Plasmacar Mavi Pedallı araçlar

1.980 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Plasmacar Mavi Pedallı araçlar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SFS Market Satıcı Ünvanı: SEVCAN SAĞLAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3930635047
    Bu ürün SFS Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Plasmacar - Mavi Yaş Grubu: 3 Yaş ve üzeri için uygundur. Ürün Özellikleri: Büyü gücüyle çalışan bir araç!
  • Kullanmak için ne sizin ne çocuğunuzun ne de bir başkasının büyücü olmasına gerek yok.
  • Aslında büyü gücüyle çalışmıyor ama en az onun kadar etkileyici bir enerjiyle çalışıyor: PlasmaCar çocuk enerjisi!
  • Güvenlik testinden başarıyla geçmiştir.
  • Denge ve motor becerilerini geliştirmesine yardımcı olur.
  • Kutu Ölçüleri: 26 x 87 x 29 cm
  • Kullanım Talimatı: Aracı sürmek çok kolay, tek ihtiyacınız düz bir zemin ve bir sürücü.
  • Pil, şarj veya batarya gerektirmez
  • Aracın pedalları yok
  • Sadece yön verip sürün.
  • Max. kullanıcı ağırlığı: 100 Kg
  • Hem Ebeveyn Hem Çocuk Oyuncağı! Boyutları sizi aldatmasın çünkü PlasmaCar sadece çocuklar için değil aynı zamanda yetişkinler için de idealdir! Orijinal Plasmacar, çocuğunuz ve sizin için tamamen güvenilir ve 100 kiloya kadar taşıyan bir oyuncaktır. Doğanın kanunlarından süredurum, merkezkaç, yerçekimi ve sürtünme kuvvetinin senteziyle ortaya çıkan bu güç, tükenmez bir enerjiye dönüşüyor. Aracı sürmek çok kolay, tek ihtiyacınız düz bir zemin ve bir sürücü. Araç yukarıda saymış olduğumuz güçlerin bir araya gelerek oluşturduğu enerjiyle çalışmaktadır. Aracın bir başka güzel yönü ise aracın tek çıkardığı sesin tekerleklerin zemin üzerinde giderken çıkardıkları ses olmasıdır. PlasmaCar Markanın Ait Olduğu Ülke: Kanada Plasmacar, Kanada firması olan Plasmart tarafından üretilmektedir. Orijinal Plasmacar'ın tüm parçalarına yedek parça desteği sağlanmaktadır. Orijinal Plasmacar, çocuğunuz ve sizin için tamamen güvenli ve 100 kiloya kadar taşıyan bir oyuncaktır. Taklit ürünler Plasmacar gibi çalışmamakta ve çocuklar kısa bir kullanımdan mekanizması bozulduğu için oyuncağı direksiyon hareketiyle değil ayaklarını yere sürerek hareket ettirmektedirler. Ürünün Orijinal Olduğunu Nasıl Anlarım ? Direksiyondaki sarı tıpada Plasmacar markası yazılıdır. Yine gövdede Plasmacar'ın yuvarlak sarı logosu vardır. Plasmacar'ın oturma koltuğu arkaya doğru hafifçe yükseltilmiş ve Plasmacar yazısı basılmıştır. Plasmacar'ın altında dikdörtgen bir etikette ithalatçı firma bilgileri olarak Arta International belirtilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Tekerlek Sayısı 3
  • Model Tek Kişilik
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Plasmacar - Mavi ARTA

Küçük yaştaki çocukların eğlenceli vakit geçirmesi oldukça önemlidir. Özellikle boş zamanları kaliteli bir şekilde değerlendirmek ebeveynlerin ve çocukların sevdiği aktivitelerdir. Pratik tasarımlı özel araçlar, çocukların eğlenceli bir şekilde vakit geçirebilmesine yardımcı olur. Plasmacar ARTA herhangi bir elektrik gücüne ihtiyaç duymadan güvenli bir şekilde çalışır. Mavi rengiyle satışa sunulduğundan hem kız hem de erkek çocukların kullanımına uygundur. Aynı zamanda dikkat çekici tasarımı sayesinde çocukların geçirdiği vaktin eğlenceli olmasına yardımcı olur. Direksiyonun çevrilmesi ile yön verilen bu araç, çocuklarınızın motor becerilerini geliştirmeye imkan tanır. 3 yaş ve üzeri çocukların grubuna uygundur. Güvenlik testinden başarı ile geçen bu oyuncak, çocuklarınızın kullanım kalitesini artırır. Siz de çocuklarınızın boş vaktini değerlendirebileceği bir oyuncak arıyorsanız bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Manuel kullanım imkanı
  • Eğlenceli tasarım
  • Beceri geliştirme

