Polesie Süper Car Ilk Arabam Direksiyondan Pilli Kırmızı

729,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polesie Süper Car Ilk Arabam Direksiyondan Pilli Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MyAda Satıcı Ünvanı: DERYA CENGİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2050712981
    Bu ürün MyAda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Süper car kırmızı ilk arabam saglam plastikten üretilmiş direksiyondan siren müzik ve sesler çıkarmaktadır altında bagajı bulunmaktadır

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3+ Yaş
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Polesie Süper Car Ilk Arabam Direksiyondan Pilli Kırmızı

Özellikle erkek çocuklarının çok sevdiği arabalar, oyuncak dendiğinde akla ilk gelenlerdendir. Araba oyuncakları arasında da çok farklı çeşitler mevcuttur. Uzaktan kumandalı, akülü, çek bırak ve normal gibi birçok mekanikte araba olduğu gibi minik ya da üstüne binilen arabalar da piyasada kendine yer bulmaktadır. Polesie Süper car ilk arabam direksiyondan pilli kırmızı bunlardan birisidir. Sağlam yapıda olan bu araba kırmızı rengiyle oldukça dikkat çekicidir. 1 - 4 yaş çocuklar için uygun olan bu araba, kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmektedir.

 
  • 1 - 4 yaş çocukların kullanımına uygun
  • Özel üretim
  • İşlevsel ve fonksiyonel

Polesie Süper Car İlk Arabam Pilli Kırmızı Özellikler

Polesie Süper Car İlk Arabam Pilli Kırmızı Özellikler

Tamamı plastikten yapılan bu araba, sağlam yapılı ve konforludur. Polesie Süper car ilk arabam 1 - 4 yaş arası çocukların rahatlıkla kullanabileceği arabalardır. Arka kısmında bir adet ufak bagaj bulunur. Çocuklar buraya istediği oyuncakları kolaylıkla koyabilir. Arabanın üzerinde bir adet ufak direksiyon bulunur. Bu direksiyonda bir adet korna ve hoparlör vardır. İstenildiği zaman hoparlörden müzik çalınabilir ve çocuklar arabayla oynarken bir yandan da müzik dinlerler. Arabada akü ya da pedal tarzında arabanın hareket etmesini sağlayan aksamlar bulunmaz. Arabayı çocuk kendisi hareket ettirmelidir ya da arkadan birisi iterek arabayı yürütmelidir. Polesie Süper car ilk arabam direksiyondan pilli özellikleri arasında direksiyondaki pillerin değiştirilebilir olması da yer alır. Korna ve ses özelliği olan direksiyonun pili kolay şekilde değiştirilir. Arabanın plastik yapıda olmasından dolayı sert şekilde çarpmalara ve darbelere karşı dikkatli kullanılması gerekmektedir.

 

Polesie Süper Car İlk Arabam Pilli Kırmızı Kullanımı

Polesie Süper Car İlk Arabam Pilli Kırmızı Kullanımı

Polesie ilk arabam kullanım açısından gayet basit ve kullanışlı bir oyuncaktır. 1 - 4 yaşında çocukların kolayca kullanabileceği, oturağı rahat, direksiyonundan ses çıkan ve kornası bulunan oyuncaktır. Kullanımı açısından çocuk arabanın üstüne bindikten sonra arabayı kolayca hareket ettirebilir. Kolay döndürülebilen direksiyonu sayesinde araba zorlanmadan yön değiştirir. Arabanın arka kısmında bir bagaj bulunur. Çocuk isterse oyunu sırasında oyuncaklarını ya da eşyalarını bu bagaja koyarak farklı oyunlar da oynayabilir. Bu oyuncağı diğer oyuncak arabalardan ayıran en büyük özelliği direksiyonundan pilli olmasıdır. Direksiyonunda bulunan piller vasıtasıyla müzik çalabilen bu arabada bir adet korna da bulunur. Basmalı şekilde kullanılan direksiyon kornası sürüş sırasında kolaylık sağlar. Arabanın yapısında herhangi bir akü ya da pedal gibi arabanın hareket ettirilebileceği bir düzenek yoktur. Bundan dolayı araba hareket ettirilmek istendiğinde çocuk ayaklarıyla yerden güç almalı ya da arabanın arkasından ebeveyn itmelidir. Araç plastik yapıda olduğundan dolayı sert çarpmalardan yasa aşırı sert darbelerden araba korunmalıdır.

 

Polesie Süper Car İlk Arabam Pilli Kırmızı Fiyatı

Polesie Süper Car İlk Arabam Pilli Kırmızı Fiyatı

Polesie Süper car ilk arabam direksiyondan pilli fiyatı, muadili olan diğer arabalara göre oldukça makuldür. Tam bir fiyat performans ürünü olan bu araba, verilen paraya göre maksimum kullanım kolaylığı sağlar. Plastik olmasından ötürü ön yargıyla yaklaşılsa bile sağlam bir plastikten yapılmıştır. Bu dezavantaj gibi gözükse dahi hem arabanın sağlam olmasından hem de hafif yapısından ötürü kolay şekilde hareket ettirilmesi arabanın avantajı durumundadır. Özellikle internet alışverişlerinde ürünler satın alınmadan önce bazen alıcıların aklında sorular belirebilmektedir. Böyle durumlarda, ürünleri daha önce satın almış kişilerin tecrübeleri alıcıların yararlanabileceği kaynakları oluşturur. Siz de bu arabayı almadan önce arabayı daha önce almış kişilerin tecrübelerinden faydalanmak isterseniz Trendyol’dan Polesie süper car ilk arabam direksiyondan pilli yorumları kısmını ziyaret edebilirsiniz. Aynı menü üzerinden ürünü sepete ekleyerek sipariş oluşturabilirsiniz.