bgm oyuncak Pinktoys Üç Sıra Ahşap Boncuklu Gerçek Metal Yüzey Çocuk Yazı Tahtası

659 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

bgm oyuncak Pinktoys Üç Sıra Ahşap Boncuklu Gerçek Metal Yüzey Çocuk Yazı Tahtası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BGM Oyuncak Satıcı Ünvanı: BGM AHŞAP ÜRÜNLERİ VE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0168137090200001 Vergi Kimlik Numarası: 1681370902
    Bu ürün BGM Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MANYETİK ÖZELLİKLİ ÇİFT TARAFLI YARIM ABAKÜSLÜ AHŞAP YAZI TAHTASI SETİ Ürünün Bir Tarafı Manyetik Özellikli %100 silinirlik ve %100 tutuculuk sağlayan GERÇEK METAL YÜZEY Diğer Tarafı İse Tebeşirli Kara Tahtadır.
  • Beyaz manyetikli kısmının altında 20 mm çapında ahşap boncuklu abaküs yer almaktadır.
  • Boncuklar 5 mm AHŞAP KAVELA üzerine dizilmiştir.Ürün İle Birlikte
  • 31 Parça AHŞAP Meyveler Sebzeler Magnet
  • 32 Parça AHŞAP Hayvanlar Magnet
  • 24 Parça AHŞAP Taşıtlar Magnet
  • 2 Adet Yazı Tahtası Kalemi
  • 1 Adet Yazı Tahtası Silgisi
  • 5 Adet Renkli Tebeşir Gelmektedir.
  • Magnetlerimiz Ahşap Yapısı sayesinde Kırılmaz , Bozulmaz ve deforme olmaz.
  • Ürünlerimiz Pat Pat ambalaja Sarılıp Kraft Kolisinde Gelmektedir.
  • Yazı Tahtası Extra silinmiş Ladin ağacından Üretilmiştir.
  • BGM Oyuncak Üretici Firmadır.
  • Ürünlerin Tamamı BGM Oyuncak Tarafından Türkiye de Üretilmektedir.
  • Ürün içinde kullanılan bütün maddeler sağlığınıza zarar vermeyecek maddelerden üretilmiştir.
  • Geometri şekillerinde biçimlendirilmiş olup eğitim aracıdır.
  • Çocukların zeka gelişimine katkıda bulunan bu müthiş ürün, el ve kavrama becerilerini geliştirmede de çok büyük yardımlar sağlamaktadır. Ürünün ölçüleri 45(+2/-2) cm x 112(+2/-2) cm'dir. Yazılabilen kullanım alanı her iki taraf için 40(+2/-2) cm x 50(+2/-2) cm'dir. Tebeşirlerde ve Alt Tablasında renk farklılıkları olabilir

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Ölçü hatalı özellikle kullanılmamalı
Geri Bildirim Ver

PinkToys YAB-3003-MHT Üç Sıra Ahşap Boncuklu Manyetik Özellikli Eğitici Çocuk Yazı Tahtası

PinkToys üç sıra ahşap boncuklu manyetik özellikli eğitici çocuk yazı tahtası kaliteli yapısı ile öne çıkar. Bu eğitici ürün, tüm ebeveynler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Tahtanın alt kısmında çocukların zihinsel gelişimine katkı sağlayacak olan bir abaküs bulunur. Yazı tahtasının altında bulunan bölmeler ise çeşitli gereçlerin kolaylıkla muhafaza edilebilmesini mümkün hâle getirir. Bu alana kalem ve silgi gibi çeşitli objeleri yerleştirebilirsiniz. PinkToys üç sıra ahşap boncuklu manyetik çocuk yazı tahtasının kutu içeriğinde 2 tane kalem, 5 adet de tebeşir yer alır. Kaliteli materyaller kullanılarak imal edilmiş olan bu gereçler, beklentilerinizi karşılar. Setin içinde yer alan silgi ise uzun ömürlü yapısıyla dikkat çeker.

