5
Hava Kompresörü kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Piranha 11248 Çelik Lastik Hava Kompresörü

597,48 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
750 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
649,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.000 TL'ye 200 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Piranha 11248 Çelik Lastik Hava Kompresörü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Herbirivar Satıcı Ünvanı: ENEROM ELEKTRİK ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0335045939200014 Vergi Kimlik Numarası: 3350459392
    Bu ürün Herbirivar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 11248 Çelik Lastik Hava Kompresörü Çelik gövdeli araç kompresör
  • Lastik, Top, Deniz botu vb. ürünleri şişirebilme özelliği
  • Giriş voltajı 12v dc (oto çakmak soketi)
  • Maksimum basınç 150 psi
  • Analog basınç göstergesi
  • 2 yıl (24 ay) garantili

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 5 L
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Hava Debisi 150-200
  • Motor Gücü (hp) 1-1,5
Geri Bildirim Ver

Piranha Çelik Lastik Hava Kompresörü

Elektriğin kullanıldığı birçok alanda sıkıştırılmış hava oldukça fazla işe yaramaktadır. Endüstriyel tesislerde temel ihtiyaç maddesi olan bu hava, araba lastiklerinin şişirilmesinden, kalıp ve pres tezgahlarda kullanıma kadar geniş bir alana yayılmaktadır. Günlük hayatta kullanılan birçok ürünün işlev kazanmasına bu sıkıştırılmış hava yardımcı olmaktadır. Sürekli olarak kullandığınız eşyaların temel yapı taşı olan bu havayı, sektörde kompresör denilen cihazlarla rahatça kullanabilirsiniz. Sektörde yer alan birçok model arasından en çok kullanılanı Piranha çelik lastik hava kompresörü olmaktadır. Bu modelin yapısında yer alan mini detaylar kullanımı kolaylaştırırken aynı zamanda üstün performans sağlamaktadır. Araç tekerleği şişirmek gibi her türlü ihtiyacınızda yanınızda olan bu kompresörü, oto çakmak soketi özelliği sayesinde araçlarınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Aniden gelişen tüm durumlarda birçok aracın tekerleklerine uyumlu olan bu kompresör, seyahatinize konforlu seçenekler ile kaldığınız yerden devam etmenizi sağlar.

  • Kolay Taşınma Özelliği
  • Soft Gövde Tasarımı
  • Analog Basınç Okuma Göstergeli

Çelik Kompresör ile Her Alanda Etkin Sıkıştırma Performansı

Otomotiv sektöründe sıkça kullanılan Pirhana kompresör, elektrik dinamiklerinde yer alan üstün motor gücünü kullanarak atmosferdeki havayı sizler için kolaylıkla vakumlamaktadır. Uzun yol seyahatlerinde acil çantanız içerisinde bulundurmanız gereken bu cihazı, kolaylıkla bagajınız içerisinde muhafaza edebilir ve her an erişim sağlayabilirsiniz. Üzerinde yer alan basınç göstergesi sayesinde de analog görüntüleme hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Otomotiv, Kimya ve daha birçok alanda kullanım kolaylığı sağlayan bu kompresör, acil durumlarda hayat kurtaran seçenekleri sizlere sunmaktadır. Piranha çelik lastik hava kompresörü özellikleri tüm bu alanlarda sıkıştırılmış havanın kolay aerodinamiğini kullanmanızı sağlar. Atmosferden aldığı hava desteğini aracınızın tekerlekleri ve daha birçok farklı alanda kullanabilen bu cihaz, 12 V DC giriş voltajı ile ulaşılabilir enerji kaynaklarını sizlere sunar. Sektörde oldukça fazla kullanılan bu mini model kompresöre siz de bagajınızda ufak bir alanı tahsis edebilirsiniz. Dilerseniz Piranha çelik lastik hava kompresörü kampanya zamanlarında avantajlı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Ergonomik Tasarımı ile Artırılmış Konfor Deneyimi

Kompakt tasarım detayları ve genişletilmiş özellikler ile herkesin rahatça kullanabileceği bu cihaz, ergonomik piston dizaynını performansına yansıtmaktadır. Özenle düşünülüp uzun proje süreçlerinden geçirilerek sizlerin kullanımına sunulan Pirhana kompresör cihazı, aldığı sertifikalar ile güvenli hizmet deneyimi ile müşterilerin oldukça fazla ilgisini çekmektedir. Çelik lastik gövdesinin üzerinde yer alan taşıma kulpu ile bu cihazı istediğiniz her alana rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Aracınızın lastik basıncı tam olsa bile uzun bir yolculuklarda bu durum aniden değişebilmektedir. Seyir halinde iken mağdur olmamanız için bagajınızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz bu ürünü oto çakmak soketi yerinden anında aktif hale getirebilirsiniz. Piranha 11248 çelik lastik hava kompresörü yorum detayları müşterilerin yolculuklarında her zaman severek kullandıklarını yönünde olmaktadır. Ayrıca günlük aktiviteleriniz esnasında kullandığınız lastik, top ve deniz topu gibi ürünleri de rahatlıkla şişirebilirsiniz. Piranha çelik lastik hava kompresörü indirim günlerini takip ederek ürüne uygun fiyatla sahip olabilirsiniz.

Gelişmiş Teknik Donanımlar ile Mini Hava Pompası

Sektörde yer alan kompresörler birbirinden farklı kullanımları ile herkesin işlerini kolaylaştırırken uzun süreli çalışabilir olmaları da bu cihazların avantajları arasında yer almaktadır. Pirhana markasının sunduğu bu kompresör ile sıkıştırılmış havanın her alanda avantajlı oluşunu hissedebileceksiniz. Şişirme adaptörlerinin ürün eklentisi içerisinde yer alması da ekonomik olarak bütçe dostu seçenekler barındırmaktadır. Soft gövde kaplaması gelişmiş teknik donanımları ile birleşerek kompresör teknolojileri alanında öncü hizmetler sunmaktadır. 7 bar/100 psi maksimum basınç özellikleri Piranha çelik lastik hava kompresörü kullananlar tarafından oldukça fazla beğenilmektedir. 30 I/dk. kapasiteli bu ürün hakkında detaylı bilgi almak ve arabanız için uyumlu renk seçeneklerine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Piranha çelik lastik hava kompresörü satın al seçeneği ile tek tıkla sipariş verebilirsiniz.