PLUSCOPY 5'Lİ COMBO PRES

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PLUSCOPY 5'Lİ COMBO PRES

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bitmeyen Kartuş Satıcı Ünvanı: BİTMEYEN KARTUŞ TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SARF MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0178072393900010 Vergi Kimlik Numarası: 1780723939
    Bu ürün Bitmeyen Kartuş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5'Lİ COMBO PRESTeknik Özellikler:Voltaj: 110/220VGüç: 1250WIsı Aralığı: 0-380CZaman Aralığı: 0-999 SaniyeDüz Baskı Alanı: 30 X 38 cmKupa Çapı: 7,5 x 9cmTabak Çapı:  11 x 15cmŞapka Çapı: 7,5 x 9cmÖlçüleri: 65 X 38 X 30cmAğırlık: 40 Kg.Otomatik AlarmTabla Üstünde Merkeze Yetiştirilen Basınç Ayar VidasıHareketli Üst Isıtma TablasıYüksek BasınçYüksek Isıtma-Combo Pres, sağa ve sola doğru hareket eden düz tablasıyla gerçektençok kullanışlı ve çok işlevsel bir makinedir. Toplam 5 aparattan oluşmaktadır. Tamamen dijitaldir. Zamanı ve ısı değerini girin, gerisini combo halleder.-Combonon gövdesi aluminyum ve demir dökümden imal edilmiştir.5 ayrı aparattan oluşmasına karşılık, değiştirilmesi çok kolaydır.Çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Ekipmanların kolay değişmesi size zaman kazandırır.-Tüm tekstil ürünleri, T,Shirt, Şapka, Tabak, Kupa, Cam, Kristal, Fayans, Kumaş, Puzzle, Pvc, Ahşap Vb.-Sadece Combo'ya özel, Kupa aparatı size bir defada kupanın tamamına baskı yapma imkanı sağlar. Combodaki en büyük ve takdire değer farklarda biride bu özellik. Ve tabiki sadece fişini dijital sayaca bağlamanız yeter hiçbir aparatı sökmenize gerek yok.-Tabak aparatları  baskı yapmanızı sağlar. Makinenin sağa sola hareket edebilmesi baskıyı yaparken tabağın ortasını merkezlemekte kolaylık sağlıyor. Şapka aparatı istediğiniz fotoğraf yada figürü kolaylıkla şapka üzerine basar. Combonun sağasola hareket edebilmesi, 5 parçadan oluşması, bu parçaların çok kolay ve hız değişebilmesi, kolay kullanımı, baskı kalitesi ve tüm bunların sonunda fiyatını uygunluğu bu makineyi diğerlerinden daha cazip kılıyor.
Geri Bildirim Ver