Polly Boot Power Haki S4 (çelik Burun) Boğazlı

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 36
36
37
38
39
40
43
44
45
46
47
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polly Boot Power Haki S4 (çelik Burun) Boğazlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POLLYBOOT ÇİZME SAN.TİC.A.Ş Satıcı Ünvanı: POLLYBOOT ÇİZME SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0732160947100001 Vergi Kimlik Numarası: 7321609471
    Bu ürün POLLYBOOT ÇİZME SAN.TİC.A.Ş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polly power hafifliği, esnek kullanım ve hava transferli sağlam yapısı ile estetik ve konforlu bir giyim sağlamaktadır. Polly power ayağınızdan kolay çıkar, kesinlikle su geçirmez. Topuk direncinin ve yanlardan gelebilecek darbelere karşı maksimum koruma sağlar. Topuk kısmında ise yaşanabilecek ani darbelere karşı direnç sağlar. Çizmenin burnundan gelebilecek 200 joule kadar darbeye dayanır. Polly power çizme kesici veya delici nesnelerin ayak tabanına zarar vermesini engeller. Hafiflik ve tpu sayesinde tabanın yırtılmasını engeller. Iç tabanı konforlu, ter emici, antibakteriyel, antistatic ve kötü kokuyu engeller. Polly power tasarımı sayesinde kaydırmazlık ve kolay temizleme özelliği sağlar. Kullanım alanları Tarım ve hayvancılık Inşaat endüstrisi Doğal taş endüstrisi Metal sanayi Petrokimya Maden ocakları Avcılık ve balıkçılık Soğuk hava depoları Gıda Ilaç sanayi Sağlık sektörü Genel amaçlı kullanım gibi sektörlerde rahatlıklı kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Poliüretan
  • Renk Haki
Geri Bildirim Ver