Pioneer Ts-g1620f 16 Cm Tweeter'lı Oto Hoparlör

1.467,76 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL

Ürün Bilgileri

Pioneer Ts-g1620f 16 Cm Tweeter'lı Oto Hoparlör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: winwin company Satıcı Ünvanı: CENAP BORA ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396005068400012 Vergi Kimlik Numarası: 3960050684
    Bu ürün winwin company tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ts-g1620f 16 Cm Tweeter'lı Oto Hoparlör

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 300 Watt
  • Hoparlör Şekli Yuvarlak
  • Hoparlör Türü Tweeter
  • Hoparlör Boyut (Çap) 6 cm
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Pioneer Ts-g1620f Hoparlör 300w Tweeterli Amfi Uyumlu

Müzik dinlemek her yaştan insanın yapmaktan keyif aldığı etkinlikler arasındadır. Pioneer markası da bu keyif için kalite vadeden lider markalardan biridir. Özellikle yüksek sesle müzik dinlemeyi sevenler için yüksek performans sunan ürünler geliştirir. Araç yolculuklarında etkili bir ses deneyimi yaşamak için geliştirilen Pioneer TS-G1620F 16 cm 300 Watt ürünü, zahmetsiz montaj ve kolay kurulum özellikleriyle ön plana çıkar. Dinlenen şarkılarda yer alan enstrümantal seslerin oluşumunda bas ve tiz tonların birlikte kullanımı söz konusu olur. Ses düzeyinin arttırılması ile birlikte tonların doğru aktarımında bazı bozulmalar meydana gelir. Üstün teknolojisiyle bu bozulmaları engelleyen Pioneer TS-G1620F, yükselen seste netlik sağlamaya devam eder. Bu durum kişinin dinlemeyi istediği ritimlerin tamamen net bir şekilde duymasına yardımcı olur.

  • Stereo müzik keyfi
  • Tüm araçlarla uyumlu
  • Yeni teknoloji

Kaliteli Ses Sistemi ve Güçlü Bas Özellikleri

Kaliteli Ses Sistemi ve Güçlü Bas Özellikleri

Özellikle otomobil için tercih edilen ses sistemlerinin kaliteli olması çok önemlidir. Pioneer TS-G1620F 300W-40W RMS 16 cm Tweeterli Hoparlör G-serisi olması ve fonksiyonları ile verilen paranın değerini karşılayan bir üründür. Güçlü ses çıkışı sağlamasının yanı sıra yüksek kalitesi ile müzikte bozulma meydana gelmesini engeller. Ürün mükemmel denge kurarak amfinin kullanıldığı ortamda eşit ses dağıtımı yapması için tasarlanmıştır. Yüksek basınca maruz kaldığı durumlarda bile ses kalitesinden ödün vermez. Bu sebeple güçlü bas kullanılan şarkıları da keyifle dinlemeniz için uygun ortam sağlar. Son derece sert olmasına rağmen hafif olan kalıbı ile kolaylıkla montaj edilebilir ve taşınabilir. Montaj sırasında kullanmak için kulak tipi sökülebilir vida delikleri bulunur. İki yollu girişe imkan tanıyan TS-G1620F Pioneer tüm bu özellikleri ile müşteriler tarafından memnuniyetle kullanılır.

Otomobil Sistemleriyle Uyumlu Hoparlörler

Otomobil Sistemleriyle Uyumlu Hoparlörler

Hoparlör, sesin seviyesini arttıran ve duyulabilir hale getiren bir araçtır. Yüksek konuşan anlamına gelen bu isim Fransızca’dan gelir. Elektromanyetik dalgaların ses dalgası haline getirildiği şarkı ve melodilerde belirli bir ses düzeyi bulunur. Kulaklık ya da hoparlör ile bu ses düzeyini arttırmak mümkündür. Kullanım amacına göre seçilen hoparlörler farklı dinleme kaliteleri sunar. Tercih sırasında fiyat, güç çıkışı ve boyut gibi ayrıntılar önemli olur. Pioneer TS-G1620F 300W-40W RMS 16 cm boyutunun küçük olması ve iki yana konulabilir yapısı ile çift hoparlör olarak satılması avantajıyla öne çıkar. Pioneer TS-G1620F nasıl sesi daha yüksek yapar diye merak ediyorsanız amfi takılmasına olanak tanıyan çift girişini kullanmanız gerekir. TS-G1620F tweeter özelliğiyle tiz sesleri üstün kalitede sunar. Bu işlevi ile ritim kaybını önleyerek kusursuz müzik deneyimi vadeder.

Pioneer TS-G1620F Fiyatları ve Yorumları

Pioneer TS-G1620F Fiyatları ve Yorumları

Araç içinde kullanılan birçok donanım bulunur. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte konfor seviyesini üst düzeye çıkarmak için araştırmalar ve bunların sonucuna göre geliştirme çalışmaları yapılır. Trafikte geçirilen uzun saatlerin keyifli hale gelmesi için müziklerden faydalanmak önemlidir. Bu nedenle araçta bulunan müzik sistemini iyi araştırarak ve dikkatli seçmek gerekir. Piyasada her gün yeni modelleri çıkan markalar bulunur. Araç aksesuarları geniş bir fiyat yelpazesi ile satışa sunulur. Pioneer TS-G1620F fiyat olarak uygunluğu ve performansı ile sıklıkla tercih edilir. Kampanya dönemlerinde indirimli fiyatlar yakalanabilir. Pioneer TS-G1620F yorum içeriklerini incelemek için Trendyol’dan alışveriş yapan diğer müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ürünü bizzat kullanan kişilerin değerlendirmelerini içeren Pioneer TS-G1620F yorumlar kısmı, aynı zamanda müşteri puanlarını da sunar. Bu detaylara dikkat ederek kendi isteğinize uygun sistemi edinip güvenle kullanabilirsiniz.