Piranha 2385 Kablosuz Smart Tv Mini Klavye Mouse Işıklı Şarjlı

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Piranha 2385 Kablosuz Smart Tv Mini Klavye Mouse Işıklı Şarjlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknoalshop Satıcı Ünvanı: TEKNOAL ELEKTRİK ELEKTRONİK DAYANIKLI TÜKETİM MALZEMELERİ BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836043297400017 Vergi Kimlik Numarası: 8360432974
    Bu ürün Teknoalshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SIFIR GARANTİLİ FATURALI PİRANHA KALİTESİ KABLOSUZ SMART TV UYUMLU KLAVYE VE MOUSE İKİSİ BİR ARADA RENKLİ IŞIKLI Mİ BOX UYUMLU TABLET PC TV PS3 UYUMLUDUR

Ürün Özellikleri

  • Bağlantılar Bluetooth
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Renk Siyah
  • Klavye Dili Türkçe
  • Aydınlatma Var
  • Touchpad Var
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Piranha 2385 Kablosuz Smart TV Mini Klavye Mouse Işıklı Şarjlı

Bilgisayar kullanımını kolaylaştıran klavye mouse setleri, performansınızın ve veriminizin artmasına yardımcı olur. Şık tasarımı ile oldukça beğenilen bu ürünler, görünümüyle birlikte de müşterilerin dikkatini çeker. Birbirinden farklı özelliğe sahip olan setler de sıklıkla tercih edilir. Piranha 2385 kablosuz mini klavye kolaylıkla bilgisayar ve televizyona bağlanarak kullanılabilir. Rahat tuş takımı ile herhangi bir zorluk çekmeden işlemlerinizi yerine getirebilirsiniz. Siyah rengine ek LED ışıklı yapısından faydalanarak dekoratif bir görünüm kazanabilirsiniz. Dilerseniz evinizde dilerseniz de ofisinizde kullanma imkanınız vardır. Bu model ile rahatlığın keyfini çıkarabilirsiniz. Masanızın daima toplu görünmesine yardımcı olan kablosuz tasarımı sayesinde de oluşabilecek dağınıklıkları önleyebilirsiniz. Siz de dayanıklı ve konforlu bir model arıyorsanız, bu ürünü tercih edip kaliteli kullanım imkanına sahip olabilirsiniz.

  • Şık görünüm
  • Kolay kullanım
  • Ergonomik tasarım

Şık Piranha 2385 Kablosuz Mini Klavye ve Mouse

Şık Piranha 2385 Kablosuz Mini Klavye ve Mouse

Şık görünüme sahip olan klavye mouse modelleri, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Işık tasarımı olan ürünler, dikkat çekici tasarımıyla dekoratif bir görünüm imkanı sunar. Piranha 2385 kablosuz Smart TV mini klavye mouse modeli, ışıklı bir tasarıma sahip olduğundan fazlasıyla beğenilir. Kablosuz tasarımı ile konforlu bir deneyim sunar. Bu klavye ve mouse seti, toplu bir masa görünümü oluşturur. Aynı zamanda pil kullanımı gerektirmeden şarj edilebilen bir özellik gösterir. Siyah tasarımı ile oldukça dikkat çekici görünen bu ürün sayesinde bilgisayarınıza ekstra güzellik katabilirsiniz. Kaliteli malzemelerden faydalanarak uzun süre kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Siz de şık görünüme sahip klavye ve mouse seti arıyorsanız, Piranha tarafından tasarlanan bu modeli güvenle tercih edebilirsiniz. Kullandığınız yerlerde dekoratif bir alan oluşturabilirsiniz. Dilerseniz sevdiklerinize hediye etmek için de bu seçeneği değerlendirebilirsiniz.

Kaliteli Piranha 2385 Kablosuz Mini Klavye Mouse Seti

Kaliteli Piranha 2385 Kablosuz Mini Klavye Mouse Seti

Klavye ve mouse setlerinin kolay kullanım imkanı sunması oldukça önemlidir. Rahat bir şekilde yazı yazmanıza ve sayfalar arasında rahat geçiş elde edebilmenize yardımcı olan bu modeller, bilgisayar kullanımınızı da kolaylaştırır. Piranha 2385 kablosuz Smart TV mini klavye mouse ışıklı şarjlı yapısı ile herhangi bir pil gerektirmez. Ürün, kablosuz yapıda olduğundan 10 metre mesafeye kadar işlevini sürdürür. Bu sayede kullanım konforunuzu artırır. Yassı tasarımı ile konforlu bir tutuş imkanı elde edebilmenize yardımcı olur. Tuş takımının sessiz olmasından faydalanarak oluşabilecek gürültüleri önleyebilirsiniz. Aynı zamanda kaliteli baskılarla üretilen bu model, suya ve tere karşı da son derece dayanıklıdır. Siz de kolay kullanıma sahip olmak istiyorsanız, Piranha 2385 kablosuz Smart TV mini klavye mouse ışıklı şarjlı PIRANHA2385 modelini güven içinde satın alabilirsiniz.

Avantajlı Piranha Işıklı Mini Kablosuz Klavye Mouse Fiyatı

Avantajlı Piranha Işıklı Mini Kablosuz Klavye Mouse Fiyatı

Klavye ve mouse setlerini satın alırken dikkat edilen unsurlar arasında, tercih edilen ürünün yorumları ve fiyatı da bulunur. Avantajlı fiyata ve güzel yorumlara sahip olan modeller, müşterilerin dikkatini çeker. Piranha markası tarafından dizayn edilen bu set, oldukça avantajlı bir fiyata sahiptir. Kaliteli kullanımı ve şık tasarımı ile sıklıkla tercih edilen bu set, birbirinden farklı özellikler sunar. Tak çalıştır mantığıyla çalışan bu ürün, herhangi bir kablo gerektirmez. Aynı zamanda şarj edilebilen bir özellik gösterir. Ergonomik tasarımıyla kolay kullanım imkanı sunar. Trendyol sayesinde Piranha 2385 kablosuz Smart TV mini klavye mouse ışıklı şarjlı fiyatını inceleyip bütçenizi sarsmadan modeli satın alabilirsiniz. Ürün hakkında aklınıza takılan sorulara Piranha 2385 kablosuz Smart TV mini klavye mouse ışıklı şarjlı yorumları ile yanıt bulup müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.