Plusaparat Plus Aparat Ha-3255 32"-55" Lcd-led Hareketli Askı Aparatı

540,32 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Plusaparat Plus Aparat Ha-3255 32"-55" Lcd-led Hareketli Askı Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PLUSAPARAT Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ANIL KOŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5800417315
    Bu ürün PLUSAPARAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 32”- 39'- 40' - 42'- 43'- 46' - 48”- 49'- 52' - 55'ARASI TÜM MARKA VE MODEL LED TV’LERİNİZ İLE UYUMLU (ÜRÜN RENGİ SİYAHTIR)KOLAY KURULUM İÇİN MİNİ SU TERAZİSİ HEDİYELİAÇI VERİLEBİLME ÖZELLİĞİ35 KG A KADAR TAŞIMA KAPASİTESİDUVAR İLE TV'NİZ ARASI MAX: 50 cm / MİN: 15 cmKURULUM KILAVUZU KUTU İÇERİSİNDEN ÇIKMAKTADIR.TÜM MONTAJ VİDALARI VE TV BAĞLANTI VİDALARI KUTU İÇERİSİNDE MEVCUTTURFARKLI TV ÖLÇÜLERİ İÇİN KUTU İÇERİSİNDEN 3 FARKLI BOYDA 4 ER ADET TV MONTAJ VİDASI ÇIKMAKTADIREKSTRA GÜÇLENDİRİLMİŞ ÇELİK KOL15 DERECE AŞAĞI-YUKARI AÇI VEREBİLMESOMUN VE CİVATA BAŞLIKLARI PLASTİK TIPALAR İLE GİZLENMİŞTİRHERYÖNE HAREKET EDEBİLME KABİLİYETİ SAYESİNDE 180 DERECE İZLEME KEYFİKULLANILAN TÜM PARÇALAR TÜRKİYEDE ÜRETİLMİŞ OLUP 1. SINIF MALZEMEDEN İMAL EDİLMİŞTİRANTİ-STATİK TOZ BOYA SİSTEMİ İLE PASLANMAYA VE ÇİZİLMEYE KARŞI MAKSİMUM DİRENÇVESA ÖLÇÜLERİ: 400x400 / 400x200 / 200x200SAAT 15.00 A KADAR OLAN SİPARİŞLERİNİZ YURTİÇİ KARGO İLE AYNI GÜN GÖNDERİSİ YAPILMAKTADIR.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 7 Yıl
Geri Bildirim Ver

Plus Aparat Ha-3255 32"-55" Lcd-led Hareketli Askı Aparatı

Askı aparatına televizyonu duvara asma kısmında işe yarayan önemli bir araçtır. Pratik ve sağlam bir yapıya sahip olan Tv hareketli askı aparatı büyük beğeni toplar. Bunun yanı sıra televizyonu sabit tutmasını sağlayan kolaylaştıran bu ürün çok fazla kullanılır. Sabitleyici özelliğinin yanı sıra hareketli seçeneği de bulunan aparat kullanıcılar tarafından beğenilir. Evinizde televizyonunuz için kullanabileceğiniz aynı zamanda ihtiyaç durumuna göre deponuzda da muhafaza edebilirsiniz. Televizyonunuz için yapacağınız doğru askı aparatı seçimi ile uzun süreli kullanım sağlayabilirsiniz. Askı aparatının kalitesi ve tv duruşu hakkında size fikir verir. Led TV hareketli askı aparatı modelleri televizyonun yapısına ve boyutuna göre ayarlayarak kullanabilirsiniz. Siz de televizyonunuzun ihtiyacı olan ürünü seçenekler arasından kolayca bulabilirsiniz. TV askı aparatı esnek ve aşınmaz plastikten üretilen ürün yüksek kalite içerir.