Manuel Tasarımıyla Plasmacar Mavi ARTA

Manuel Tasarımıyla Plasmacar Mavi ARTA

Çocukların, değerli vakitlerini güzel bir şekilde geçirebilmesi gelişimleri açısından son derece önemlidir. Bu vaktin değerlendirilebilmesi için ev içerisinde kullanılabilen manuel tasarımlı araçlar üretilir. Plasmacar, mavi ARTA kodu ile satışa sunularak kolay bir şekilde ulaşabilmenize imkan tanır. Markanın satışa sunduğu bu araç, manuel tasarımı sayesinde güvenli bir kullanım sağlar. Ebeveynler, çocukları için bu kaliteli oyuncağı tercih ederek vakitlerini güzel geçirmesine yardımcı olabilirler. Ürün, herhangi bir akü ve pil gerektirmez. Aynı zamanda elektrik gücüyle çalışmadığından şarj aleti de kullanılmaz. Araç sadece çocukların enerjisiyle çalışır ve yapısında pedal da bulunmaz. Yenilikçi tasarımı sayesinde çocuklarınızın kaliteli vakit geçirmesine imkan tanır. Bununla birlikte direksiyona yön vererek hareketlerini kontrol edebilirler. Siz de herhangi bir enerjiye ihtiyaç duymadan manuel tasarıma sahip bir araç arıyorsanız Plasmacar’ı tercih edebilirsiniz.

Beceri Geliştirici Plasmacar Mavi ARTA

Beceri Geliştirici Plasmacar Mavi ARTA

Plasmacar çeşitleri çocuklarınızın gelişimine destek olur. Özellikle motor becerilerinin gelişimine yardımcı olduğundan ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir. Mavi rengiyle satışa sunulan bu model, eşsiz tasarımıyla çocuklarınızın beğeneceği ve eğleneceği bir şekilde üretilir. Çocuklarınızın sadece yön vermesi gerektirdiğinden kas gücünü de artırır. Tekerlekli tasarımı sayesinde hem kız hem de erkek çocuklarınızın dikkatini çeker. Güvenlik testlerinden başarıyla geçen bu model tamamen çocuklarınızın kullanabileceği bir özelliğe sahiptir. Aynı zamanda 110 kiloya kadar taşıyabildiğinden çocuklarınız için gönül rahatlığıyla bu kaliteli ürünü tercih edebilirsiniz. Plasmacar, mavi ARTA kullananlar çocuklarının motor becerileri üzerinde büyük bir gelişme fark eder. Aynı zamanda yön kabiliyetlerinin de geliştiğini dile getirirler. Kendileri de kullanarak çocuklarıyla kaliteli bir vakit geçirirler. Siz de çocuklarınızın gelişimine destek olacak bir oyuncak arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Plasmacar Mavi ARTA Fiyatı ve Yorumları

Avantajlı Plasmacar Mavi ARTA Fiyatı ve Yorumları

Çocukların gelişimine destek olan oyuncakların eğlenceli bir tasarıma sahip olması son derece önemlidir. Bununla birlikte ebeveynlerin bütçesini sarsmayan modeller, sıklıkla tercih edilir. Plasmacar, kaliteli tasarımının yanı sıra son derece güvenlidir. Böylelikle ebeveynler çocuklarını korkmadan bu ürüne emanet edebilirler. Eğlenceli bir tasarımı bulunduğundan son derece kaliteli vakit geçirirler. Ürünü sürdükçe kendilerini de kolaylıkla geliştirebilirler. Plasmacar, mavi ARTA fiyatı uygun olduğundan ebeveynleri mutlu eder. Ürünün avantajlı fiyatına Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilir ve kampanyadan faydalanabilirsiniz. Müşterilerin deneyimleri hakkında bilgi alabilmek için ürünün alt kısmında bulunan yorumları okuyabilirsiniz. Plasmacar, mavi ARTA yorumları sayesinde aklınıza takılan soruları da yanıtlayarak güvenli bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Böylelikle çocuklarınızın eğleneceği ve kaliteli vakit geçirebileceği bir modele sahip olabilirsiniz. Böylelikle onların beceri gelişimlerine de katkıda bulunabilirsiniz.