Polaris 400314.m Erkek Parmak Arası Terlik

Beden: 40
Beden Tablosu
40
41
43
44
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
8.3
299,99 TL

Ürün Bilgileri

Polaris 400314.m Erkek Parmak Arası Terlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gabria Satıcı Ünvanı: AVRUPAYAKASI ONLİNE E-TİCARET MAĞAZACILIK LOJİSTİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0106138612500001 Vergi Kimlik Numarası: 1061386125
    Bu ürün Gabria tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Menşei: Türkiye
  • Dış Materyal: Suni Deri

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Platform Topuklu
  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver

Polaris 400314.M Lacivert Erkek Parmak Arası Terlik

Kış sezonunda ayağı yağmur, kar ve buz gibi hava şartlarından koruyan kalın ayakkabılar göze çarpar. Tatil sezonu geldiğinde ise söz konusu ayakkabı modellerinin yerini terlikler alır. Terlik, maksimum konfor özelliği sayesinde pek çok kişi tarafından tercih edilir. Polaris’in ürettiği parmak arası terlik modeli, kullanıcıya beklediği rahatlığı sunar. Ürün, zeminlerdeki kum ve taş gibi maddelerin ayak bölgesine zarar vermesini engellemek için kaliteli malzemeden imal edilmiştir. Ayağın topuk ve bilek bölgesini açık bırakan terlik modeli, bu sayede cildin hava ile temas etmesini sağlar. Böylece sıcak yaz günlerinde ayakta oluşan terleme problemleri ortadan kalkar. Polaris terlik, attığınız her adımın konforlu olmasını sağlar.

  • Renk: Lacivert
  • Materyal: Suni deri
  • Menşei: Türkiye

Polaris Parmak Arası Terliğin Özellikleri Nelerdir?

Polaris Parmak Arası Terliğin Özellikleri Nelerdir?

Polaris parmak arası erkek terlik modeli, sıcak yaz günlerinde rahat adımlar atılmasını sağlamak için özenle geliştirilmiştir. Ürünün taban bölgesinde oldukça kısa bir topuk bulunur. Böylece kumsal bölgesinde giyerken taşların ve zemindeki diğer maddelerin ayağa temas etmesi engellenir. Parmak arası terliğin dikkat çeken bir diğer özelliği de rengidir. Lacivert renkte üretilen terlik, outdoor erkek giyimine başarıyla uyum sağlar. Ürünün işaret ve baş parmaklar arasına giren özel bir ayrımı bulunur. Köşesiz biçimde üretilen bu bölge sayesinde ayak parmaklarının zarar görmesi önlenir. Kaliteli materyalden üretilen parmak arası terlikler, yumuşak tabanı ile kullanıcıların beğenisini kazanır. Kalitesinden ödün vermeyen terlik tabanı, çakıl ve taş gibi sert maddelere karşı koruma da sunar. Böylece size de parmak arası terliklerle yazın keyfini çıkarmak kalır.

Polaris Parmak Arası Terlik Kaliteli midir?

Polaris Parmak Arası Terlik Kaliteli midir?

Polaris lacivert parmak arası erkek terlik yorumlarında ürünün kullanıcıların beklentilerini karşıladığı görülür. Ürünün dikkat çeken özelliklerinden birini Polaris kalitesi oluşturur. Ayakkabı sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Polaris tarafından üretilen parmak arası terlik, suni deridir. Suni deri malzeme, terliklerin dayanıklı olmasını sağlar. Bastığınız alan sert taşlardan oluşsa bile kaliteli terlik sayesinde sorunsuz bir şekilde hareket edebilirsiniz. Terliklerin üretiminde kullanılan suni deri soyulmalara karşı da dayanıklılık gösterir. Ürün, sert cisimlerle temas ettiğinde bile kusursuz görünümden ödün vermez. Üstün kalitesi ve dayanıklılığı sayesinde terliği deniz kenarı gibi bol güneşe ve suya maruz kalan alanlarda giydiğinizde dahi sorunsuz bir kullanım elde etmeniz mümkündür.

Polaris Parmak Arası Terlik Farklı Renkleri Var mıdır?

Polaris Parmak Arası Terlik Farklı Renkleri Var mıdır?

Polaris parmak arası terliklerin üretiminde kullanıcı istekleri göz önünde bulundurulmuştur. Kolay kombinlenebilen parçalardan hoşlanan kişiler için terlik, lacivert renkte üretilmiştir. Pek çok farklı renk ile uyumlu bir görüntü ortaya koyan lacivert, Polaris parmak arası terlik ile şık kombinler yaratılmasına olanak verir. Sade ve minimalist bir biçimde üretilen parmak arası terlik, tasarımı sayesinde yazlık kıyafetlere kolayca uyum sağlar. Polaris parmak arası terlikler, outdoor giyim tarzını yansıtmak üzere üretilmiştir. Ürünün belirleyici özellikleri arasında outdoor tarzı destekleyen konfor teması bulunur. Böylece parmak arası terliği giyerken attığınız her adımda maksimum rahatlığa ulaşabilirsiniz. Erkeklerin ayak anatomisi için özel üretilen terliğin numara skalası 40’tan 44’e dek uzanır. Ürünü satın alırken kendi ayak numaranızı tercih edebilirsiniz. Polaris garantisiyle üretilen parmak arası terlik Trendyol’da uygun fiyat seçenekleri ile satışa sunulur. Sadece birkaç tıklama ile sipariş oluşturabilir ve ürünü adresinizden teslim alabilirsiniz. Tüm kargo sürecini Trendyol üzerinden takip etmek mümkündür.