Piranha 11284 Mp5 Double Teyp Bluetooth-usb-sd-7 Inc Dokunmatik

2.879 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Piranha 11284 Mp5 Double Teyp Bluetooth-usb-sd-7 Inc Dokunmatik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EnLazımlar Satıcı Ünvanı: SEBİHA AYDOS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1190346561
    Bu ürün EnLazımlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Piranha 11284 double din oto teyp • 7.0" kapasitif tam dokunmatik ekran • 1080p video oynatıcı• bluetooth, fm radyo, usb şarj• ios ve android mirror link• aux, usb disk ve hafıza kart girişi• video-In&out (park kamera girişi) • 4x100 w güç+eq• uzaktan kumanda

Ürün Özellikleri

  • Teyp Özellikleri Bluetooth
Geri Bildirim Ver

Piranha Bluetooth 7 Inc Dokunmatik 11284 Mp5 Teyp

En sevilen şarkılardan oluşan müzik listeleri, arabayla yapılan keyifli yolculukların ayrılmaz bir parçasıdır. Piranha 11284 Double teyp, işlevsel özellikleri ile sesli veya görüntülü tüm içerikleri parmaklarınızın ucuna getirir. Double teyp, geniş ekranı ve yüksek çözünürlüğü sayesinde tek tek kanal gezerek sevdiğiniz şarkıyı arama zahmetinin önüne geçer. 7 inç genişliğinde bir ekran boyutuna sahip teyp, tüm multimedya kanalları arasında geçiş yapabilmenize yardımcı olur. Bluetooth bağlantısı, ürünü tüm seyahatlerin keyifli yol arkadaşı hâline getirir. Herhangi bir flash disk, CD, kaset veya kablo bağlantısına gerek kalmadan bluetooth sayesinde dilediğiniz şarkıları dinleyebilirsiniz. Piranha 11284 Double teyp, dokunmatik ekranıyla tüm bağlantı ve geçiş işlemlerini oldukça kolaylaştırır.

  • Ekran: 7 inç kapasitif tam dokunmatik
  • Çözünürlük: 1080p video
  • Bağlantı: Bluetooth, aux, usb, disk, hafıza kartı, fm radyo

Piranha Mp5 Double Bluetooth-usb Dokunmatik Teyp Özellikleri

Piranha Mp5 Double Bluetooth-usb Dokunmatik Teyp Özellikleri

Piranha 11284 Double teyp, yüksek çözünürlüklü geniş dokunmatik ekranıyla sınırsız eğlence sunar. Multimedya özelliği bulunan bu teyp, müzik dinlemenin yanında çeşitli görüntülü içerikler izlemenizi de mümkün kılar. Arka görüş kamerası girişi, geri gitmeyi ve park etmeyi kolaylaştırır. Park ederken arkadaki araca ne kadar yaklaştığınızdan emin olamıyorsanız multimedya teybi kullanarak hemen kamera görüntüsüne geçebilir, aracınızı güvenli bir biçimde park edebilirsiniz. 1080 piksel çözünürlüklü ve yüksek kaliteli dokunmatik ekran, tüm detayları net olarak görmenizi sağlar. Arabayla yolculuk yaparken telefon ekranınızı yansıtarak hem yapmak istediğiniz işleri kolaylaştırabilir hem de çocuklarınız için eğlenceli çizgi filmler açabilirsiniz. Piranha 11284 oto dokunmatik multimedya ekranı, 18 istasyon hafızası sayesinde yolculuk boyunca kesintisiz müzik keyfi sunar. Ayrıca kullanıcı dostu arayüzü sayesinde oluşturduğunuz müzik listelerine kolayca ulaşmanıza imkân tanır.

Piranha Mp5 Bluetooth Dokunmatik Teyp Ses Kalitesi Nasıl?

Piranha Mp5 Bluetooth Dokunmatik Teyp Ses Kalitesi Nasıl?

Araç yolculuğunu oldukça keyifli hâle getiren Piranha 11284 Double teyp; MP3, WMA ve WAV ses formatlarını çalabilir. Bu sayede teyp, dosyalarınızı maksimum kaliteyle oynatır. Yüksek ses kalitesine sahip ürün, AUX girişi sayesinde telefon görüşmelerinizi de anlaşılır ve pürüzsüz bir şekilde yapabilmenizi sağlar. 4 x 100 W güce sahip ürün, tüm pürüzleri arındırarak dilediğiniz şarkıyı keyifle dinleyebilmenize yardımcı olur. Piranha Double teyp 11284 multimedya ekranın 45 W gücünde 4 amplifikatör çıkışı bulunur. Bu sayede teybe araç donanımında bulunan ses sistemlerinin yanında harici sistemler de bağlayabilirsiniz. Yüksek kaliteli ve güçlü çıkışlar, sesin aracın tüm noktalarına eşit dağılmasını sağlar. Böylece arka koltukta oturan yolcular da müziğin ve videoların keyfini çıkarabilir. Piranha 11284 Double teyp, uzaktan kumandası sayesinde arka koltuktan da kontrol edilebilir.

Piranha Mp5 Bluetooth-usb Dokunmatik Teyp Uzun Ömürlü mü?

Piranha 11284 Double teyp, yüksek ses ve görüntü kalitesi ile hemen hemen her kesimden beğeni kazanır. Tüm yolcular için keyifli bir seyahatin garantisini veren ürün, kaliteli materyaller kullanılarak üretildiği için oldukça uzun ömürlüdür. Bu teyp, birçok ses çıkışı ve bağlantı girişiyle çok yönlü kullanım imkânı verir. Yalnızca bir multimedya aracı olmaktan çıkıp internette dolaşmaya bile izin veren ekran, kırılmaya dayanıklı camı ve kaliteli dokunmatiği sayesinde ilgi görür. Ekran çevresinde bulunan dokunmatik tuşlar da oldukça uzun ömürlüdür. Bu ürün, uzun süre boyunca yoğun bir tempoyla kullanılsa bile ilk günkü kalitesini korur. Dilerseniz siz de Piranha 11284 Double teyp yorumlarını inceleyerek ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.