Polisan Elegans Extra Yarı Mat Mix A Baz 15 Lt

2.500 TL
(166,67 TL / lt)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.770 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.500 TL

Ürün Bilgileri

Polisan Elegans Extra Yarı Mat Mix A Baz 15 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E-Nalburum Satıcı Ünvanı: REFİK AKÇA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0180061382
    Bu ürün E-Nalburum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -Karteladaki istediğiniz renk hazırlanıp size gönderilmektedir.
  • Su bazlı, silikon katkılı, maksimum silinebilir özelliğe sahip, antibakteriyel, küf ve mantar önleyici, esnek yapıda, extra örtücülüğe sahip yarımat iç cephe boyasıdır. Gerçek silinme özelliğine sahip, antibakteriyel, mantar ve küf önleyici, ekstra örtücülük veren, sararmayan, toz ve kir tutmayan, kokusuz ve esnek yapıda, ipeksi mat dokuda bir iç cephe boyasıdır. Bünyesindeki silikon ve özel reçinesinin su itme geçirgenliği arttırıcı özelliği boyanın silinebilirliği artırdığı gibi özellikle rutubetli ortamlarda kabarmasını ve dökülmesini önler. Boyanın elastik özelliği kılcal çatlaklı yüzeylere macun kullanmadan sürülebilmesini sağlamaktadır. Uygulandığı yüzeyde mantar ve küf oluşumunu önleyen yapıdadır. Düşük VOC özelliğinden dolayı çevre dostudur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Mat
Geri Bildirim Ver

Polisan Elegans Extra Yarı Mat Mix A Baz 15 lt

Son derece önemli bir tasarım elemanı olan boya, çeşitli yüzeylerde bulunabilir. İç ve dış cephelerde sık bir şekilde kullanılan boyanın pek çok çeşidi vardır. Bu çeşitlerden olan Polisan Elegans Extra yarı mat Mix A baz 15 lt, çeşitli özelliği ile müşterilerin beğenisini kazanır. Sunduğu renk tonu ve ekstra örtücülüğü ile tercih edilen bir boyadır. Geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu sayede dilediğiniz yere renk katmaya yardımcı olur. Kaliteli yapısı ile uzun süreli bir kullanım vadeder. İç ve dış cepheler, çeşitli zarara uğrayabilir. Bunu önlemek için de pek çok yardımcı ürüne başvurulur. Bu ürünlerden olan Polisan markalı Elegans yarı mat boya, kaliteli yapısı ile ortamda iyi bir görünüm oluşturmayı hedefler. Duvarların rutubeti ve nemini minimuma indirgeyebilirsiniz.

  • Kaliteli içerik
  • Uzun süreli kullanım
  • Konforlu deneyim

Kaliteli Polisan Elegans Extra Mix A Baz 15 lt

Kaliteli Polisan Elegans Extra Mix A Baz 15 lt

Ev ya da iş yeri gibi ortamların dekorasyonu için önemli bir role sahip olan boya, mekanın görünümünü etkiler. Eşyaların iyi bir duruş sergilemesini sağlar. Doğru renk seçimi ile ortamın görüntüsünü kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz. Müşterileri memnun eden bir kaliteye ve renge sahip olan Polisan Elegans Extra yarı mat, kullandığınız alanda fazlasıyla dikkat çeker. Çeşitli özelliği sayesinde müşterilerin memnuniyetini almayı başarır. Antibakteriyel ve küf önleyiciliği ile temiz bir ortam yaratır. Dış etkenlere karşı duvarınızı koruma niteliğinde olan bu malzeme, son derece kalitelidir. Bulunduğu ortama uyum ve hoş bir görünüm sağlayan bir boya seçimi yapmak önemlidir. Bu ürün de gerekli hususlara göre belirlenir. Her ortama yakışacak bir tona sahiptir. Uyumlu bir dekorasyon yaratır. Siz de bu ürünü tercih ederek ortamlarda hoş bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Cazip Polisan Elegans Yarı Mat Mix A Baz 15 lt

Cazip Polisan Elegans Yarı Mat Mix A Baz 15 lt

Beğeni kazanan bu ürün, uygulandığı yüzeyde kalitesi ve renk tonu ile pek çok müşterinin hem ilgisini hem de beğenisini kazanır. Sahip olduğu pek çok özellik ile dikkat çeker. Maksimum silinebilir özelliği ile duvarlarınızda kalem çizikleri ve yazılar kolay bir şekilde temizlenir. Aynı zamanda silikon ve özel reçineli içeriği ile yüzeyde meydana gelebilecek kabarmaları ya da dökülmeleri engeller. Macun kullanılmadan uygulanabilmesi ile müşterilere kolaylık sağlar. Mekanların önemli bir tasarım elemanı olan Polisan elegans boya, müşterilerin memnuniyetini alır. Hem görünüm hem de kalite açısından sık bir şekilde tercih edilir. Yaşam alanlarınızda ferah ve huzurlu bir ortam yaratır. Polisan Elegans Extra yarı mat Mix A baz 15 lt yorumları bölümünde ürünü kullanan müşterilerin görüşleri bulunur. Siz de bu bölüm ile ürüne dair merak ettiğiniz soruların cevabına ulaşabilirsiniz.

Bütçe Dostu Polisan Elegans Extra Mix A Baz 15 lt Fiyatı

Bütçe Dostu Polisan Elegans Extra Mix A Baz 15 lt Fiyatı

Her ortamda dikkat çeken ve önemli bir malzeme olan bu boya, duvarların korunmasını sağlar. Aynı zamanda hoş görünümüyle de dikkat çeker. Uygulandığı yüzeyde küf oluşumunu engelleyerek temiz bir ortam yaratır. Kolay aşınmayan özelliği ile size uzun süreli kullanım avantajı sunar. Bu sayede cebinize de maddi bir katkı sağlar. Şık ve uyumlu renk tonuyla her alanda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ürünün bir başka öne çıkan özelliği de kokusuz olmasıdır. Boya işleminden sonra uzun süreli havalandırmanıza gerek kalmaz. Bu da zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Pek çok özelliği ile müşterilerin beğenisini ve ilgisini alan bu ürün, yaşam alanlarına ferahlık katar. Polisan Elegans Extra yarı mat Mix A baz 15 lt fiyatı farklı bütçelere hitap eder. Fiyat ve performans ürünü olan bu seçeneği Trendyol ile satın alabilirsiniz.