Polisan Mat Vernik Sprey Boya 400 ml

106,99 TL
Boya Ağırlığı: 400 ml
400 ml
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
159,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Polisan Mat Vernik Sprey Boya 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAHÇECİLER Satıcı Ünvanı: BAHÇECİLER İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0131061025400014 Vergi Kimlik Numarası: 1310610254
    Bu ürün BAHÇECİLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sprey vernik Hızlı kurumalı, solvent bazlı, koruyucu ve dekoratif, sprey vernik. Içte ve dışta, ahşap, metal, cam, seramik, plastik, kağıt, karton, beton yapmak çiçek vb. Gibi yüzeylerde kullanılır. Makinalar, yedek parçalar, çelik eşya, ahşap mobilya, sert plastik, hobi ve el sanatları, motorsiklet/bisiklet/oto vb. Gibi alanlarda kullanıma uygundur. Solmaya, zor hava koşullarına ve suya dayanıklıdır. Çizilmeye ve darbeye dirençlidir. Kurşunsuzdur, atmosferi kirletici ve ozon tabakasına zararlı cfc gazları içermez. Sprey püskürtme çıkışı kendi kendini temizler özelliktedir. 400ml olup, tek katta 2,5-3 m² boyama imkanı sunar. Tüm akrilik ral renklerinin uygulamaları sonrasında daha ışıltılı bir görünüm ve yüksek koruma için en son kat sprey olarak kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bordo
  • Tip Mat
Geri Bildirim Ver

Polisan Sprey Vernik Mat

Vernikler çeşitli materyallerin yüzeylerine yapılan çalışmalarda son kat olarak uygulanır. Çizilmeye ve yıpranmaya karşı direnç sağlayan bu ürünler boyayı da uzun süre koruma altında tutar. Deforme olmaya çok müsait bir yapısı olan ahşaplar için üretilen vernikler geliştirilen formülleri sayesinde farklı materyallere de uygulanabilir hale gelir. Polisan vernik hobi çalışmaları için sıklıkla tercih edilirken profesyonel işletmelerde de yaygın şekilde kullanılır. Saydam renkli bu ürün uyguladığınız yüzeyde sertleşirken kabuklanma yapmaz. Dış etkenlere karşı şeffaf bir kalkan oluşturan bu formül pürüzsüz bir tabakadır. Ürünü mat görünüm vermek istediğiniz birçok eşya üzerinde değerlendirebilirsiniz. Püskürtme tekniği ile uygulama yapılmasını sağlayan tüpün içindeki vernik bu tekniğe uygun bir formüle sahiptir.

  • Sprey tüple uygulama kolaylığı
  • Hızlı kuruyan özel formül
  • Mat görünüm için özel üretim

Polisan Mat Sprey Vernik Özellikleri ve Kullanım Alanları

Polisan Mat Sprey Vernik Özellikleri ve Kullanım Alanları

Polisan sprey vernik mat 400 ml tüp ambalaj içinde sunulur. Uygulama kolaylığı sağlayan bu tüp, sprey başlıklı ağzı ile kullanışlı bir alternatiftir. Hızlı kuruma özelliği ile öne çıkan vernik solvent bazlıdır. Dekoratif bir duruş sergilerken koruyucu niteliği ile dikkat çeker. Ürün iç ya da dış mekanlarda kullanılan objelere uygulanabilir. Polisan sprey vernik mat cam, seramik, kağıt, ahşap, plastik, beton ya da metal gibi birbirinden farklı yoğunluklara sahip materyaller üzerine sprey tekniği ile kullanılır. Makinelerde, yedek parçalarda, çelik eşyalarda, ahşap mobilyalarda, sert yapılı plastiklerde, el sanatları hobilerinde, motosiklet, bisiklet veya otomobil parçaları gibi birçok alanda kullanıma uygundur. Sıcak ya da soğuk olan sert iklim koşullarına karşı dayanımlıdır. Güneş altında solma yapmaz. Yağışlara karşı dirençlidir. Kurşunsuz bir formüle sahip olan ürün atmosferi kirletmez.

Kaliteli Polisan Mat Sprey Vernik Kullananlar ve Yorumları

Kaliteli Polisan Mat Sprey Vernik Kullananlar ve Yorumları

Polisan sprey vernik mat 400 ml kullananlar tek seferde 2,5-3 metrekare alanı kaplayabilir. Damlacık yapmayan ve akıtmayan ürün hem kalitesi hem de dayanıklılığı ile müşterilerden tam not alır. Yüksek koruma vadeden Polisan sprey vernik mat 400 ml yorumları ürünün etkinliğini kanıtlar niteliktedir. Özel formülünün kokusu bazı kişiler için rahatsız edici olabilir ve solunması zararlıdır. Bu sebeple uygulama sırasında maske takılması tavsiye edilir. Kullanım yoğunluğuna göre şeffaf koruyucu gözlük de takmanız gerekebilir. Sağlıklı bir uygulama için tek kullanımlık eldiven önerilir. Ürün formülünde ozon tabakasını delen CFC gibi zararlı gazlar bulunmaz. Uygulama sonrasında kuruyarak ağzı tıkamaması için sprey çıktığında kendi kendini temizleyen bir sistemi vardır. Bu vernik mat yapıda olduğu için parlaklığından rahatsız olduğunuz objeleri nötrlemek için de değerlendirebilirsiniz.

Avantajlı Boyutu ile Polisan Mat Sprey Vernik Fiyatı

Avantajlı Boyutu ile Polisan Mat Sprey Vernik Fiyatı

Polisan sprey vernik mat 400 ml fiyatı ürünün ambalaj türüne, gramajına ve üretim sürecindeki diğer maliyetlere göre belirlenir. Bütçe dostu rakamlarla sunulan ürün ekonomik bir alışveriş fırsatı sunar. 3 metrekareden daha geniş bir yüzey için çalışma yapacaksanız her 3 metrekareye birer tüp fazla ürün almanız önerilir. Polisan sprey vernik ile el işi olarak ördüğünüz rattan ipli objeleri sabitleyebilir ve sağlamlaştırabilirsiniz. Verniği sıkmadan önce kutuyu iyice çalkalamanız tavsiye edilir. Çalıştığınız objeden en az 30 cm uzakta tutarak uygulama yaparsanız randımanlı sonuçlar alabilirsiniz. Obje rengini bir veya iki derece koyu ton yapabilir. Yüzeyin temiz olması için yağdan, kirden, tozdan arındırmanız ve kuru olmasına dikkat etmeniz önerilir. Kullanma talimatlarına uyduğunuz sürece beklentilerinizi karşılamayı vadeden bu gelişmiş formüle Trendyol üzerinden avantajlı seçeneklerle sahip olabilirsiniz.