Polosmart Psh03 Touch Parmak Izi Okuyuculu Akıllı Kilit Siyah Polo-256

399,99 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Polosmart Psh03 Touch Parmak Izi Okuyuculu Akıllı Kilit Siyah Polo-256

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENVAIGROUP Satıcı Ünvanı: FURKAN İSTENCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4810741194
    Bu ürün ENVAIGROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Geliştirilmiş çip teknolojisi ile parmak izi tanıma işlevine sahip akıllı, güvenli asma kilit Doğru tanımlama ve yüksek güvenlik sağlar Çocuklara ve yaşlılara dost Bisiklet , çanta , kapı ve dolap gibi her türlü kilitlenebilecek yerlerde güvenle kullanılabilir. Paket içeriği Polosmart 1 adet psh03 parmak izi okuyucu kilit 1 adet şarj kablosu Kulanma kılavuzu Temel bilgiler ve teknik özellikler * tek şarjda 3000’e kadar parmak izi okuma * şarj süresi: 2 saat * 180 mah pil * 2 yıl bekleme süresi * çalışma sıcaklığı: -20 ?c~+70 ?c * parmak izi tanıma teknolojisi * geliştirilmiş çip teknolojisi * 10 farklı parmak izini kaydedebilirsiniz * ıp65 sayesinde, toza ve suya karşı dayanıklı Nasıl şarj edilir? Ürün kutu içerisinden çıkan mikro usb kablo ile şarj edebilirsiniz. Şarj işlemini 5v / 1a duvar şarjı kullanınız. Şarjı dolar iken led ışığı kırmızı yanar. Ortalama şarj dolum süresi 2 saattir. Ürün kutu içerisinden çıkan mikro usb kablo ile şarj edebilirsiniz. Şarj işlemini 5v / 1a duvar şarjı kullanınız. Şarjı dolar iken led ışığı kırmızı yanar. Ortalama şarj dolum süresi 2 saattir. Not:Cihazın şarjı bittiğinde kitli kalacaktır. Şarjını doldurduktan sonra parmak izi okuyucusunu kullanabilirsiniz. Nasıl kullanılır? Not:Lütfen kayıttan önce parmaklarınızı temiz ve kuru tutun. Kayıt yapılmadan önce bir parmak Dokunuşu ile cihazın kilidi açılır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Asma Kilitler
Geri Bildirim Ver