  • LCD – Led hareketli askı aparatı
  • Tüm marka TV’ler ile uyumlu
  • Esnek ve hafif yapı

Plus Aparat Tv Askı Aparatı Özellikleri

Plus Aparat Tv Askı Aparatı Özellikleri

Ev veya ofis ortamında pratik ürün ve malzemeler her zaman tercih edilir. LCD TV hareketli duvar askı aparatı sayesinde istenilen her yere kolaylıkla kurulup, kullanılabilir. Kaliteli özelliklere sahip olan bu ürünü kolayca istediğiniz alana monte edebilirsiniz. Sahip olduğu dış derinliği sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz. Dış yapısının kalitesi televizyonunuzu sabit bir şekilde duvara monte ederek, sağlam tutar. TV hareketli askı aparatı sağlam yapısı sayesinde televizyonunuzu istediğiniz yöne doğru hareket ettirerek rahat bir kullanım keyfi yaşarsınız. Televizyonunuzun özelliklerine uygun istediğiniz modeli kolaylıkla bulabilirsiniz. Uzun yıllardır kullanıcıların tercih ettiği ürünlerin başında gelen TV askı aparatları farklı birçok seçeneği kullanıcılara sunmaktadır. Boyutu ve hafif yapısı sayesinde her yere kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Plus aparat ha-3255 her TV aparatı ile uyumlu olması ile her modelde kullanabilirsiniz. Plus aparat ha-3255 indirim avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Plus Aparat Tv Askı Aparatı Avantajları

Plus Aparat Tv Askı Aparatı Avantajları

Ofiste veya günlük hayatta hızlıca monte istediğiniz televizyonunuz olabilir. Sağlam yapısı ile ürünü uzun ömürlü bir şekilde kullanabilirsiniz. Performansı yüksek olan bu TV hareketli askı aparatı sayesinde televizyonu istediğiniz yöne doğru oynatabilirsiniz. TV askı aparatları pratik kurulum özelliği ile öne çıkar. Elinize oturan tasarımıyla yapısı sayesinden kullandığınız süre boyunca ağırlık ve rahatsızlık hissi oluşmaz. Ürün hafif bir yapıya sahiptir. Televizyonunuza ve ihtiyacınıza uygun ürünler ile ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz. Plusaparat Plus TV askı aparatı ürünü müşteriler tarafından favori gösterilen ürünler arasında gösterilir. Aparat sunduğu özellik, kalitesi ve sağlamlığı ile beklentiyi karşılayacak nitelikte üretilmiştir. Birbirinden farklı modelleri arasından seçim yapmak için TV Plus aparat ha-3255 ürününün özellikleri ve kullanıcı yorumlarından yararlanabilirsiniz. Aparat sadece sol ya da sağ kısma değil, ön kısım ve arka kısım ayarı bulunur.

Plus Aparat Tv Askı Aparatı Fiyatları ve Yorumları

Plus Aparat Tv Askı Aparatı Fiyatları be Yorumları

LCD TV hareketli duvar askı aparatı fiyatları ürünün sağlamlığı, özelliklerine, kalitesine ve boyutuna göre farklılık gösterebilir. Her müşterinin, bütçesine ve beklentisine hitap eden ürünleri bulmak kolaydır. Plus aparat TV askısının performansı ve kalitesi fiyatını belirleyen önemli özelliklerden biridir. Plus aparat ha-3255 fiyatı her bütçeye uygundur. Daha önce bu ürünü kullanmış müşteriler tarafından yapılan plus aparat ha-3255 yorum ve görüşleri incelemeniz, ürün ile ilgili bilgi sahibi olmanızı sağlar. Led TV hareketli duvar askı aparatı TV için üretilen bu ürünleri inceleyebilir, bütçenize ve aracınıza uygun modeldeki ürünü satın alabilirsiniz. Plus aparat ha-3255 TV askısı ürünün pratik bir şekilde kurulumu talepleri arttırmıştır. Plusaparat Plus Aparat Ha-3255 32"-55" LCD-led Hareketli Askı Aparatı HA-32/55 seçenekleri pek çok müşteri tarafından uzun süredir tercih edilmektedir. Yüksek yatırım maliyeti gerektirmediği için son dönemde ürünün talep sayısı artış göstermiştir. Beklentiniz ve ihtiyacınız için uygun olan ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Trendyol'da yer alan Plus aparat ha-3255 satın al adımlarını takip ederek ürüne sahip olabilirsiniz.