Genel Markalar Elektrikli Büyük Boy Su Isıtıcı Kettle Kahve Makinesi

82 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
700 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
98,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Elektrikli Büyük Boy Su Isıtıcı Kettle Kahve Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lusso Shopping Satıcı Ünvanı: ELİF BÜYÜKÇELEBİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5752660793000015 Vergi Kimlik Numarası: 1940624338
    Bu ürün Lusso Shopping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pratik Mini Su Isıtıcı (Plastik Mini Kettle) Gerek Çay, Gerek NestCafe, Gerekse Traş Suyunuzu en çabuk şekilde ısıtacak pratik bir ürün. Her eve lazım pratik fişe takıp, basitce kullanılabilecek güzel ürün. Isıtıcıyı ev elektriği ile kullanabilirsiniz.(220-240 V.) Isıtılacak suyu ısıtıcıya doldurduktan sonra fişe takınız. Boş ısıtıcıyı fişe takmayınız. Isıtıcı fişte takılı iken sıvıyı kontrol için parmağınızı içine sokmayınız.(Açık rezistanslı ürün olmasından dolayı tehlikelidir.) İçindeki sıvıyı karıştırma ihtiyacı olduğu durumlarda yanında göndermiş olduğumuz plastik kaşık ile karıştırınız. Mini ısıtıcımızın sıvı kapasitesi (600ML- 900 ML)

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2200 W
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Hacim 1 - 2 L
  • Materyal Plastik
  • Renk Kahverengi
  • Gizli Rezistans Yok
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tema / Stil Modern
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Plastika Elektrikli Mini Su Isıtıcı Kettle Kahve Makinesi 600 ml Ekonomik

Su ısıtıcılarına çay, kahve yapmak başta olmak üzere günlük yaşamda birçok farklı amaç için ihtiyaç duyulur. Plastika elektrikli mini su ısıtıcı kettle kahve makinesi 600 ml ekonomik fiyatı ve pratik kullanımı ile ön plana çıkar. Geniş su haznesi ile birçok misafirinize aynı anda kahve yapma avantajı sağlar. Suyu hızlı ısıtan rezistansı sayesinde kısa sürede sıcak su hazırlayabilirsiniz. Çalıştırmak için fazladan çaba gerektirmeyen bu ürün sadece fişe takılarak suyu ısıtmaya başlar. Uzun kablosu sayesinde tezgah üzerinde dururken prize takılabilir. Kapanan kapağı suyu ısıtırken içerisine toz girmesini engeller. Isıtıcı ile birlikte gelen kaşığı büyük beğeni toplar. Sıvıyı karıştırmanız gerektiğinde bu kaşığı kullanabilirsiniz. Mini boyutuyla çok yer kaplamayan Plastika kahve makinesi su ısıtma ihtiyacınızı pratik bir şekilde karşılar.

  • Hızlı ve pratik su ısıtma
  • Geniş hazne
  • Yer kaplamayan tasarım

Gelişmiş Özellikleri ile Plastika Mini Su Isıtıcı 600 ml

Gelişmiş Özellikleri ile Plastika Mini Su Isıtıcı 600 ml

Pratik ve kolay kullanım avantajı sunan ürünler öne çıkar. Plastika kettle, gelişmiş özellikleri ile büyük beğeni toplar. 600 ml geniş haznesi birden fazla kişiye yetecek kadar kahve pişirme olanağı tanır. Kaliteli plastikten üretilen bu su ısıtıcısı, insan sağlığına zararlı hiçbir madde içermez. Sert plastik yapısı uzun süreli kullanıma imkan tanır. Kırık ve çatlak olmadan uzun yıllar kullanma fırsatı sunar. Dayanıklı kablosu, elektriği su ısıtıcısına ileterek rezistansı devreye sokar. Paslanmaz malzemeden üretilen rezistans, suyu hızlı bir şekilde ısıtarak kullanıma hazır hale getirir. Plastika elektrikli mini su ısıtıcı kettle kahve makinesi 600 ml kullananlar, tek alet ile su ısıtma ve kahve pişirme avantajı sağladığı için bu ürünü tercih ederler. Hızlıca çay demlemek ve birden fazla kahveyi tek seferde yapabilmek için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Kusursuz Tasarımı ile Plastika Mini Elektrikli Kettle

Kusursuz Tasarımı ile Plastika Mini Elektrikli Kettle

Gün içinde hızlı bir şekilde çay demlemek ya da kahvenizi içmek istiyor olabilirsiniz. Plastika elektrikli mini su ısıtıcı sayesinde kısa sürede suyunuzu ısıtabilirsiniz. Çok yer kaplamayan tasarımı ile ön plana çıkan kettle sizi her anlamda memnun eder. Küçük boyutu ve toplanabilen kablosu en dar alanlarda dahi saklamanıza olanak tanır. Kolay temizlenebilen malzemesi sayesinde temizlik sırasında zaman kaybettirmez. Kullanım sonrası su ile yıkayıp pratik bir şekilde temizleyebilirsiniz. Herhangi bir kurulum gerektirmeden sadece fişe takarak çalıştırabilirsiniz. Su ısıtıcısının yanında gelen kaşık ile kahve ölçünüzü ayarlayabilir, suyu karıştırmak için kullanabilirsiniz. Plastika elektrikli mini su ısıtıcı kettle kahve makinesi 600 ml, üzerinde bulunan kapağı ile büyük beğeni toplar. Kahve pişirme sırasında sıçramaların ya da içerisine toz kaçmasının önüne geçer. Gövdesinde bulunan sapı, ısıtıcıyı rahat bir şekilde tutma avantajı sağlar.

Plastika Elektrikli Mini Kahve Makinesi 600 ml Fiyatları

Plastika Elektrikli Mini Kahve Makinesi 600 ml Fiyatları

Plastika elektrikli mini su ısıtıcı kettle kahve makinesi 600 ml fiyatları belirlenirken tüm kaliteli özellikleri göz önüne alınır. Son teknoloji ile üretilen rezistansı, ısıtma sırasında üstün performans sergiler. Hızlı bir şekilde suyu kaynatan bu kettle, aynı anda birden fazla kahve pişirebilme kapasitesi ile ön plana çıkar. Pratik kullanımı sizi her anlamda memnun eder. Hiçbir kurulum yapmadan sadece fişe takarak çalıştırabilirsiniz. Kolay temizlenebilen ve leke tutmayan yapısı sayesinde içindeki kalıntılar hızlıca temizlenir. Üst kısmında bulunan kapağı, suyunuzu içine kaçabilecek tozlardan ve kirlerden korur. Gövdesindeki sapı sayesinde elinizi yakmadan içeceğinizi servis edebilirsiniz. Çay ve kahvelerinizi hızlı bir şekilde demleyebilirsiniz. Plastika elektrikli mini su ısıtıcı kettle kahve makinesi 600 ml yorumları ve müşteri önerileri için Trendyol’da incelemeler yapabilir, uygun fiyat avantajlarıyla satın alabilirsiniz.