Polosmart Fs50 Let's Go Siyah Kablosuz Bluetooth 5.0 Kulaküstü Kulaklık

80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polosmart Fs50 Let's Go Siyah Kablosuz Bluetooth 5.0 Kulaküstü Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKTIK Satıcı Ünvanı: MEHTAP DÖNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 9730345810
    Bu ürün TEKTIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAKET İÇERİĞİ Comfy Wireless Kulaklık AUX Kablo Micro USB Şarj Kablosu Kullanım Kılavuzu Müzik ve Arama Kontrolü: Durdur / Oynat / Şarkı Değiştir / Cevapla - Çağrı Sonlandır Ses Aç Kapat Katlanabilir Ultra Hafif Tasarım: Ultra hafif ve konforlu tasarımı ile seyahatlerde kolayca taşıyabilme Yüksek Kaliteli Stereo Ses: Yüksek kalitede kristal stereo ses sağlayan micro işlemci teknolojisi 6 Saate Kadar Kullanım: Dahili şarj edilebilir batarya ile 6 saate kadar kullanım imkanı Uzun Çekim Mesafesi: 10 metreye varan kablosuz çekim mesafesi Extreme Bass Kalitesi: Güçlendirilmiş extreme bass teknolojisi ile güçlü bass tınıları TEMEL BİLGİLER VE TEKNİK ÖZELLİKLER Bluetooth versiyonu: V5.0 Çekim mesafesi:10 m Çalışma süresi:6 saate kadar Batarya kapasitesi: 250mAh Şarj süresi: 1-2 saat Hoparlör çapı: 40 mm Hassasiyeti: 110 + 3dB Empedans (Ohm):32 ? Frekans aralığı: 20hz-20khz Yumuşak kulak yastığı Yumuşak kafa desteği Telefon cevaplama Müzik kontrolü Ürün herhangi bir montaj gerektirmez. Ürüne herhangi bir periyodik bakım yapılması gerekmez. ŞARJ OLMA İŞLEMİ Cihazın şarj olma işlemi üzerindeki Mikro USB girişi üzerinden gerçekleştirilir. Cihaz şarj olurken soketin yanında kırmızı ışık yanmaktadır. Ortalama 2 saat sonunda cihaz tam dolu hale gelir. Kırmızı ışık söner. BLUETOOTH İLE BAĞLANTI Cihazı açma/kapatma tuşuna 5 saniye basılı tutarak çalıştırınız. Cihaz açıldığında sesli bildirim verir. Kırmızı mavi ışıkları yanmaya başlar. Mobil cihazınızın Bluetooth menüsünde “FS50”’yi seçin. Kulaklık başarılı bir şekilde bağlandığında kırmızı ışık söner ve sadece sabit mavi ışık yanacaktır. TUŞ KOMUTLARI Power / M Tuşu Cihazı açmak için 3 saniye basılı tutunuz. Kapatmak için 5 saniye basılı tutmanız yeterlidir. Mod değiştirmek için 1 kez basmanız yeterlidir. -|<< Tuşu Bir önceki şarkıya geçmek için 1 kez basınız. Sesi azaltmak için baslı tutmanız yeterlidir. > Tuşu Müziği durdurmak veya başlatmak için 1 kez basınız. Gelen çağrıyı cevaplamak için 1 kez basınız. Çağrıyı sonlandırmak için 1 kez basmanız yeterlidir. Gelen çağrıyı reddetmek için 2 saniye basılı tutunuz. En son görüşmeyi geri aramak için tuşa 2 kez arka arkaya basınız. >>|+ Tuşu Bir sonraki şarkıya geçmek için 1 kez basınız. Sesi arttırmak için baslı tutmanız yeterlidir CİHAZINIZIN KULLANMA ÖMRÜ VE GARANTİ SÜRESİ Aşagıdaki bilgiler sadece Türkiye için geçerlidir. * Cihazınızın kullanım süresi 2 yıldır. * Bu ürünün garanti süresi 2 yıldır. * AEEE’ye uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Model Kulaküstü
  • Renk Siyah
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver