Polisan Politex Cam Cila Parlak Cam Cila 0,75 Lt 1 kg

259 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Polisan Politex Cam Cila Parlak Cam Cila 0,75 Lt 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MTL YAPI Satıcı Ünvanı: METİN ERPOLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Vergi Kimlik Numarası: 3680104794
    Bu ürün MTL YAPI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İnşaat Grubu / Ahşap Metal / Vernik Politex Cam Cila Parlak Tek komponentli üretan alkid esaslı, hava kürlenmeli, sararmayan, çizilmeye karşı dirençli, kolay uygulanabilen, yüksek kaliteli, parlak parke verniğidir. Ev, ofis, spor salonu gibi parkenin kullanıldığı her mekâna uygun, ahşap zeminler, merdivenler, lambriler gibi her cins ahşap üzerine uygulanabilen, son derece sert ve elastik, bir vernik olup, çizilme ve aşınmaya karşı çok dayanıklıdır. Uygulandığı yüzeyde su, deterjan, alkol, yağ, çay, meyve suyu gibi pek çok aşındırıcı maddeye karşı film oluşturur. Asitler, alkoller gibi kimyasal maddelere karşı olan dayanıklılığı nedeniyle mutfak ekipmanları, barlar, servis arabaları gibi yerlerde güvenle kullanılır Yüzey Hazırlığı ve Uygulama Şekli: Yeni döşenmiş ve rutubetini kaybetmiş parkelere
  • Polisan Selülozik Dolgu Verniği ile astarlanıp sistre ve zımpara yapıldıktan sonra tozları alınıp uygulama yapılmalıdır. Mum cila ile cilalanmış eski parkeler ise sistre yapılıp, eski vernikten çok iyi temizlenmeli, Polisan Selülozik Dolgu Verniği ile astarlandıktan sonra sistre ve zımpara yapılıp tozu alındıktan sonra cilalanmalıdır. Parkeler arasındaki boşlukların zımpara talaşı ve parke verniği ile yapılacak macun ile doldurulması önerilir. Uygulama öncesi ve uygulama esnasında kutu iyice karıştırılmalıdır. Katlar arasında en az 12 saat beklenerek 2 veya 3 kat halinde uygulanır. İnceltme / Karışım Oranı: Kullanıma hazırdır. Boyanabilen (Kaplanabilen) Alan: Ahşabın emiciliğine bağlı olarak tek katta 15 m²/L. Kuruma Süresi: 20°C sıcaklıkta, %50 bağıl nem oranında tam kurumasını 12 saatte tamamlar. Maksimum 7 günde fiziksel ve kimyasal dayanıklılığını kazanır. Önerilen Uygulama Aparatları: Fırça veya rulo. Ambalaj: 0,75 L - 2,5 L - 12 kg.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Tip Fırça
Geri Bildirim Ver