Polosmart FS29 TWS Bluetooth 5.0 Kulak İçi Kulaklık

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polosmart FS29 TWS Bluetooth 5.0 Kulak İçi Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Polosmart Satıcı Ünvanı: MONOFİYAT ELEKTRONİK HİZMETLER VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622171881900001 Vergi Kimlik Numarası: 6221718819
    Bu ürün Polosmart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kulak içi Bluetooth kulaklık modeli, Bluetooth 5.0 standardı kullanarak akıllı cihazlar ile bağlantı kurar. Hem Android hem de İOS tabanlı olan tüm akıllı cihazlar ile eşleştirerek kullanılabilir.
  • Siyah Bluetooth kulaklık batarya kutusunun içinde kompakt bir şekilde muhafaza edilebilir ve kolayca taşınabilir. Batarya kutusunun içinde 90 dakikada tamamen şarj olurken tek şarjda 10 saate kadar kullanılabilir.
  • Mikrofonlu Bluetooth kulaklık ile uzaktan telefona bağlanarak telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Ayrıca Polosmart FS29 modelinin kumanda görevi gören dokunmatik tuşları ile telefonunuz elinizde değilken de çağrı kontrolü ve müzik kontrolü yapabilirsiniz.
  • Polosmart FS29 pasif gürültü engelleme özellikli bir kulak içi kulaklık modelidir. Bu nedenle kulaklık takılıyken dış ortamdan gelen sesleri engelleyerek kulaklıktan gelen sesi son derece iyi bir şekilde işitmeye imkan verir.
  • 5.0 Bluetooth kulaklık modeli ile 10 metre uzaklığa kadar çevrede olan akıllı cihazlara bağlanabilirsiniz. Akıllı telefonu elinizde taşımaya gerek duymadan müzik dinleyebilir, gelen aramalara yanıt verebilirsiniz.
  • Polosmart FS29 TWS kablosuz kulak içi kulaklık modeli, kulak kanalını tamamen kapatarak sesleri daha iyi işitmenize imkan verir. Bunun yanında stereo tipinde bir kulaklık modeli olduğundan iki kulağa aynı anda farklı sesleri ileterek müzik dinleme deneyimini iyileştirir.
  • Üstün ses kalitesiyle model müzik dinlerken olduğu gibi film izlerken, sesli kitap dinlerken ve telefonla konuşurken de yüksek performans sunar.

Ürün Özellikleri

  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Yok
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Polosmart POLO-141 FS29 TWS Kablosuz Kulak İçi Kulaklık

Polosmart FS29 TWS kablosuz siyah kulak içi kulaklık, dinleme deneyiminizi daha profesyonel hâle getirir. Ürün dayanıklı materyaller kullanılarak imal edilir. İdeal boyutları sayesinde kulağınızda yokmuş gibi konforlu bir kullanım olanağı sunar. Polosmart FS29 TWS bluetooth kulaklık hem Android hem de iOS işletim sistemine sahip cihazlara uyumludur. Bluetooth özelliği sayesinde mobil cihazlarla senkronize çalışabilir. Ürünün menzili geniş olduğundan telefon ya da diğer cihazların çok yakınınızda olmasına gerek yoktur. Bu şık kulaklık, siyahın güzel bir tonu kullanılarak dizayn edilmiştir. Ürün, şarj kablosu ile satışa sunulur. Kulaklığı tablet ve bilgisayar gibi cihazlar ile kullanmak da mümkündür.

  • Renk: Siyah
  • Menzil: 10 metre
  • Bluetooth Versiyon: 5.0

Polosmart FS29 TWS Kulak İçi Kulaklığın Özellikleri

Polosmart FS29 TWS Kulak İçi Kulaklığın Özellikleri

Polosmart FS29 TWS kablosuz kulak içi kulaklık, dinleme keyfinizi artırır. Ürün sayesinde kablo karmaşasından kurtularak dilediğiniz içeriği kaliteli bir şekilde duymanız mümkün olur. Cihaz şarj aparatıyla birlikte yıllar boyu ilk günkü performansını korur. Polosmart FS29 TWS kablosuz siyah kulak içi kulaklığın şarj kapasitesi 300 mAh'dır. Ayrıca her bir kulaklığın batarya gücü de 30 mAh şeklindedir. Bu da ürün ile saatler boyu dinleme yapmanızı sağlar. Cihaz, 1,5 saat gibi kısa bir sürede bataryasını tam olarak doldurur. Bu dolu batarya ile yaklaşık 10 saat boyunca dilediğiniz içeriği dinleyebilirsiniz. Ürünün hoparlör çapı ise 10 mm kadardır. Kulaklık, bluetooth 5.0 versiyonunu destekler. Kulaklık, minimal boyutları sayesinde elde, cepte ve çantada taşınabilir. Tüm bunların yanı sıra 2 yıl garantili olarak tüketiciye sunulur.

Polosmart FS29 TWS Kablosuz Kulaklığın Ses Kalitesi Nasıldır?

Polosmart FS29 TWS Kablosuz Kulaklığın Ses Kalitesi Nasıldır?

Polosmart FS29 TWS kablosuz siyah kulak içi kulaklık, üstün ses kalitesi ile kullanıcılarından tam not almayı başarır. Cihaz, özellikle müzik dinlerken aldığınız hazzı artırır. Poptan klasik müziğe kadar tüm tarzların olabildiğince canlı, doğru ve hatasız biçimde aktarılmasına yardımcı olur. Ayrıca bu ürünü kullanarak videoları ve oyunları da eksiksiz bir biçimde duyabilmeniz mümkündür. Polosmart FS29 TWS kablosuz siyah kulak içi kulaklık, dinleme yaptığınız esnada seslerin dışarıya yansıma durumunu minimize eder. Böylece günün her saati dilediğiniz yerde özgürce müzik dinlemeniz mümkün olur. Cihaz, dinleme yaparken ortam seslerinden etkilenme seviyenizi de düşürür. Kalabalık ortamlarda bile dış seslerden bağımsız kaliteli bir duyma deneyimi yaşatır.

Polosmart FS29 TWS Kablosuz Siyah Kulaklık Dayanıklı mıdır?

Polosmart FS29 TWS kablosuz siyah kulak içi kulaklık, son derece dayanıklı bir üründür. Cihaz, insan anatomisi göz önünde bulundurularak imal edilir. Bu da ürünün vücudunuza tam uyum sağlamasına yardımcı olur. Kulağınıza tam oturan cihaz, hareket hâlinde olsanız bile düşmez. Yürürken, koşarken ya da uzanırken konforlu bir kullanım sağlar. Böylece cihaz çok daha güvenli bir biçimde kullanılabilir. Kullanım esnasında düşme riski düşük olan bu dayanıklı ürün, darbelere karşı da dirençlidir. Taşıma esnasında oluşacak çiziklere da dirençli olan cihaz, korunaklı ambalajıyla gönderilir. Polosmart FS29 TWS kablosuz siyah kulak içi kulaklık kutusu da aynı şekilde sağlam bir yapıya sahiptir. Dilerseniz Polosmart FS29 TWS kablosuz siyah kulak içi kulaklık yorumlarına göz atabilir, ürünü önceden satın almış olan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de kablo karmaşasından uzak kaliteli bir dinleme keyfi için bu ürünü Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla satın alabilirsiniz.