Polosmart Fs24 Kablosuz Kulakiçi Kulaklık

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polosmart Fs24 Kablosuz Kulakiçi Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAPINDA.AVM Satıcı Ünvanı: ERCAN ÇEVİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2480291189
    Bu ürün KAPINDA.AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAKET İÇERİĞİ Kablosuz Kulaklık USB Kablo Kullanma Kılavuzu TEMEL BİLGİLER VE TEKNİK ÖZELLİKLER Bluetooth Versiyon : V5.0 Ses Seviyesi: 110 dB (1 kH/1Vrms) Kapsama Alanı: 10 metre Frekans Aralığı: 20Hz-20KHz Dahili Batarya: 60mAh Şarj Voltajı: 5V Şarj Süresi: 1 saat Kullanım Süresi: 4 Saate kadar Sürücü: 2x10mm Empedans: 32 Ohm Müzik ve telefon arama kontrolü Ultra hafif tasarım Yüksek stereo Ses Artırılmış bass teknolojisi Metal gövde Manyetik tutunma Ürün herhangi bir montaj gerektirmez. Ürüne herhangi bir periyodik bakım yapılması gerekmez. Lütfen cihaz ile işlem yapmadığınız süre zarfında cihazı kapalı tutunuz. CİHAZIN KULLANIMI Şarj Etme UYARI! İlk kullanımdan önce ürünü tam şarj ediniz. Dokunmatik kumanda üzerinde, mikro USB kablosunu mikro USB şarj portuna dikkatlice takın. Kablonun diğer ucunu bir bilgisayar USB bağlantı noktasına veya USB uyumlu bir arabaya veya şarj cihazına bağlayın. Kulaklık şarj edildiğinde belirtmek için sabit kırmızı LED ışığı belirecektir. Yükleme tamamlandığında, LED ışığı Maviye döner. Şarj süresi yaklaşık 1 saattir. Açma / Kapama Kulaklığı açmak için kumanda üzerindeki açma / kapama tuşuna yaklaşık 3-4 sn. basılı tutunuz. Bir Dongdong duyacak ve kulaklıkların açık olduğunu belirtmek için mavi bir LED göreceksiniz. Kulaklıkları kapatmak için, uzaktan kumandadaki ortadaki Oynat / Duraklat düğmesine yaklaşık 3-4 saniye basılı tutun. Kulaklıkların kapalı olduğunu onaylamak için LED sönecektir. Yeni Cihazla Eşleştirin ve Bağlayın Cihazınızı açtığınız zaman LED ışıklar Kırmızı ve Mavi yanıp sönecektir. Bu, kulaklıkların bağlanmaya hazır olduğu anlamına gelir. Bluetooth özellikli mobil cihazınızın Bluetooth ayarları menüsüne gidin, Bluetooth özelliğini açın ve yeni cihazlar arayın Birkaç saniye sonra “FS24” listelenecektir. Bağlanmak için dokunun. Başarıyla bağlandığında, kulaklıktaki LED ışık 5-6 saniyede bir sadece Mavi yanıp sönecektir. Gelecek kullanımlar için, kulaklıklar otomatik olarak bağlandığı son Bluetooth cihazına bağlanacaktır. NOT: Kulaklık 5 dakika içinde kullanılmazsa, kulaklıklar pil tasarrufu için otomatik olarak kapanır. Kontroller Cihazınızı kulaklığa bağlayın. Dilediğiniz müzik uygulamasını açın ve müzik oynatın. Müzik çalmak / duraklatmak için, Oynat / Duraklat düğmesine basın. Bir sonraki parçaya gitmek için Sonraki düğmesine basın Oynat / Duraklat düğmesine basın. Bir sonraki parçaya gitmek için Sonraki / Ses Yukarı düğmesine basın. Bir önceki parçaya gitmek için Önceki / Sesi Kısma düğmesine basın. Sesi artırmak için Sonraki / Sesi Yükselt tuşunu basılı tutun. Sesi azaltmak için Önceki / Sesi Kısma düğmesine basın ve basılı tutun. Gelen bir aramayı cevaplamak için, bir çağrı geldiğinde Oynat / Duraklat düğmesine basın. Aramayı bitirmek için tekrar Oynat / Duraklat düğmesine basın. CİHAZINIZIN KULLANMA ÖMRÜ VE GARANTİ SÜRESİ Aşagıdaki bilgiler sadece Türkiye için geçerlidir. * Cihazınızın kullanım süresi 3 yıldır. * Bu ürünün garanti süresi 2 yıldır. * AEEE’ye uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver