Polly Pocket Kirpi Kafe Kompakt Oyun Seti GTN15

226,43 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polly Pocket Kirpi Kafe Kompakt Oyun Seti GTN15

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MyAda Satıcı Ünvanı: DERYA CENGİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2050712981
    Bu ürün MyAda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polly Pocket Kirpi Kafe Kompakt Oyun Seti GTN15 Polly Pocket ile minik patili macera zamanı! Her yere taşınabilen bu Kirpi Kafe Kompakt Oyun Seti, şirin bir kirpi şeklindedir ve açıldığında mini bir kafe ve hayvan dostların oyun alanı ortaya çıkar. Kızlar, farklı duruş ve oyun pozisyonları için hareketli 5 eklemi olan mini Polly Bebek ve arkadaşı ile eğlenceli sürprizleri keşfetmeye bayılacak. Eğlenceye 2 hayvan arkadaşlarını (Kuyruklu bir kedi ve bir tavşan) da dahil edebilirler. Ayrıca, keşfedebilecekleri gizli bir tarak da bu sete dahil! Kafenin kapısını açıp bir sandalye kapın ve lezzetli bir eğlenceye hazır olun çünkü masa açıldığında yiyecekler çıkar. Karnınızı doyurduktan sonra yavru kedilerle ve ağaçtaki kuşlarla oynama zamanı! Koltuktaki köpekle oynayın, kirpi kalemi çevirin ve kediyi yatağına yatırın. Eğlence dolu bir gün! Bu kompakt oyun seti, kızların her zaman ve her yerde eğlenceli Polly Pocket maceraları yaşamaları için yanlarında taşıyabilecekleri bir bileklik ile birlikte gelir! Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Özellikle yemek yapmayı ve hayvan dostlarına bakım yapmayı seven 4 yaş ve üzeri kızlar için harika bir hediyedir. Sevimli Polly Pocket Kirpi Kafe Kompakt Oyun Seti şirin mi şirin bir kirpi şeklindedir ve açıldığında kafe, mini Polly Bebek ve arkadaşı ile 2 hayvan dostunun (Kuyruklu bir kedi ve bir tavşan) da bulunduğu bir macera alanı sunar. Eğlenceli aktiviteleri ve sürprizleri keşfedin: Kafenin kapısını açıp bir sandalye kapın ve lezzet dolu eğlenceye hazır olun (Masa açıldığında yiyecekler çıkar.) Yavru kedilerle, ağaçtaki kuşlarla ve koltuktaki köpekle oynayın, kirpi kalemi çevirin ve kediyi yatağına yatırın. Bu kompakt oyun seti, kızların eğlenceyi her yere taşıması için bileklikle birlikte gelir! Tüm bu eğlenceli aktiviteler ve aksesuarlar ile Polly Bebek ve arkadaşı, muhteşem bir kafede hayvan dostlarla maceraya hazırdır! Özellikle yemek yapmayı ve her türlü hayvanı seven 4 yaş ve üzeri kızlar için harika bir hediyedir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 4+ Yaş
Geri Bildirim Ver