Piranha 9946 Wireless Kablosuz Kulak Içi Kulaklık

429 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Piranha 9946 Wireless Kablosuz Kulak Içi Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İsmeynep Home Satıcı Ünvanı: MEHMET SARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7460800885
    Bu ürün İsmeynep Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kulak içi bluetooth kulaklık kulak ortasına yerleşerek sesleri daha net duyma imkanı tanır.
  • Piranha 9946 kablosuz bluetooth kulaklık akıllı telefon ve tabletlerle tam kablosuz bağlantı kurar.
  • Kulak içine oturan silikonsuz bluetooth kulaklık Android ve iOS cihazlara uyumludur.
  • Mikrofonlu bluetooth kulaklık stereo ses çıkışına sahiptir.
  • Piranha 9946 Android bluetooth kulaklık modelinin 10 metreye kadar kullanım mesafesi vardır.
  • Kolay taşınabilir mini bluetooth kulaklık kıyafet ve çanta ceplerinde yer kaplamaz.
  • Beyaz bluetooth kulaklık her kombine ve tarza uyum sağlar.
  • Bluetooth telefon kulaklık modelleri arasında bulunan cihaz, çağrıları kumanda ile kontrol eder.
  • 5.0 bluetooth kulaklık şarj kutusuyla birlikte şarj edilir.
  • Piranha Kablosuz Kulaklık 9946 yarı açık akustik yapıya sahiptir.
  • Piranha 9946 Kablosuz Kulaklık dinamik sürücü özelliği sunar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Piranha Wireless Kablosuz Kulak Içi Kulaklık

Kulaklıklar, hayatın çok çeşitli alanlarında kullandığımız büyük yardımcılardır. Son zamanlarda gelişen teknoloji ile birlikte, wireless bağlantılarının cihazlara entegre edilmesi gibi başarılı bir işe imza atılmıştır. Piranha Kulak İçi modeli de bu kablosuz ürünlerden biridir. Bu sayede cihazların, hep şikayet edilen kısmı olan kablo derdine de bir çözüm bulunur. Hem çabuk deforme olduğu için hem de takılıp kopma gibi durumlara yol açtığı için kablolardan sıkılan müşteriler, Piranha Wireless Kablosuz Kulak İçi Kulaklık ile rahat bir nefes alır. Piranha 9946 Kulaklık, minimal yapıya ve maksimum performansa sahip bir modeldir. Siz de ekstra güçlendirilmiş, yüksek kalite ses özelliğine sahip bu ürünü, uygun fiyatlarla elde edebilirsiniz.

  • Kablosuz bağlantı ile arama ve müzik keyfi
  • Uzun süre dayanan şarj özelliği
  • Şık ve estetik dış görünüm

Rahat Kullanımıyla Piranha Kablosuz Kulaklık Özellikleri

Rahat Kullanımıyla Piranha Kablosuz Kulaklık Özellikleri

Piranha Wireless Kulaklık ile kablo olmadan da telefon görüşmesi, müzik dinleme ve video izleme gibi sesli işlerinizi halledebilirsiniz. Özellikle de yolda yürürken, araç kullanırken veya bir işle uğraşırken arama geldiğinde, telefonunuzu cebinizden ya da çantanızdan çıkarmak zorunda bile kalmazsınız. Piranha Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, 5.0 Bluetooth versiyonuyla telefonunuza kolayca bağlanır. Üstelik şarj kapasitesi yüksek olduğu için kesintisiz kullanabilirsiniz. Piranha 9946 özellikleri incelendiğinde ürünün uç kısımlarının, sizi rahatsız etmeyecek şekilde özenle hazırlandığı görülür. Ekstra bas ve ses özelliğiyle müzik dinleme zevkini iki katına çıkarır. Piranha 9946 Bluetooth kulaklık yapısında bulunan mikrofon ile telefon görüşmelerini rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca görüşme sırasında, dışarıdan gelen gürültüleri azalttığı için ses kalitesini yükseltir. Bunun yanı sıra dışarıya ses verme gibi bir sorun da yaşamazsınız. Cazip fiyatlarla sunulan bu ürünlerden sizlerde kolaylıkla yararlanabilirsiniz.

Yeni Nesil Piranha Kablosuz Kulaklık Kullanımı

Yeni Nesil Piranha Kablosuz Kulaklık Kullanımı

Piranha 9946 Wireless Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, kullanımı gayet kolay bir üründür. Hoparlör kısmında yer alan düğmeler yardımıyla açık konuma gelir. Telefonunuzun Bluetooth bölümünü aktifleştirip, sağ taraftaki düğmeye basarak eşleştirme yapabilirsiniz. Piranha 9946 modelini şarj etmek için iki yöntem vardır. Birincisinde, ürün kutusunun içindeyken kutuyu şarja taktığınızda dolum gerçekleşir. İkincisinde ise ürün kutusu powerbank görevi görür. Tek başına şarj etmiş olduğunuz kutuyu, dışarıda ya da prize ulaşımın olmadığı yerlerde, cihazların pilini doldurmak için kullanabilirsiniz. Bunun için kulaklığı kutuya yerleştirip üzerindeki güç düğmesine basmanız yeterlidir. Ürünü pasif hale getirmek için de kutuya koyup kapağını kapatabilirsiniz. Satın almadan önce, Piranha Kulak İçi Kulaklık yorum kısmında yer alan, daha evvel ürünü kullanmış müşterilerin değerlendirmeleri sizler için yol gösterici olabilir. Piranha 9946 fiyat incelemelerinizi tamamladıktan sonra kolayca sipariş verebilirsiniz.

Göz Alıcı Tasarımıyla Piranha Kulak İçi Kulaklık Fiyatları

Göz Alıcı Tasarımıyla Piranha Kulak İçi Kulaklık Fiyatları

Piranha x61 9946 Wireless Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, beyaz renginin şıklığı ve estetikliği ile gönüllere taht kurmuş bir modeldir. Son zamanların çok rağbet gören ürünlerinden biri olarak Piranha x61 9946, mıknatıslı üst kapağı sayesinde kolay kolay açılmaz ve düşmez. Sağlam yapısıyla uzun bir zaman boyunca sorunsuz kullanabilirsiniz. Piranha 9946 Bluetooth Kulaklık fiyat aralıkları, kalitesine oranla kıyaslandığı zaman çok yüksek meblağlarda değildir. Ürünün özelliklerine göre belirlenen ücretler, bütçenizi zorlamaz. Böylelikle ihtiyacınız olan modele, uzun süreler ertelemek zorunda kalmadan ulaşabilirsiniz. Yer kaplamayan ve rahat kullanım sunan ürüne, Trendyol farkıyla sahip olabilirsiniz. Ayrıca, sizler için oluşturulan kampanyalı fiyatardan da faydalanabilirsiniz. Siz de ürünü temin edip kullandıktan sonra, ürüne ait görüşlerinizi Piranha 9946 Bluetooth Kulaklık yorum paneline yazarak diğer müşterilere rehberlik edebilirsiniz.