plakmarketi Yeni Türkü - Her Dem-plak

615 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

plakmarketi Yeni Türkü - Her Dem-plak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Plakmarketi Satıcı Ünvanı: PALERMO KÜLTÜR ÜRÜNLERİ DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0720005072900013 Vergi Kimlik Numarası: 7200050729
    Bu ürün Plakmarketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parça Listesi Lp 1 A Yüzü: 1.Aşk Yeniden 2.Yağmurun Elleri 3.Olmasa Mektubun 4.Telli Telli 5.Yeşilmişik B Yüzü: 1.Destina 2.Bana Bir Masal Anlat Baba 3.Maskeli Balo 4.Karanfil 5.Rüzgar Lp 2 A Yüzü: 1.Çember 2.Fırtına 3.Yedikule 4.Günebakan 5.İstersen Hiç Başlamasın B Yüzü: 1.Başka Türlü Bir Şey 2.Vira Vira 3.Resim 4.Açelya 5.Bahar Şarkısı Yazar: Yayınevi:DMC Basım Yılı:2022 Yai Grubu:3-6 YayinEvi:DMC Cilt Bilgisi:PLAK Basım Dili:Türkçe Kategori:Türkçe Pop Roman Türü:Türkçe Pop

Ürün Özellikleri

  • Format 33 Devir
  • Müzik Türleri Alternatif Müzik
  • Sanatçı YENİ TÜRKÜ
Geri Bildirim Ver

Plak Marketi - Yeni Türkü - Her Dem Yeni (2 LP)

Plakmarketi plak, Yeni Türkü içerisinde 20 adet şarkı bulunur. Müzikseverlere keyifli zaman geçirtecek harika bir üründür. Tek ürün içinde yer alan farklı bölmeler sayesinde istediğiniz şarkılara ulaşabilirsiniz. Ürünü dinleyebilmek için pikaba ihtiyaç vardır. Pikap seçimi sırasında dikkat edilmesi gereken birçok özellik bulunur. Buna ek olarak pikap kullanımında, plağa zarar vermemek adına özen gösterilmesi gereken noktalar da mevcuttur. Bunların başında, pikapta yer alan özel iğnenin ucunu ürünün yüzeyine sürtmeden hareket ettirmek gelir. Ürünün çizilmesi durumunda o bantta yer alan şarkı dinlenemez hale gelebilir. Satın alma sırasında kapak tasarımı müşterilerin özen gösterdiği bir noktadır. Şık tasarımıyla size sunulan Yeni Türkü plak paketini, pikabınızın yanında sergileyebilirsiniz. Yeni Türkü grubunun seslendirdiği eşsiz şarkıları keyifle dinleyebilirsiniz.

  • 20 şarkı
  • Plakmarketi güvencesi
  • Şık paket tasarımı

Etkileyici Şarkılara Sahip Yeni Türkü Her Dem Plak

Etkileyici Şarkılara Sahip Yeni Türkü Her Dem Plak

Yeni Türkü plak 33 devirdir. Ürünün, Türkiye’de üretilen diğer birçok plak gibi 33 devirden oluşması, kullanım esnasında kolaylık sağlar. Yeni Türkü plağı ikili şekilde dizayn edilir. Kullanım esnasında pikabın ucunda yer alan iğneyi olası tüy ve toz toplanması ihtimallerine karşı temizlemeniz, net ses kalitesi almanızı sağlar. Yeni Türkü Her Dem plak pikapa yerleştirilirken tam olarak hazneye oturmalıdır. Aksi halde dönme esnasında diğer şarkılara atlama gibi sorunlar yaşanabilir. Doğru pikap ile beraber kullanılan ürünlerde muhteşem nostaljik havayı hissedebilirsiniz. Nostalji sevenler için Yeni Türkü şarkıları enfes bir müzik dinletisi olur. Hediye etmek için oldukça iyi bir seçenek olan Yeni Türkü plağı, yüksek kalitede üretilen tüm pikaplarla uyumludur. Bu sayede hediye alacağınız kişinin ürünüyle, plağın uyum sağlayıp sağlamayacağı konusunda endişe hissetmeden seçiminizi yapabilirsiniz.

Huzur Verici Bestelerle Yeni Türkü Her Dem Yeni

Huzur Verici Bestelerle Yeni Türkü Her Dem Yeni

Plak, Yeni Türkü, Her Dem Yeni (2 LP) içinde; Yağmurun Elleri, Aşk Yeniden, Olmasa Mektubun, Destina, Telli Telli, Bana Bir Masal Anlat Baba, Yeşilmişik, Maskeli Balo, Çember, Rüzgar, Karanfil, Fırtına, İstersen Hiç Başlamasın, Yedikule, Vira Vira, Günebakan, Açelya, Resim, Başka Türlü Bir Şey ve Bahar Şarkısı adlı 20 tane şarkı yer alır. Önlü arkalı olarak kullanılan ürün, yüksek kalitede hazırlanan tüm pikaplarla çalışır. Özel günlerinizi taçlandırmak için tercih edebileceğiniz Yeni Türkü grubuna ait şarkıları keyifle dinleyebilirsiniz. Ürünün kendi orijinal kutularında saklanması, kullanım ömrü açısından oldukça önemlidir. Ürünü tercih etmeden önce dilerseniz Yeni Türkü - Her Dem Yeni (2 LP) müşteri yorumlarını inceleyerek daha önce satın alan kişilerin memnuniyetlerini ve ürüne verdikleri puanları görüntüleyebilirsiniz. Yüksek kalitede malzeme seçimi ve özen gerektiren tekniklerle üretilen Plakmarketi ürünlerini seçebilirsiniz.

İndirimli Plakmarketi Plak Yeni Türkü Fiyatları

İndirimli Plakmarketi Plak Yeni Türkü Fiyatları

Plakmarketi plak, Yeni Türkü, Her Dem Yeni (2 LP) oldukça yoğun talep gören ürünlerden biridir. Çift taraflı kullanımıyla 2 LP adını alır. Yani, iki ayrı ürün olarak sayılır. Üzerinde yer alan her bir bant bir şarkıyı ifade eder. Kaliteli pikaplar tercih etmek, satın alınan ürünlerin zarar görmesi riskini ortadan kaldırır. Son derece hassas ürünler plakların düşme, çarpma gibi durumlarla karşılaşmadıklarından emin olmak önemlidir. Kullanım ömrünü uzatabilmek için ürünü özel kutularında saklayabilirsiniz. Aksi halde çizilme sorunuyla karşı karşıya kalınabilir. Plakmarketi plak, Yeni Türkü, Her Dem Yeni (2 LP) fiyat farklılıkları kampanya dönemlerine ve ürün içeriğindeki şarkı adedinde yaşanan değişimlere göre gözlemlenebilir. Uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz bu ürünü oldukça avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Trendyol üzerinden bu Yeni Türkü plağına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.