6
İç Cephe Boyası kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Polisan Popüler Plastik Mat Iç Cephe Boyası 3 kg Marjinal Gri

239,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
9 saat 44 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23 saat 44 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
750 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
248,01 TL
9 saat 44 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Polisan Popüler Plastik Mat Iç Cephe Boyası 3 kg Marjinal Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yıldız Boya ve Dekorasyon Satıcı Ünvanı: OSMAN ATAKAN YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9640852829
    Bu ürün Yıldız Boya ve Dekorasyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polisan popüler plastik mat iç cephe boyası marjinal gri 3kg su bazlı, akrilik reçine esaslı, dekoratif son kat mat plastik iç cephe boyasıdır. Akrilik kopolimer bag?layıcı esaslıdır. Sıva, beton ve eternit gibi yüzeyler üzerine uygulanan ve kolay sürülen, kokusuz dekoratif bir boyadır. Yüzey hazırlığı ve uygulama şekli: Uygulama yapılacak yüzeyler düzgün, sag?lam, kuru ve tozdan arındırılmıs? durumda olmalıdır. Doldurulması gereken çukur ve çatlaklar perla macun ile macunlanmalıdır. Solvent bazlı eski yüzeyler için transfer astarı uygulaması yapılır. Ilk defa boyanacak mineral esaslı, ham sıvalı iç yüzeylerde dolgulu astar uygulanır. Alçılı yüzeylerde
  • 1/7 oranında inceltilmis? polizolan astar, a-Star astar* veya elegans extra astar uygulanmalıdır. Astar uygulaması yapıldıktan 18-24 saat sonra boya yüzeylere 2 kat olarak uygulanmalıdır. Katlar arasında en az 4 saat beklenmelidir. Uygulama sırasında yüzey ve hava sıcaklığı 5°c-35°c arasında olmalıdır. Yüzey hazırlığı için a-Star astar kullanıldığında, son kat boya sarfiyatı %15-20 azalmaktadır. Inceltme / karışım oranı: Su ile hacimce %20-25 inceltilir. Boyanabilen (kaplanabilen) alan: Tek katta 7-9 m²/l kuruma süresi: 20°c sıcaklıkta, %50 bağıl nem oranında dokunma kurumasını 15 dakikada, toz tutmama kurumasını 30 dakikada, sert kurumasını 4 saatte tamamlar. Önerilen uygulama aparatları: Saten rulo, iç cephe rulosu veya fırça ile uygulanır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Tip Mat
  • RGB #C3C4C2
Geri Bildirim Ver