Pioneer Ts-a6970f 600 Watt 6x9 Oto Hoparlör

3.177,72 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pioneer Ts-a6970f 600 Watt 6x9 Oto Hoparlör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Digicomshoop Satıcı Ünvanı: DİGİCOM DAYANIKLI TÜKETİM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0295111991400001 Vergi Kimlik Numarası: 2951119914
    Bu ürün Digicomshoop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pioneer TS-A6970F 600 Watt 6X9 Oto Hoparlör Orijinal OEM sesinizi yükseltmek artık daha kolay Arabanızın orijinal ses sistemini yükseltin. A serisi ürün grubumuz size aradığınız kurulumu kolay ses yükseltme çözümünü verebilir. A-serisi ürün yelpazesi, Pioneer'in ünlü Open & Smooth ses konseptini, kurulumu kolay bir pakette sunarken, bas tepkisini ve yüksek frekansları iyileştirmek için özenle seçilmiş materyallere sahiptir. Belirli modeller ayrıca hızlı ve kolay kurulum için özel bir uyum adaptörü içerir. Daha da büyük bir deneyim için, lütfen aracınızın Pioneer ile yükseltilmesinden önce ve sonra nasıl ses çıkardığını duymak için Pioneer'in ücretsiz CarSoundFit uygulamasını indirin. CarSoundFit Uygulaması Gelişmiş bir araç içi ses deneyimi için araba ses simülatörü uygulaması Özel Montaj Adaptörü Çok bağlantılı adaptör, kurulum esnekliğini artırır ve akustik performansı iyileştirir Open & Smooth TM AÇIK ve PÜRÜZSÜZ frekans tepkisi ve geniş bir ses alanı sağlar IMPP TM Mavi Enjeksiyon Kalıplı Polipropilen Koni ile olağanüstü orta basma tepkisinin keyfini çıkarın Ana Özellikler CarSoundFit Uygulaması ? Özel Montaj Adaptörü ? Open & Smooth TM ? IMPP TM ? Hoparlör Boyutu 6 "x 9" / 16 x24 Cm Tür 5 Yollu Oval Sistem Maksimum güç 600 Watt Sürekli güç çıkışı 100 W Frekans tepkisi 34 Hz - 25 KHz Duyarlılık 89 dB İç direnç 4 ? Montaj Derinliği 72 mm Woofer Kesme Deliği 153 x 222 mm Woofer malzemesi IMPP ™ Kompozit Koni Ses Bobini tipi Bakır Ses Bobini bobin tipi KAPTON Tweeter Türü Pizoelektrik Hoparlör Izgarası ?

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 650 Watt
  • Hoparlör Şekli Oval
Geri Bildirim Ver