Piranha 10 Inc Yeni Model Dijital Yazı Tahtası

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Piranha 10 Inc Yeni Model Dijital Yazı Tahtası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Koza Gift Satıcı Ünvanı: KOZA AKADEMİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582048590300015 Vergi Kimlik Numarası: 5820485903
    Bu ürün Koza Gift tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Durum Sıfır Marka Piranha Kalem Basınç Seviyesi 1024 Aktif Yükseklik 217 mm - 255 mm Aktif Genişlik 312 mm - 408 mm Kısayol Tuş Sayısı 4 altı Uyumlu İşletim Sistemi Universal Raporlama Hızı 200 RPS - 230 RPS Çözünürlük (LPI) 2361 lpi - 4000 lpi Ekran Teknolojisi LCD Çözünürlük 2560x1440 Piksel Bağlantı Tip iKablosuz Kalem Var Kalem Tipi Kablosuz Ekran Var Panel TipiPLS

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Piranha 10 inc Yeni Model Dijital Yazı Tahtası Piranha 3005 Digital Yazı Tahtası

Bireylerin verimli çalışmalarının yolu, çalışma ortamına uygun ürün tercih etmelerinden geçmektedir. En çok tercih edilen yazı tahtası modellerinden birisi olan Piranha 10 inc dijital yazı tahtası kullanıcılardan yüksek puan almayı başarır. Şık ve ergonomik yapıda tasarlanan ürün, kablosuz yapısıyla öne çıkmaktadır. Dijital olan yazı tahtası, pratik ve hızlı kullanım vadeder.

 
  • Kablosuz yazı tahtası ve kalem gönderimi
  • Kolay taşıma
  • Yüksek görüntü kalitesi

Piranha 10 İnc Dijital Yazı Tahtası Özellikleri

Piranha 10 İnc Dijital Yazı Tahtası Özellikleri

Okul ve ofis içerisinde çalışma ortamının doğru ürünlerle dizayn edilmesi başarıyı yakından etkiler. İş ve okul yaşamınızı verimli şekilde sürdürebilmeniz için kullanım amacına uygun ürün tercih etmeniz gerekir. En kaliteli yazı tahtası çeşitleri arasında yerini alan Piranha dijital yazı tahtası gerek okul gerekse iş hayatında çalışma ortamınızın vazgeçilmezi olabilir. Dayanıklı ve kaliteli materyal kullanılarak tasarlanan yazı tahtası, uzun yıllar boyunca ilk günkü formunu korumayı amaçlar. Piranha dijital yazı tahtası yapısında sağlam ve kaliteli malzeme kullanılmıştır. Kablosuz yapıda tasarlanan yazı tahtası, işlemleri hızlı ve kolayca not almanıza olanak sağlar. Kablosuz kalem ile beraber gönderilen Piranha yeni model dijital yazı tahtası kolay ve rahat kullanım vadeder. Ürün yapısına bakıldığında kablosuz kalemin ekrana uyguladığı basınç seviyesinin 1024 olduğu görülmektedir. 217 mm yüksekliğe sahip olan ürün, 312 mm ile 408 mm aralığındaki genişliği ile öne çıkmaktadır. Kablosuz bağlantı avantajı sunulan üründe 2560 x 1440 piksel ekran çözünürlüğü bulunur.

 

Piranha 10 İnc Dijital Yazı Tahtası Avantajları

Piranha 10 İnc Dijital Yazı Tahtası Avantajları

Okul ve iş yaşantınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz Piranha yeni model dijital yazı tahtası bünyesinde kısayol tuşu bulunur. Yazma, çizme ve silme komutlarını yerine getirebilen yazı tahtası, öğrenme sürecini keyifli hale getirir. Ekran yazı koruma özelliği bulunan ürün, tek tuş yardımıyla ekran temizliğine de olanak sağlar. Şık ve ergonomik tasarıma sahip olan Piranha 10 inc dijital yazı tahtası elde ya da çantada taşınabilir. Arka yüzeyi mıknatıslı olarak tasarlanan Piranha yeni model dijital yazı tahtası kaymadan ve/veya düşmeden metal alanlarda sabit kalır. Ergonomik yapı ve mıknatıslı arka yüzeye sahip olan yazı tahtasını kullanıcıların istedikleri her yerde kullanabilmeleri mümkün olur. Farklı eğitim kademeleri için tercih edilebilen yazı tahtası, siyah ekran üzerine beyaz çizimler yapmanızı sağlar. Kullanıcıların hem hızlı hem de kolay şekilde kullanabilecekleri Piranha dijital yazı tahtası bünyesinde 10 inç ekran boyutu bulunur.

 

Piranha 10 İnc Dijital Yazı Tahtası Fiyatı ve Yorumları

Piranha 10 İnc Dijital Yazı Tahtası Fiyatı ve Yorumları

Kaliteli ve dayanıklı kırtasiye ofis malzemeleri her eğitim kademesinde sahip olunması gereken araçlardır. Sağlam materyal kullanılarak tasarlanan Piranha dijital yazı tahtası kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verir. Taşıma ve kullanım kolaylığı sağlayan ürünün arka yüzeyinde mıknatıs özelliği olduğu görülür. Siyah renkte üretilen Piranha dijital yazı tahtası büyükten küçüğe herkese hitap eder. Öğrencilerin severek çalışmalarını sağlayan ürün içeriğinde kablosuz kalem ve yazı tahtası olduğu görülür. Trendyol’dan Piranha dijital yazı tahtası fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürünü hemen sipariş verebilirsiniz. Piranha dijital yazı tahtası yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek ürünü sizden önce kullanmış kullanıcıların deneyimlerine göz atabilirsiniz.