POLE Beyaz Renk Ahşap Mobilya Tamir Dolgu Macunu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

POLE Beyaz Renk Ahşap Mobilya Tamir Dolgu Macunu

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Renk: BEYAZ 200 grm Ürün hacmi
Geri Bildirim Ver

Pole Sani - Marka Ahşap Mobilya Tamir Dolgu Macunu Beyaz

Tamir macunu, evde eskiyen ve yıpranan eşyalar için tercih edilen oldukça kullanışlı bir yapı malzemesidir. Hasarlı eşyaların boşluklarını doldurmak amacıyla kullanılan Pole Sani- marka ahşap mobilya tamir dolgu macunu beyaz ürününü ahşap malzemelerde güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Mobilya ve ahşap için dolgu malzemesi olan bu ürün sayesinde eşyalarınız yıprandığında hızlı bir şekilde onarabilirsiniz. Ürünün rengi beyaz olarak üretilir. Öncelikle beyaz renkli mobilyalar için tercih edilen macunu istediğiniz tüm renk çeşitlerinde kullanabilirsiniz. 200 gram hacminde olan macun, yeterli bir kullanım alanı sağlar. Optimum gramaja sahip olan ürünü gönül rahatlığıyla ev eşyalarında kullanabilirsiniz. Zaman içinde meydana gelen yıpranmalara karşı iyi bir çözüm olan macun, iyi bir tamirat malzemesidir.

  • Beyaz renkli ürün
  • Kolay kıvam alabilen kaliteli içerik
  • Hızlı kuruma özelliği

Pole Sani Ahşap Tamir Dolgu Macunu Beyaz Özellikleri

Pole Sani Ahşap Tamir Dolgu Macunu Beyaz Özellikleri

Zaman içerisinde yıpranan ve zarar gören mobilyalarda oyuk ve delikler açılabilir. Bu delikleri kapatmanın güzel ve temiz yolu macun seçeneğidir. Deliğin boyutuna uygun olarak sıkılan macun sayesinde boşluklar kapanır ve mobilya ürününün daha fazla deforme olmasının önüne geçilir. Bu sayede ev eşyaları uzun bir süre kullanılabilir. Macun sürdükten sonra uygun bir renk ile boyama işlemi yapılırsa, mobilyanın görünümü olağan düzeyde iyileşebilir. Mobilyayı tamir etmenin yanı sıra sağlamlaştıran ahşap dolgu macunu beyaz ürünü sayesinde mobilyanın mukavemeti artar. Ürün, uygulandıktan 10 dakika sonra sertleşmeye başlar. Orta hız düzeyinde kuruma özelliği bulunan ürün, kullanım esnasında kolaylık oluşturur. Macunun normal bir hızda kuruması sayesinde hem uzun süre beklemezsiniz hem de işlemi tek hamlede yapamasanız bile macunu düzeltme şansınız olur.

Pole Sani Ahşap Tamir Dolgu Macunu Beyaz Avantajları

Pole Sani Ahşap Tamir Dolgu Macunu Beyaz Avantajları

Kolay bir sürümü olan ahşap mobilya tamir dolgu macunu herkes tarafından kolay bir şekilde kullanılabilir. Kullanım kolaylığına sahip olan macunu kullanmak için profesyonel bir yardıma gerek yoktur. Günlük hayatta herkes tarafından kullanılabilen ürün, tamirat işlerinde pratiklik sağlar. Basit bir spatula yardımıyla kolay bir şekilde macunu düzeltebilir ve son derece nizami bir boşluk doldurma işlemi yapabilirsiniz. Temiz bir görüntü sağlayan Pole ahşap mobilya tamir dolgu macunu sayesinde mobilyalarınızı orijinalliğinden ödün vermeden kullanmaya devam edebilirsiniz. İşlemin iyileştirilmesi için zımpara ve boya ilavesiyle görünümünü güzelleştirebilirsiniz. Yüksek düzey kapatıcılığa sahip olan macunu efektif bir şekilde kullanabilirsiniz. Ürünü kapıların açık yerlerine sürebilir ve görünümünü istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Derz arası doldurmak gibi birçok iyileştirme seçeneğini yapabildiğiniz bu macunu birçok alanda kullanabilirsiniz.

Pole Sani Ahşap Tamir Dolgu Macunu Beyaz Fiyatları ve Yorumları

Pole Sani Ahşap Tamir Dolgu Macunu Beyaz Fiyatları ve Yorumları

Pole Sani - marka ahşap mobilya tamir dolgu macunu beyaz fiyat aralığı ürünün gramaj özelliği ve malzeme içeriğine göre belirlenir. İdeal bir hacme sahip olan macunu birçok işlemde kesintisiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Küçük kırıklar için oldukça ideal olan macunu kabaran kapıları modifiye etmek için de kolayca kullanabilirsiniz. Kırılan tüm kapıların kurtarıcısı olan bu ürün, uygun fiyat avantajıyla ekonomik açıdan iyi bir tercihtir. Mobilya yenilemek yerine tamir etmek, daha az masraflı olur. Herhangi bir mobilyayı boyamadan önce çizikleri macun ile doldurursanız, pürüzsüz bir görüntü elde edebilirsiniz. İyi bir dolgu malzemesi olan bu ürün, uygulanan zemini güzel bir hale getirir. Son derece olumlu olan müşteri yorumlarını inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ürünü Trendyol üzerinden inceleyebilir ve uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.