POLAXTOR Cat6 Kablo DATA/İnternet/Modem/Ethernet Kablosu 10 Metre

140 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL148 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

POLAXTOR Cat6 Kablo DATA/İnternet/Modem/Ethernet Kablosu 10 Metre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAMAN TEKNOLOJİİ Satıcı Ünvanı: YAMAN TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0935082237000001 Vergi Kimlik Numarası: 9350822370
    Bu ürün YAMAN TEKNOLOJİİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cat-6 kablo, yüksek hızlı veri aktarımı sağlayan bir Ethernet kablosu modelidir. Yüksek kablo uzunluğuna sahip model, dayanıklılığı ve veri aktarım hızı sayesinde Wİ-Fİ bağlantınızın çekim gücünü büyük oranda artırır.
  • Yüksek çekim gücüne sahip 10 metre ethernet kablosu uzun mesafelerde güvenilir ve hızlı bağlantı sağlar.
  • Modem internet kablosu, modeminizle bilgisayarınız arasında internet erişimi sağlayan önemli bir araçtır.
  • Wİ-Fİ bulunan evlerde ihtiyaç duyulan Modem ethernet kablosu, kablolu internet bağlantısı için kullanılan bir ağ kablosudur.
  • 10 m internet kablosu, ev ve işyerlerinde uzak mesafeler arasında bağlantı kurmak için idealdir.
  • İnternet data kablosu, verilerin hızlı ve güvenli bir şekilde aktarılmasını sağlayan önemli bir bileşendir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Polaxtor Cat6 Kablo 10 metre Data/İnternet/Modem/Ethernet Kablosu

Polaxtor cat6 kablo 10 metre data/internet/modem/ethernet kablosu veri aktarımında tüm beklentilerinizi karşılayabilecek kesintisiz internet deneyimi yaşatır. Cat6 kablo, ideal bir kullanım sunar. Tüm internet ağları ile uyumlu olması sebebiyle sıklıkla tercih edilir. Sinyal bozuklukları olarak dikkat çeken parazitlerin etkisini minimuma indirir. Yüksek performans sergileyerek niteliklerini ortaya koyar. Nitekim 10 metrelik uzunluğuyla evinizde veya iş yerinizde rahatlıkla bağlantı sağlayabilirsiniz. Hesaplı ve kaliteli formüller üreten ürün ile modeminiz arasında köprü kurarak bilgi transferlerini tatmin edici bir noktaya ulaşabilirsiniz. Gündelik ihtiyaçlarınızı tamamlayan modelle arzuladığınız standartlarda bir hizmet bulabilirsiniz. Beklentileri karşılayan çözümler sunan Polaxtor Ethernet bağlantısı ile işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Beraberinde getirdiği ayrıcalıklardan yararlanmak için ürünü hemen denemeye başlayabilirsiniz.

  • Hızlı veri aktarımı
  • Parazitlere karşı güçlü koruma
  • Sağlam malzeme yapısı

Dayanıklı Polaxtor Cat6 Kablo 10 metre Data Özellikleri

Dayanıklı Polaxtor Cat6 Kablo 10 Metre Data Özellikleri

Polaxtor Cat6 kablo 10 metre data veri iletiminde gerekli desteği verdiği için tavsiye edilir. Yüksek bağlantı hızı taleplerinize yanıt vererek etkin bir internet heyecanı yaşatır. Özellikle kısa mesafelerde kablo çekecek kişiler adına her türlü imkanı sağlar. Ürünü evinizde kullanmayı düşünüyorsanız, Cat6 ile çevresel etmenlere daha az maruz kalarak kolay bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Modeminizle bağlantı kurup güçlü internet trafiğine kavuşabilirsiniz. Polaxtor Ethernet kablosu, yabancı sinyallere karşı dayanıklıdır ve bu özelliği ile veri alışverişlerinde dilediğiniz performansı yakalayabilirsiniz. Modelin Ethernet kartınıza uygun olup olmadığına dikkat etmeniz gerekir. Buna ilaveten çok yönlü bir yelpazeye sahip Cat6’yı güvenlik veya telefon sistemlerinde de değerlendirebilirsiniz. Birçok noktada teknolojik adaptasyon sağlayarak öne çıkan ürünle çalışmalarınızı süratli biçimde gerçekleştirebilirsiniz. Böylece birinci sınıf hız deneyimini yaşayabilirsiniz.

Polaxtor Cat6 Kablo 10 metre Data Kablosu Yorumları

Polaxtor Cat6 Kablo 10 Metre Data Kablosu Yorumları

Polaxtor Cat6 kablo 10 metre data işlerinizi hızlı bir şekilde bitirmenize yardım eder. Gerekli olan veri akışını hızlandıran ürün, oyun sırasında gerekli hızı sunar ve olası ağ gecikmelerinin önüne geçer. Polaxtor Ethernet kablosu gelişmiş bir emniyet mekanizmasına sahiptir. Bükülü tasarımıyla ne kadar sağlam olduğunu gözler önüne serer. Ürün ayrıca parazitlerin cihazınızda sorun yaratmasını da önemli ölçüde engelleyerek sinyal kopukluklarını giderir. İletken ve 10 metre uzunluktaki ağ kablosuyla verilerinizi aygıtlarınıza rahatça taşıyabilirsiniz. Ürün internet bağlantısında beklentinizi karşılayan bir performans sergiler. Ayrıca kaliteli malzemelerden üretilmiş yapısı ile uzun süre kullanabilirsiniz. Böylelikle yüksek performanslı bir kullanım ile bağlantı kurabilirsiniz. Sahip olduğu teknik özellikleriyle kendini kanıtlayan Polaxtor cat6 kablo 10 metre data/internet/modem/ethernet kablosu yorumlarını inceleyerek detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Polaxtor Cat6 Kablo 10 metre Ethernet Kablosu Fiyatı

Polaxtor Cat6 Kablo 10 Metre Ethernet Kablosu Fiyatı

Polaxtor cat6 kablo 10 metre data/internet/modem/ethernet kablosu fiyatı ürünün sahip olduğu teknik özelliklere göre belirlenir. Ethernet kablosu, bağlantı ve haberleşmede sunduğu performansla dikkati çeker. Ses ve görüntü sinyallerini doğru bir şekilde aktaran Cat6 kablosu, 1 Gigabit hızındadır ve 250 MHz düzeyine kadar performans gösterir. Bu hız ile veri aktarımını saniyeler içinde tamamlar. Son derece verimli seçenekler sunarak çalışmalarınızı gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Modeminizle birleştirip internet bağlantılarınız için harika bir alternatif olan üründen yararlanabilirsiniz. Ayrıca ürünü Ethernet yuvası bulunan her cihazda değerlendirebilirsiniz. Bu nedenle model, ideal bir ağ ortamı hazırlar. Polaxtor Cat6 Ethernet kablosu yorumlarını inceleyerek ürünü daha önce kullanan müşterilerin deneyimlerini keşfedebilirsiniz. Sağladığı teknolojik imkanlarla hedeflerinize ulaştıran ve elektronik işlemlerinize sürat kazandıran Polaxtor Cat6 kablosunu Trendyol’da hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.