  • Boyutlar: 45 cm x 112 cm
  • Üretim Materyali: Silinmiş çam ağacı
  • Setin İçindeki Magnet Sayısı: 86

PinkToys Ahşap Boncuklu Manyetik Çocuk Yazı Tahtası Özellikleri

PinkToys Ahşap Boncuklu Manyetik Çocuk Yazı Tahtası Özellikleri

PinkToys ahşap çocuk yazı tahtası, çift taraflı yapısı sayesinde adından sıkça söz ettirir. Ürünün beyaz renkli yüzeyinin manyetik özelliği de bulunur. Kara tahta ise farklı tebeşirler ile uyumludur. Setin içinde yer alan kalemleri kullanarak tahtanın beyaz tarafına rahatlıkla yazı yazabilirsiniz. Ürünün kutu içeriğinde bulunan siyah tahta kalemleri, silinebilir mürekkep barındırır. Silgi aracılığı ile beyaz yüzeyi kısa süre içinde kullanıma hazır hâle getirebilirsiniz. Kara tahtanın üzerine tebeşir ile yazdığınız yazıları da setin içinde bulunan silgi ile ortadan kaldırabilirsiniz. Abaküs ise çocukların matematiksel yeteneklerini geliştirir. Ahşap boncuklar ve 304 kalite paslanmaz çelik kullanılarak üretilmiş olan bu obje, yazı tahtasının altında bulunur. Bu, çocukların tahtada yer alan bilgileri kolayca tasdik etmesini sağlar. Ürünün kutu içeriğinde bulunan magnetler ise tahtanın beyaz yüzeyine kolayca yapışır.

PinkToys Ahşap Boncuklu Manyetik Eğitici Yazı Tahtası Dayanıklı mı?

PinkToys Ahşap Boncuklu Manyetik Eğitici Yazı Tahtası Dayanıklı mı?

PinkToys üç sıra ahşap boncuklu manyetik özellikli eğitici çocuk yazı tahtası, dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Bu ürünün üretim aşamasında insan sağlığı üzerinde olumsuz etki yaratabilecek olan materyaller kullanılmamıştır. Silinmiş çam ağacından üretilmiş olan yazı tahtası, uzun bir süre boyunca ilk günkü formunu korur. Ürün, zararlı dış etkenlere karşı dirençlidir. Abaküs ise ahşap boncuklardan ve paslanmaz çelikten imal edildiği için çocukların kullanımına uygundur. Bu ürünün yapısı, düşme ya da çarpma gibi durumların sonucunda kolayca bozulmaz. PinkToys üç sıra ahşap boncuklu manyetik özellikli eğitici çocuk yazı tahtasının içinde bulunan magnetlerin kutuları ayrıdır. Bu, bahsi geçen objelerin kaybolmasını önler. Uzun ömürlü bir kullanım vadeden bu ürün, fazla yer kaplamadığı için kolayca muhafaza edilebilir.

PinkToys Ahşap Boncuklu Manyetik Eğitici Yazı Tahtası Kullanışlı mı?

PinkToys Ahşap Boncuklu Manyetik Eğitici Yazı Tahtası Kullanışlı mı?

PinkToys üç sıra ahşap boncuklu manyetik özellikli eğitici çocuk yazı tahtası, dört adet ayağa sahiptir. Bu, söz konusu ürünün zemine güvenli bir şekilde oturmasını mümkün hâle getirir. Katlanabilir yapısı sayesinde kolay kullanım imkânı tanıyan yazı tahtası, arzu edilen her yere taşınabilir. Bu ürünün öne çıkan özelliği, her iki tarafının da kullanılabilir olmasıdır. Ebeveynler, magnetleri beyaz yüzeyin üzerine oturtarak çocuklarını eğitebilir. Bu yüzeyin üzerinde konumlandırılacak olan objelerin etrafına kalem aracılığı ile açıklayıcı yazılar yazılabilir. PinkToys üç sıra ahşap boncuklu manyetik özellikli eğitici çocuk yazı tahtasının üzerinde yer alan abaküs de bu ürünün kullanışlılığını gözler önüne serer. Bahsi geçen gereç, çocukların matematiksel hesaplamaları çok daha rahat bir biçimde kavramasını sağlar. Dilerseniz siz de PinkToys üç sıra ahşap boncuklu manyetik özellikli eğitici çocuk yazı tahtası yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol'dan güvenli ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.