullanıma kadar imkan verecektir NASIL KULLANILIR 1. Adım: Hazırlık: Yüzünüzü ve cihazınızı ıslatın, istediğiniz miktarda temizleyici elinize alın. 2. Adım: Köpürme: Avucunuzdaki temizleyiciyi elinizle köpürtün. Temizleyiciyi yüze eşit şekilde uygulayın. 3. Adım: Temizleme işlemine başlamak için cihazınızın açma tuşuna bir kez basınız. Cihaz her açılışta 3 dakikalık periyotlar halinde çalışır. PSC03’ün üzerinde bulunan + ve – tuşuna basarak çalışma hızını arttırıp, azaltabilirsiniz. Cihazı daireler çizerek yüzünüzde gezdirin. T alanı, burun oluğu, çene ve diğer alanlarda eşit şekilde hareket ettiriniz. 4. Adım: Cihazınızı kullandıktan sonra, duru bir su yardımı ile yüzünüzü ve cihazınızı temizlemelisiniz. CİHAZINIZIN KULLANMA ÖMRÜ VE GARANTİ SÜRESİ Aşagıdaki bilgiler sadece Türkiye için geçerlidir. * Cihazınızın kullanım süresi 3 yıldır. * Bu ürünün garanti süresi 2 yıldır. * AEEE’ye uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turkuaz
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Güç Kaynağı Şarjlı
Geri Bildirim Ver