Planet Waves Pw-cp-02 Metalik Gri Elektro Ve Akustik Gitar Kaposu

1.045 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Planet Waves Pw-cp-02 Metalik Gri Elektro Ve Akustik Gitar Kaposu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MyDukkan Satıcı Ünvanı: MYDUKKAN MÜZİK MARKET TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723004167500016 Vergi Kimlik Numarası: 7230041675
    Bu ürün MyDukkan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Planet waves pw-Cp-02 metalik gri elektro ve akustik gitar kaposuplanet waves ns-Cp-02 elektro ve akustik gitar kaposuthe ns capo is the product of an ongoing collaboration between famed product designer ned steinberger and j. D’addario & company. It employs a sleek, ultra-Light design for fast and accurate one hand positioning on the guitar’s neck. Just turn the smooth, tactile dial to eliminate the string buzzing and enjoy perfect, in-Tune performance. Lightweight aluminum adds virtually no weight to the guitar’s neck when in use.Ultra-Light aerospace grade aluminumone hand operationfast micrometerscrew assures perfect pressure for buzz-Free, in-Tune performance at every freta patent-Pending ned steinberger designdesigned for 6- Or 12- String guitars .
Geri Bildirim Ver