Polisan Beyaz X1 Anti Aging Kokusuz Parlak Boya 0.70 lt

349 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polisan Beyaz X1 Anti Aging Kokusuz Parlak Boya 0.70 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UğurYapı Satıcı Ünvanı: UY UĞUR YAPI MALZEMELERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0897070243300001 Vergi Kimlik Numarası: 8970702433
    Bu ürün UğurYapı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polisan x1 anti aging kokusuz parlak boya 0.70 l beyaz Polisan x1 antı agıng kokusuz parlak iç ve dış yüzeyler için su bazlı, duvar, ahşap ve metal boyası Ürün tanımı:Su bazlı, saf akrilik reçine esaslı, parlak, kokusuz, dekoratif son kat iç/dış cephe boyasıdır. Özellikleri:Parlak dokusu ve içeriğindeki reçinenin su itme ve buhar geçirgenliğini artırıcı özelliği sayesinde yüksek dayanıklılıktadır. Sararmaya ve uv ışınlarına karşı direnci yüksektir. Parlak ve yüksek örtücülüğe sahip, kolay uygulanabilen, iyi yayılan ve yapışan bir boyadır Gerçek anlamda silinebilir. Çatlama, kabarma ve dökülme yapmaz. Macunlama ve astarlama işlemleri yapılmış sıva, beton, eternit, alçıpan gibi mineral, ahşap ve metal iç/dış yüzeylere uygulanır. Yüzey hazırlama:Uygulanacak yüzey düzgün, sağlam ve kuru olmalı
  • kir, pas ve yağlardan temizlenmelidir. Kabarmış ve tebeşirlenmiş eski boya tabakaları yüzeyden temizlenmelidir. Iyi durumdaki eski boyalı yüzeyler, tutunmayı artırmak için ince zımpara ile zımparalanmalıdır. Doldurulması gereken yüzeyler su bazlı veya sentetik macun ile doldurulmalı ve yüzey düzeltilmelidir. Kuruyan macunlu yüzey zımparalandıktan sonra ahşap, ve mineral yüzeyler %10 – 15 oranında su ile inceltilmiş x1 anti aging kokusuz parlak boya ile boyanmalıdır. Metal yüzeyler sentetik astar veya antipas ile astarlanmalıdır. Sentetik astar veya antipas uygulanırsa 24 saat sonra, su bazlı astar uygulanırsa 6 saat bekledikten sonra x1 anti aging kokusuz parlak boya inceltilmeden 2 kat halinde uygulanır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver