Polosmart Pgm05 Phoenix 7.1 Gaming Kablolu Kulaküstü Kulaklık Siyah

999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polosmart Pgm05 Phoenix 7.1 Gaming Kablolu Kulaküstü Kulaklık Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sungurluticaret Satıcı Ünvanı: HAYDAR DEMİRYÜREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2900240246
    Bu ürün Sungurluticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAKET İÇERİĞİ Gaming Kulaklık Kullanım Kılavuzu TEMEL BİLGİLER VE TEKNİK ÖZELLİKLER - Giriş tipi: 7.1 USB - Hoparlör çapı: 50 mm - Hoparlör Empedansı: 32? - Hoparlör Frekansı tepkisi: 20Hz-20000Hz - Hoparlör Hassasiyeti: 115dB +/- 3dB - Kulaklık Kablo Uzunluğu: 2.0 m - Dış ses izolasyonu - Yumuşak kulak yastığı - Her kafaya uyum sağlayan konforlu kafa bandı - Mikrofon Hassasiyeti: -38 dB ± 3dB - 8 cm uzunluğunda Mavi LED’li mikrofon - Hareketli mikrofon ÜRÜN ÖZELLİKLERİ RGB LED AMBİYANS IŞIĞI KONFORLU KAFA BANDI DEEP BASS DIŞ SES İZOLASYONU KONFORLU YASTIKLAR HAREKETLİ MİKROFON MİKROFON ÖZELLİKLERİ: Mikrofon Hassasiyeti: -38 dB ± 3dB 10 cm uzunluğunda Mavi LED’li mikrofon Hareketli mikrofon KABLO BAĞLANTISI Bilgisayarınızın USB girişine kulaklığınızın kablosunu takınız. Bu işlem sonrasında bilgisayarınız kısa bir süre içerisinde yeni aygıtınızı tanımlayacaktır. Kulaklığınızı artık kullanmaya başlayabilirsiniz. Not: Bazı durumlarda bilgisayarınız kulaklığı veya mikrofonu görmeyebilir. Denetim masası üzerinden donanım ve ses ayarları kısmına girip, giriş ve çıkış birimini hoparlör ve mikrofon olarak seçebilirsiniz. DİĞER BİLGİLER Ürün herhangi bir montaj gerektirmez. Ürüne herhangi bir periyodik bakım yapılması gerekmez. Lütfen cihaz ile işlem yapmadığınız süre zarfında cihazı kapalı tutunuz. PROGRAM ILE KULLANMA 7.1 VIRTUAL SOUND Kulaklığınızı daha verimli kullanabilmek amaçlı bilgisayarınıza “SSS Audio 7.1” adlı programı kurmanız gerekmektedir. Bu programı sitesinden veya aşağıdaki QR kodu okutup indirebilirsiniz. Programın kurulumunda yapılacak islemler sırası ile
  • bilgisayarınızın USB girisine kulaklıgınızı takın. indirmiş olduğu dosyanın içerisindeki “SSSAudioControlSetup.exe” dosyasını çalıştırın. Size en uygun dil seçiniz. “Next>” butonuna tıklayın. Program yüklenecektir. Yükleme bittikten sonra, ayarların bilgisayarınıza düzgün bir şekilde kurula bilmesi için “Yes. Restart now” seçeneğini işaretleyip, “Finish” butonuna tıklayın. 7.1 VIRTUAL SOUND 7.1 gaming kulaklığınız içeriğindeki 2 sürücü sayesinde 8 sürücü varmış gibi davranarak, sizi hareketin tam ortasına konumlandırır. Sürükleyici çok kanallı konumsal ses sağlar. Bu sayede sizi çevrelercesine etrafınızda dolasan ses ile mükemmel bir oyun ambiyansı sağlar. CİHAZINIZIN KULLANMA ÖMRÜ VE GARANTİ SÜRESİ Aşagıdaki bilgiler sadece Türkiye için geçerlidir. * Bu ürünün garanti süresi 2 yıldır. * AEEE’ye uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
Geri Bildirim Ver

Phonex Gaming Kulaküstü Kulaklık Modelleri ile Oyun Keyfi

Son teknoloji araçlardan biri olan kulak üstü kulaklıklar, ses deneyimini artırır. Kulaklıklar, müzik dinleme, telefon görüşmeleri yapma gibi aktiviteleri daha kolay ve kaliteli hale getirir. Ayrıca, dış gürültü, özellikle kalabalık ortamlarda iletişimi engeller. Bu nedenle günlük hayatta, seyahatlerde ve sessiz ortamlarda Polosmart 7.1 gaming kulaklık kullanmak hayatınızı kolaylaştıracak ve daha kaliteli hale getirecektir. Geçmişten günümüze yenilikçi teknolojik gelişmeler, kulaklıkları tanıtmış ve bu modellerin gelişmiş tasarımını hayatımıza getirmiştir. Polosmart Phoenix 7.1 kulak üstü kulaklık modeli, renk çeşitleri ve çeşitli modelleri ile kullanıcının zevkine uygundur. Kulaklık kalitesi de deneyimi etkiler. Polosmart pgm05 Phoenix 7.1 kulaküstü kulaklıklar genellikle oyun oynayan veya bilgisayarda çalışan kişiler tarafından tercih edilmektedir. Kulak üstü kulaklık markasının modelleri, birçok açıdan size fayda sağlar.

