Polosmart PSC04 Topkapı Yağ Ölçer Akıllı Bluetooth Tartı Baskül

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polosmart PSC04 Topkapı Yağ Ölçer Akıllı Bluetooth Tartı Baskül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Polosmart Satıcı Ünvanı: MONOFİYAT ELEKTRONİK HİZMETLER VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622171881900001 Vergi Kimlik Numarası: 6221718819
    Bu ürün Polosmart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Cam
  • Renk Turkuaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bazal Metabolizma Hızı Ölçümü Var
  • Bluetooth Var
  • Pil Göstergesi Var
  • Vücut Kitle İndeksi Ölçümü Var
  • Vücut Su Oranı Ölçümü Var
  • LCD Ekran Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Var
Geri Bildirim Ver

PSC04 Topkapı Yağ Ölçer Akıllı Tartı ile Kontrol Sende

Kilo kontrolü özellikle sağlık açısından oldukça önemlidir. Günümüzde internet kullanımının yaygınlaşmasıyla bireysel spor yapma ve beslenme düzenine kişilerin ulaşımı kolaylaşmış durumdadır. Tabi ki bu aşamada profesyonel bir doktor tavsiyesi ve antrenörlere danışmak çok daha doğru olacaktır. Ancak bununla beraber beslenmesine dikkat eden ve düzenli olarak egzersiz yapan kişiler için başarının en büyük göstergelerinden biri de tartıda ölçülen kilo olarak söylenebilir. Yalnızca kilo değil aynı zamanda kas oranı, yağ kütlesi gibi kriterler de büyük önem taşımaktadır. Polosmart bluetooth tartı ile yalnızca kilonuzu değil aynı zamanda yağ kütlenizin de kontrol ve takibini sağlayabilirsiniz. Fit ve sağlıklı bir görünümde önem taşıyan yağ kütlesi ve diğer verileri akıllı tartı sayesinde görebilir ve buna bağlı olarak bedeninizin ihtiyaçlarını ön görebilirsiniz.

  • Mobil Uygulama
  • Dijital Ekran
  • Yağ Ölçümü

Psc04 Connect Smart Tartı Özellikleri

Psc04 Connect Smart Tartı Özellikleri

Sağlıklı ve fit bir bedene sahip olmanın tek göstergesi boy – kilo endeksi değildir. Kas yoğunluğunuz, yağ kütleniz vb. birçok veri bu konuda ipuçları vermektedir. Bu verileri elde edebilmek için çeşitli ölçümler ve tahliller vermek gerekmektedir. Ancak Psc04 connect smart tartı ile bu verilere, mobil uygulama üzerinden de takip edebilirsiniz. Özellikleri şu şekilde sıralanabilir: Dijital ekrana sahiptir. Bu sayede kilonuzu tam olarak saptayabilirsiniz. Yağ yüzdesi, kemik ağırlığı, su yüzdesi ölçümlerini çeşitli formülasyonlar ile hesaplar. BMR (bazal metabolizma ölçümü) yaparak, vücut istirahat halindeyken yakılan enerjiyi hesaplar. Mobil uygulaması sayesinde geçmiş verilerinizi saklar, istatistikler ve grafikler oluşturur. Dilerseniz sosyal medya mecralarında bu verileri paylaşabilirsiniz. Hem IOS hem de Android işletim sistemlerinde OKOK – International isimli uygulamayı indirerek kullanabilirsiniz.

Polosmart Bluetooth Tartı Kullanımı

Polosmart Bluetooth Tartı Kullanımı

Bir tartının doğru ölçüm yaptığını kontrol etmenin en pratik yollarından biri farklı yüzeylerde ölçüm yapmaktır. Farklı düzlemlerde aynı sonucu vermediği takdirde tartınızda bir problem olabilir. Bununla beraber en doğru sonuçlar için tartınızı düz, eğimsiz bir zeminde kullanmanızda fayda vardır. Polosmart Psc04 connect yağ ölçer akıllı bluetooth tartı baskül çok fonksiyonlu kullanımının dışında şık bir görünüme sahiptir. Üzerindeki desenler ve mavi ağırlıklı rengi ile kullandığınız ortama zarif bir görünüm katacaktır. Psc04 tartı baskülün farklı model ve renkleri de mevcuttur. Fonksiyonel özellikleri ise size birçok veri hakkında bilgi verir. iOS işletim sistemli telefonlarda App Store üzerinden, Android işletim sistemli telefonlarda ise Google Play Store üzerinden OKOK – International isimli mobil uygulamayı indirerek verilerinizi telefonunuzdan da takip edebilirsiniz. Bluetooth özelliğini kullanarak tartıya bağlanabilirsiniz.

Polosmart Bluetooth Tartı Yorumları

Polosmart Bluetooth Tartı Yorumları

Her şeyin dijitalleşmeye başladığı günümüzde akıllı bluetooth tartı modelleri de tercih edilmeye başlandı. Kilo takibi, sağlıklı yaşam, vücut kitle endeksi gibi konularda farkındalığın artmasıyla bluetoothlu tartılar çok daha kullanışlı bir imkan sunuyor. Polosmart Psc04 Topkapı Yağ Ölçer Akıllı Bluetooth Tartı Baskül yağ ölçümü, kemik ağırlığı ölçümü, su oranı ölçümü gibi fonksiyonlarıyla herhangi bir ölçüm yaptırmadan verilerinizi sizlere sunmaktadır. Bu anlamda bedeninizin ölçülerini, kilonuzu ve sağlığınızı çok daha kolay takip edebilirsiniz. Bluetooth ile kullanım için uygundur. Mobil uygulamadan verilerinize dair istatistikleri, grafikleri görebilir ve ilerleme durumunuzu değerlendirebilirsiniz. Eğer siz de vücudunuzun değerlerini takip etmek, fit bir görünüm için motive olmak istiyorsanız polo-202 ürününü satın alıp deneyimlemiş müşterilerin Psc04 Topkapı Yağ Ölçer Akıllı Bluetooth Tartı Baskül yorumları Trendyol üzerinden inceleyerek, satın alabilirsiniz.