Polisan X1 Art Vernikli Hobi Boyası Tüm Renkler Mevcuttur 120 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polisan X1 Art Vernikli Hobi Boyası Tüm Renkler Mevcuttur 120 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • X1 Art ailesinde
  • 100 Renk Mulitsurface – 12 Renk Metalik – 60 Renk kendinden Vernikli Boya ve 5 çeşit Vernik bulunuyor. Multisurface ve vernikli boyalar cam, metal, ahşap vs her yüzeyde kullanıma uygun. Herhangi bir ön hazırlık veya ustalık gerektirmeden direkt uygulanabiliyor. Bu nedenle boyayı alan herkesi sanatçı kabul ediyor ve "Sanatçının Aşkı" sloganını kullanıyoruz. Kokusuz ve su bazlı olan boyalar çocukların da kullanımına uygun. Çocuklara ve ev hayvanlarına zararlı değil, kolay temizleniyor, damladığında veya sıçradığında ıslak bezle silinip temizlenebilir. Hem iç mekan hem de dış mekan kullanımına uygundur. Amblalaj dolum miktarı 120 ml dir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turkuaz
Geri Bildirim Ver

Polisan X1 Art Vernikli Hobi Boyası Tüm Renkler Mevcuttur 120 ml

Zaman içerisinde rengi solan veya eskiyen mobilyalarınızı atmak yerine tekrar boyayarak kullanabilirsiniz. Odanızda sizin için çok kullanışlı olmasına rağmen farklı bir renk olmasını tercih ettiğiniz eşyanızı Polisan X1 Art vernikli boya sayesinde kolayca değiştirebilirsiniz. Çabuk kuruma ve sudan etkilenmeme özelliği ile size uzun kullanım ömrü sağlar. Pigmentasyonu oldukça yoğun olan bu boyalar renkleri daha canlı ve doygun gösterir. Ayrıca seramik ve camdan üretilmiş ürünlerinize de kendi renk zevkinizi ve tarzınızı yansıtabilirsiniz. Eğer kıyafetlerinize boya bulaşır ise çamaşır makinesinde rahatlıkla yıkayabilir kolayca temizleyebilirsiniz. Eskimiş ahşap sehpalarınızı Polisan X1 Art vernikli hobi boyası ile kendinize has desenler oluşturabilirsiniz. Ayrıca çocuklarınız ile harika aktiviteler yapıp gelişmelerini sağlayabilirsiniz.

  • Fırça ile kolay yayılma ve kuruma
  • Renkte değişim olmama
  • Yoğun pigmentasyon

Kaliteli Polisan X1 Art Vernikli Hobi Boyası

Kaliteli Polisan X1 Art Vernikli Hobi Boyası

Okul öncesi eğitimlerde oldukça faydalı olan Polisan X1 hobi boyası, çocuklarınıza fırça kullanma ve renk kombinasyon yetisi kazandırır. Böylece hayal etme güçleri daha da gelişir ve küçük yaştan itibaren bu konuda tecrübe kazanmış olurlar. Evinizde ve ofisinizde size has renkleri görmek sizi daha da mutlu ve motive eder. Kokusuz olması sayesinde etrafa kimyasal kokusu yayılmaz ve sizi rahatsız etmez. Su bazlı bir yapısı olduğu için rahatlıkla istediğiniz her zemine uygulayabilirsiniz. Ayrıca ıslak bir bezle de kolayca temizleyebilirsiniz. Yüksek dağılım özelliğine sahip olan Polisan X1 art vernikli hobi boyası tüm renkler mevcuttur 120 ml boyutu ile uzun süre kullanılabilir. Geniş renk skalasına sahip olmasının yanı sıra ahşap ve metalik seçenekleri de bulunur. Ayrıca iç mekanlarda olduğu gibi dış mekanlarda da kendi sanatınızı yansıtabilirsiniz.

Polisan X1 Art ile Daima Canlı Renkler

Polisan X1 Art ile Daima Canlı Renkler

Kendinden vernikli olan bu boyalar sayesinde zemin üzerine ekstra bir işlem daha yapmanıza gerek kalmaz. Sanat projeleri, el sanatları ve birçok alanda Polisan X1 Art vernikli hobi boyası tüm renkler mevcuttur 120 ml kullananlar tarafından beğenilir. İçerisinde alerjik maddeler bulunmayan bu ürün, küçük çocuklarınızın sağlığını tehlikeye atmadan resim ve boyama yapmasına imkan sunar. Ayrıca kağıt üzerine uyguladığınızda boya eşit şekilde dağılır ve herhangi bir renk eşitsizliği oluşturmaz. Böylece Polisan X1 Art hobi boyası ile doygun pigmentli ve net resimler yapabilirsiniz. Boyadığınız mobilya veya duvarlarda renk atması ve dökülmeler meydana gelmez. Vernikli olması sayesinde cilalı görüntü elde eder ve boyayı uyguladığınız eşyanın ömrünü uzatabilirsiniz. Çabuk kurumasıyla fazla zamanınızı almaz ve diğer işlemlerinize daha hızlı geçmenize de yardımcı olur. Fırçada birikme yapmaz ve temizlemesi kolaydır.

Avantajlı Polisan Art X1 Vernikli Hobi Boyası Fiyatı

Avantajlı Polisan Art X1 Vernikli Hobi Boyası Fiyatı

İşlem yaparken üzerinize sıçrayan boyalar rahatlıkla çıkarılabilen bu ürünün leke bırakmaması da sizin için büyük bir avantajdır. Su bazlı olmasına rağmen yoğun pigmentasyona sahip olan Polisan X1 Art vernikli hobi boyası tüm renkler mevcuttur 120 ml yorumları da bunu destekler. Bu ürünlerin kalitesi ve leke bırakmama özelliği fiyatlarının belirlenmesinde önemli rol oynar. Her alanda kullanabileceğiniz bu boyaların kokusuz olması işlerinizi kolayca halledebilmenize yardımcı olur. Böylece sağlığınızı olumsuz anlamda etkilememiş olur. Taş ve demir boyama gibi farklı hobi türlerinde birbiriyle uyumlu renkleri oldukça verimli bir şekilde bir kutuyu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Polisan X1 Art vernikli hobi boyası tüm renkler mevcuttur 120 ml fiyatı cebinizi yakmaz. Siz de bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Bu yoğun pigmentli, sağlığa zararsız ve her alanda kullanabileceğiniz boyayı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.