10
Oyun Kartları kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

Planet Butik Regin Black & White Tarot Destesi

249,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Planet Butik Regin Black & White Tarot Destesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PLANETBUTİK Satıcı Ünvanı: SEÇİL ACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6940304628200001 Vergi Kimlik Numarası: 0040785019
    Bu ürün PLANETBUTİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • . Regin Black & White Tarot dünyaca ünlü ressam Pamela Colman Smith tarafından 1900 lü yılların başında çizilmiş 78 sanat eserinin birleşiminden oluşan bir majör ve minör arcana tarot destesidir. Regin Collective yorumuyla tekrar tasarlanan bu deste eşsiz bir koleksiyon ürünü haline getirildi. yüksek baskı kalitesine sahip Black&White kartlar, yeni başlayanlar ve profesyoneller için mükemmel bir seçimdir. Kartlar parlak görünmesi için özel olarak tasarlanmıştır ve uzun ömürlü olması için laminasyon işlemi uygulanmıştır. Kart ölçüsü 11.5 x 6.7 cm'dir. Kutu içerisinde 78 adet Regin Antik Tarot Kartı ve 40 sayfalık kitapçık bulunmaktadır. Bu ürün kese İÇERMEZ. Sadece 78 Tarot kartı , özel tasarım kutu ve kitapçık ile birlikte gönderilir. Tarot kartları hayattaki derslerin manevi anlamlarını gösterir.
Geri Bildirim Ver