Platin Büyük Boy Plastik Rulo Satranç Takımı

69,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Platin Büyük Boy Plastik Rulo Satranç Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TOYSTOP Satıcı Ünvanı: SEMT KAHVESİ KAFE RESTAURANT TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761050621600015 Vergi Kimlik Numarası: 7610506216
    Bu ürün TOYSTOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Platin Satranç Takımı ile Keyifli Vakit Geçirin

Satranç, odaklanma ve zihinsel gelişimi desteklemesi konusunda en yararlı oyunlardan biridir. Tarihi oldukça eskiye dayanan bu oyun, okullarda çocuk gelişimi için de etkili olarak kullanılmaktadır. Günümüzde herkesin evinde bulunması gereken oyunlardan olan satranç, oldukça kolay bir şekilde kutusundan çıkarılarak kurulabilir. Taşlar karşılıklı olarak yerleştirildikten sonra oyun başlayabilir. İki kişi ile oynanan satranç, eğlenceli vakit geçirmek kadar öğretici bir faaliyet olarak da öne çıkmaktadır. Platin satranç takımı rulo şeklindedir. Bundan dolayı paket halinde çok fazla yer kaplamaz. Rulo paket içinden çıkarılan oyun zemini açılarak yine paket içine konulan oyun taşları ile oyuna hemen başlanabilir. Satranç oynamaya yeni başlayanlar için daha kolay bir şekilde kurulabilen ve fazla masraf yapmayacakları satranç takımları daha etkili bir iş görebilir.

<ulstyle="list-style: circle; list-style-type: disc; margin-left: 30px">
  • Büyük rulo paket
  • İstediğin yerde oyna
  • Kendini geliştir
  • Eğitici Özelliği ile Satranç Takımı

    Eğitici Özelliği ile Satranç Takımı

    Satrancın kişisel gelişime olan katkısı bir hayli fazladır. Oyun hem kuralları hem de oynanışı ile birçok yeteneği geliştirmenize yardımcı olur. Rakibinizin hamlesini önceden sezebilmek; ileri görüşlülük ve akıl okuma, hamle sıranızın gelmesini beklemek; sabır, strateji geliştirmek ise hamle yeteneğinizin gelişmesine yardımcı olur. Büyük boy plastik rulo satranç takımı kullananlar başlangıç aşaması için kendileri için en doğru tercihi yapmış olurlar. Bazı satranç takımları cam, metal ya da taş gibi farklı malzemelerden üretilmiş olabilir. Herkesin satrancı seveceğini ve sürekli oynayacağını düşünmek yanlış bir hareket olacağından, özellikle kendini tartmak için satranç takımı sahip olmak isteyenler daha düşük kalitedeki ürünlere yönelebilirler. Plastik malzemeden üretilen satranç takımı bu noktada doğru bir tercih olmaktadır. Düz bir zeminde hemen paketinden çıkararak oynamaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz daha önce ürünü kullananların büyük boy plastik rulo satranç takımı yorumlarına göz atabilirsiniz.

    Satranç Oynamanın Faydaları

    Satranç Oynamanın Faydaları

    Satranç oynamanın pek çok faydası vardır. Günümüzde insanların birbirleri ile iletişim kurmaktan kaçınması özellikle aile içinde kopukluklara neden olabilir. Satranç iki kişi ile oynanan bir oyun olduğu için karşılıklı diyalog kurularak faydalı bir aktiviteye dönüştürülebilir. Bir oyun olan satrancın da temel amacı oyunu kazanmaktır. Bundan dolayı oynayan kişiye kazanma alışkanlığı edinme konusunda fayda sağlar. Odaklanmaya yardımcı olarak dikkat yeteneğini arttırır. Özellikle dikkat eksikliği yaşayan inşalar için önerilen oyunların başında satranç gelmektedir. Beyne sürekli enerji salgılayarak çalışmasına yardımcı olur. Stratejik düşünmeyi geliştirir. Hem kendi hem de rakibinizin hamlelerini önceden düşünmenizi gerektirdiğinden hamle çözme yeteneğinin gelişmesine yardımcı olur. Kazanmayı öğrettiği gibi kaybetmeyi de öğreten bir oyundur. Özgüven kazanmak konusunda da satrancın kişisel gelişime olumlu bir katkısı vardır. Büyük boy plastik rulo satranç takımı içeriği ile de tercihler arasında yerini alır.

    Platin Satranç İçeriği

    Platin Satranç İçeriği

    Platin büyük boy plastik rulo satranç takımı toplam 32 oyun taşı ve elyaf bir oyun bezinden oluşmaktadır. Piyon, kale, vezir gibi oyunla özdeşleşen tüm taşlar doğru bir tasarımla elde edilmiştir. Beyaz ve siyah renkli taşlar iki oyuncunun oyunu kurallarına göre oynamasına yardımcı olur. Elyaf olan oyun bezi de satranç oyununa uygun bir şekilde damalı tasarıma sahiptir. Rulo haline getirilebilir şekilde kıvırılarak paketine sokulabilir. Elyaf kolay yırtılabilen ve aşınabilen bir malzeme değildir. Bundan dolayı kullanım süresi dayanıklı olacak şekildedir. Büyük boy plastik rulo satranç takımı yüksekliği 45 cm’dir. Elyaf oyun zemininin boyutları ise 40x40 cm şeklindedir. Ürünün dış kutusu sarı, mavi, kırmızı ve pembe renk seçenekleri ile satışa sunulmuştur. Kullanıcı istediği renk kutu seçeneğini seçerek yanında kolay bir şekilde taşıyabilir. Trendyol'da yer alan büyük boy plastik rulo satranç takımı fiyatına göz atabilir, ürünü satın almak isterseniz detaylı bilgi edinebilirsiniz.