  • Yenilikçi Teknoloji
  • En Popüler Teknik Aksesuar
  • Tasarıms ve Fonksiyonellik Bir Arada

Pgm05 Phoenix 7.1 Gaming Kablolu Kulaküstü Kulaklık Siyah Kullanımı

Pgm05 Phoenix 7.1 Gaming Kablolu Kulaküstü Kulaklık Siyah Kullanımı

Kulaklıklar, günlük hayatta en yaygın ve popüler teknik aksesuarlardan biridir. Oyun oynamak, dizi izlemek, film izlemek, video izlemek, müzik dinlemek vb. için kullanılan kulaklıklar hayatta önemli bir yer tutmakta ve yaygın olarak kullanılmaktadır. Kulaklıklar için gereken özellikler kullanım kolaylığı, ses kalitesi ve kullanım kolaylığıdır. Polosmart pgm 05 Phoenix 7.1 gaming kablolu kulaküstü kulaklık siyah bu istekleri karşılayabilen kulaklık modellerinin başında gelir. Bu kulaklıkların kullanımı son derece kolaydır ve birçok ortam ve uygulama için uygundur. Kablolu olan kulaküstü kulaklıklar bağlantı konusunda birbirinden farklıdır. Bazılarında sadece USB girişi varken; bazılarında sadece jak girişi vardır. Bu kulaklıkları satın alırken bulduğunuz soketin kulaklığın bağlı olduğu cihaza uygun olduğundan emin olmanız önemlidir. Ayrıca pgm05 kablolu kulak üstü kulaklıkların şarj edilmesi gerekmez.

Eşsiz Ses Deneyimi Sunan Pgm05 Phoenix 7.1 Gaming Kablolu Kulaküstü Kulaklık

Eşsiz Ses Deneyimi Sunan Pgm05 Phoenix 7.1 Gaming Kablolu Kulaküstü Kulaklık

Kulaklık modelleri, üreticinin üretim hattına göre çeşitli tasarım ve fonksiyonlarla tasarlanmakta ve kullanıcının tercihine göre sunulmaktadır. Ürün özellikleri, serbest bırakma koşullarının teknolojik gelişiminden de büyük ölçüde etkilenir. Polosmart Phoenix 7.1 kulaklık modelleri en çok tercih edilen kulak üstü kulaklık türlerinden biridir. Kullanıcıların bu tür ürünlere ilgi duymasının temel nedeni, ürünlerin kolay kullanım özellikleridir. Kulak üstü oyuncu kulaklığı modellerinde uygulamalı bir oyun deneyimi için ses kalitesi çok önemlidir. Kulak üstü kulaklıklı mikrofon modeli öncelikle ofis ortamlarında kullanılmakta ve oyuncular tarafından da kullanılmaktadır. Kulaklık tasarımı çoğunlukla unisex olsa da kulaklık tasarımı erkekler ve kadınlar için farklıdır. Özellikle oyuncular için kişiye özel ve kişiye özel tasarımlar, günümüzün en popüler modellerinden biri Polosmart Phoenix 7.1 kulaklık modelidir.

Pgm05 Phoenix 7.1 Gaming Kablolu Kulaküstü Kulaklık Fiyatları

Pgm05 Phoenix 7.1 Gaming Kablolu Kulaküstü Kulaklık Fiyatları

Kulak üstü kulaklık fiyatları, kulaklığın markasına, malzemesine, ses kalitesine ve diğer özelliklerine bağlıdır. Kulak üstü kulaklık beklentilerini karşılayan ve bütçenizi aşmayan bir kulak üstü kulaklık modeli bulmak önemlidir. Kullanılabilirlik, işlevsellik ve kaliteli kulak üstü kulaklıklar yapıldıkça fiyatları değişebilmektedir Ancak hem size rahat bir kullanım sunan hem de değişken fiyatlı olan pgm05 Phoenix 7.1 gaming kablolu kulaküstü kulaklık siyah modellini de tercih edebilirsiniz. Ürünü satın almadan önce Trendyol'da yer alan pgm05 Phoenix 7.1 gaming kablolu kulaküstü kulaklık siyah yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede pgm05 Phoenix 7.1 gaming kablolu kulaküstü kulaklık siyah polo-241 ürününe kolayca ulaşabilirsiniz.