7
Plastik Bardak kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Polente Özel Tasarım 1. Kalite Sızdırmaz Karton Bardak 50 X 2 100 Adet. 7 Oz

84,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Polente Özel Tasarım 1. Kalite Sızdırmaz Karton Bardak 50 X 2 100 Adet. 7 Oz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AMBALAJ35 Satıcı Ünvanı: AMBALAJ35 OFİS KIRTASİYE TEMİZLİK VE TEKSTİL ÜRÜNLERİ SANAYİ TİC. LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069143800300001 Vergi Kimlik Numarası: 0691438003
    Bu ürün AMBALAJ35 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FİRMAMIZIN ÜRETİMİ OLAN ÖZEL COFFEE BREAK KARTON BARDAK 7 oz. EV PİKNİK PARTİ ÇAY KAHVE OFİS İÇİN KULLANIŞLIDIR. KENDİ TASARIMIMIZ OLAN COFFEE BREAK KARTON BARDAKLARI 100 Lü Karton Bardak Sızdırmaz. 1.KALİTEDİR.
Geri Bildirim Ver

Polente TR1950057 100 Adet 7 Oz Kullan-At Karton Bardak

Polente 7 oz 100 adet kullan at karton bardak, hayatı kolaylaştıran plastik gereçler arasında yer alır. Tek seferlik kullanıma uygun olan ürünler, birçok açıdan pratik bulunur. Çeşitli içeceklerin servisinde tercih edilen bardaklar, beyaz renkte olup üzerinde koyu kahverengi tonlarında detaylar yer alır. Bu detaylar, ürünün daha şık görünmesine yardımcı olur. Bardaklar, 100 adet olarak gönderilir. Bu adet sayısı, küçük ve orta ölçekli etkinliklerde yeterli kullanımı sergiler. Ürün şeffaf bir ambalaj içerisinde alıcıya ulaştırılır. Dış ambalaj, bardakların kullanım sonuna kadar temiz kalmasını sağlar.

  • Miktar: 100 adet
  • Hacim: 7 oz
  • Materyal: Karton

Polente 7 Oz 100 Adet Kullan At Bardak Özellikleri Neler?

Polente 7 Oz 100 Adet Kullan At Bardak Özellikleri Neler?

Polente 7 oz 100 adet kullan at karton bardak, özellikle kalabalık grupların bulunduğu etkinliklerde içecek servisi kolaylaştırır. Tek kullanımlık olarak tasarlanan set, karton dokusuyla sıcak ve soğuk içecek ikramına uygun bulunur. Hafif tasarıma sahip olan ürünler, kolay taşınır. Piknik, gezi, kamp gibi açık hava etkinliklerinde tercih edilebilir. Bardakların kullanım sonrasında toplanması da oldukça pratik olur. Kişiler, bardakları çöp kutusuna atarak dağınıklıktan kolayca kurtulabilir. Yıkama ve kurulama gibi işlemlere ihtiyaç duyulmadığı için zamandan tasarruf etmeyi sağlar. Ürünün iç haznesi, 7 oz sıvı alabilecek genişliğe sahip olur. Bu ebatlar ile tek seferde yeterli miktarda içecek servisi yapabilmek mümkündür. Bardakların taban yapısı ise ürünün dengede durmasını kolaylaştırır ve istenmeyen kazalarının yaşanma ihtimalini azaltır.

Polente 100 Adet Kullan At Karton Bardak Kullanımı Nasıldır?

Polente 100 Adet Kullan At Karton Bardak Kullanımı Nasıldır?

Polente 7 oz 100 adet kullan at karton bardaklar, kullanıcıların konforu düşünülerek tasarlanır. Dayanıklı bir dış yapıya sahip olan ürünler, içecek servisi sırasında katlanma ve bükülme gibi sorunlara sebep olmaz. Sıcak çay, kahve veya sıcak çikolata ikramına uygun özellikler taşır. Karton ısıdan etkilenen bir materyal olmadığı için ele çok fazla rahatsızlık vermez. Bardağın ağız kısmında daha kalın bir yapı bulunur. Kalın ağız kısmı, içeceklerin tüketimini kolaylaştırır. Karton bardaklar, yeme içme alanında kullanıma uygun özellikler sergiler. Sağlık için zararlı olabilecek kimyasallar içermediği için gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Çoklu set hâlinde satılan bu ürün, kolay saklanır. İç içe yerleştirilebilen bardaklar, kullanılmadığı zaman ambalajında muhafaza edilebilir. Kullanmadan önce ürünün suyla çalkalanması önerilir.

Polente 7 Oz 100 Adet Kullan At Karton Bardağı Kimler Alır?

Polente 7 Oz 100 Adet Kullan At Karton Bardağı Kimler Alır?

Polente 7 oz 100 adet kullan at karton bardak, oldukça geniş bir alanda tercih edilir. Özellikle hijyene dikkat edilen açık alanlarda kullanılabilir. Ürün, ortak bardak kullanmak istemeyen kişiler için uygun olur. Bu plastik gereç, aynı zamanda iş yeri ve okul gibi alanlarda değerlendirilebilir. Bu gibi ortamlarda tek kullanımlık bardaklar, çeşitli sağlık sorunlarının önüne geçmeye yardımcı olur. Aynı zamanda bulaşık çıkarmadığı için ofislerde iş yükünü azaltır. Polente 100 adet kullan at karton bardak, çeşitli etkinliklerde tercih edilir. Düğün, nişan, doğum günü ve cenaze gibi kalabalık davetlerde pratik bir kullanım sergiler. Aynı zamanda kahve otomatlarında da yer alan bardak çeşidi, birden çok set hâlinde alınarak makineye takılabilir. Su sebillerinin yanına konmak için de ideal ölçülere sahiptir. Eczane, hastane gibi alanlarda ziyaretçilerin rahat etmesini sağlar. Dilerseniz Trendyol'da yer alan polente 7 oz 100 adet kullan at karton bardak yorumlarını inceleyerek ürünün kalitesi ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere erişebilirsiniz. Ürünü güvenli alışverişin adresi, Trendyol'dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.