6
Yazı Tahtası kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

PinkToys Manyetik Özellikli Eğitici Ahşap Çocuk Yazı Tahtası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PinkToys Manyetik Özellikli Eğitici Ahşap Çocuk Yazı Tahtası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BGM Oyuncak Satıcı Ünvanı: BGM AHŞAP ÜRÜNLERİ VE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0168137090200001 Vergi Kimlik Numarası: 1681370902
    Bu ürün BGM Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MANYETİK ÖZELLİKLİ ÇİFT TARAFLI AHŞAP YAZI TAHTASI SETİ Ürünün Bir Tarafı Manyetik Özellikli Beyaz yüzey Diğer Tarafı İse Tebeşirli Kara Tahtadır. Ürün İle Birlikte 66 Parça Alfabe Magnet
  • 51 Parça Sayılar Magnet
  • 40 Parça Elif Ba Magnet
  • 1 Adet Yazı Tahtası Kalemi
  • 1 Adet Yazı Tahtası Silgisi
  • 5 Adet Renkli Tebeşir Gelmektedir.
  • Ürünlerimiz Pat Pat ambalaja Sarılıp Kraft Kolisinde Gelmektedir.
  • Yazı Tahtası Extra silinmiş Ladin ağacından Üretilmiştir.
  • BGM Oyuncak Üretici Firmadır.
  • Ürünlerin Tamamı BGM Oyuncak Tarafından Türkiye de Üretilmektedir.
  • Ürün içinde kullanılan bütün maddeler sağlığınıza zarar vermeyecek maddelerden üretilmiştir. Geometri şekillerinde biçimlendirilmiş olup eğitim aracıdır. Çocukların zeka gelişimine katkıda bulunan bu müthiş ürün, el ve kavrama becerilerini geliştirmede de çok büyük yardımlar sağlamaktadır. Ürünün ölçüleri 45(+2/-2) cm x 112(+2/-2) cm'dir. Yazılabilen kullanım alanı her iki taraf için 40(+2/-2) cm x 50(+2/-2) cm'dir. Tebeşirlerde ve Alt Tablasında renk farklılıkları olabilir

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Ölçü 50 x 110
Geri Bildirim Ver

PinkToys STN-2001-HSE Manyetik Özellikli Eğitici Ahşap Çocuk Yazı Tahtası

PinkToys manyetik özellikli eğitici ahşap çocuk yazı tahtası, gelişme çağındaki minikler için harika bir yardımcıdır. Bu ürün sayesinde çocuğunuz sayılara, alfabeye ve elifbaya kolaylıkla aşina olabilir. Böylece ilerleyen dönemlerde öğrenme konusunda büyük problemler yaşamaz. Son derece kullanışlı özelliklere sahip olan bu yazı tahtası, eğitici olduğu kadar kaliteli ve dayanıklıdır. Ekstra silinmiş çam ağacından imal edilen ürün, geometrik bir biçimde şekillendirilmiştir. Böylece sağlam bir profil çizen yazı tahtası, 45 x 112 cm ölçülerine sahiptir. Söz konusu ölçülerin yaklaşık 2 cm oynama payı mevcuttur. Katlanabilir özelliğiyle pratiklik sunan ürün, hemen her ebeveyn tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilir.

  • Tahta Renkleri: Beyaz ve siyah
  • Set İçeriği: Harf, sayı, elifba, silgi, tahta kalemi ve tebeşir
  • Ürün Ölçüleri: 45 cm x 112 cm (+/- 2 cm)

PinkToys Manyetik Eğitici Ahşap Çocuk Yazı Tahtası Özellikleri

PinkToys Manyetik Eğitici Ahşap Çocuk Yazı Tahtası Özellikleri

PinkToys manyetik özellikli eğitici ahşap çocuk yazı tahtası, küçüklerin gelişimlerine katkıda bulunur. Ürünün donanımlı özellikleri, çocukların yeni öğrendiği okuma ve yazma gibi yeteneklerini bir adım ileriye taşır. Son derece faydalı olan bu yazı tahtası, çift taraflı kullanılabilir. Tahtanın bir kısmı beyazken diğeri siyahtır. Beyaz kısımda tahta kalemi, siyah bölümde ise tebeşir kullanabilirsiniz. Bu sayede çocuğunuz henüz okula başlamadan önce her iki tahtaya da aşina olabilir. PinkToys manyetik özellikli ahşap çocuk yazı tahtası, tarafınıza bir set hâlinde gönderilir. Setin içerisinde mıknatıslı tahta, harf, sayı, elifba, silgi, kalem ve tebeşir yer alır. Çocukların alfabeyi, sayıları ve elifbayı öğrenebilmesi için gerekli olan tüm harf ve rakamlar, magnet şeklinde dizayn edilmiştir. Böylece çocuklar, bu mıknatıslı tahtaya magnetleri yapıştırarak harf ve sayılarla tanışabilir.

PinkToys Manyetik Eğitici Ahşap Yazı Tahtası Kimler İçin Uygundur?

PinkToys Manyetik Eğitici Ahşap Yazı Tahtası Kimler İçin Uygundur?

PinkToys manyetik özellikli eğitici ahşap çocuk yazı tahtası, oldukça eğitici bir üründür. Tahta, çocukların zekâ gelişimlerine yardımcı olmak amacıyla büyük bir özen ve titizlikle dizayn edilmiştir. Bu özellikleri sebebiyle ürün, çocukların kullanımı için idealdir. İlk ya da ortaokula giden bir çocuğunuz varsa bu tahta üzerinde öğrendiklerini pekiştirebilir. Okula yeni başlayan çocuklar ise alfabe ve sayılara bu ürün yardımıyla aşina olacağı için öğrenim hayatının ilk yıllarında zorluk yaşamaz. Kavrama, zekâ yürütme ve mantık becerilerini destekleyen PinkToys ahşap çocuk yazı tahtası, miniklerin eğlenirken öğrenmesine yardımcı olur. Bu durum, uzun yıllar boyunca sürecek eğitim hayatına harika bir başlangıç olabilir. Ürün, sahip olduğu kaliteli ve eğitici özellikler sayesinde ebeveynlerden tam not almayı başarır.

PinkToys Manyetik Eğitici Ahşap Çocuk Yazı Tahtası Kullanışlı mı?

PinkToys Manyetik Eğitici Ahşap Çocuk Yazı Tahtası Kullanışlı mı?

PinkToys manyetik özellikli eğitici ahşap çocuk yazı tahtası, son derece kaliteli ve kullanışlı bir üründür. Kullanılmadığı zamanlarda bu tahtayı katlayarak kaldırabilir, odayı daha toplu bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Ürünün beyaz kısmı manyetik olduğu için çocuğunuz alfabe, elifba ve sayıları bu tahta ile kolaylıkla öğrenebilir. PinkToys manyetik özellikli eğitici ahşap çocuk yazı tahtası, küçükleri eğitim hayatına hazırlar. Siz de çocuğunuzun eğitiminde onu hem eğlendirecek hem de geliştirecek bir yazı tahtası arayışındaysanız bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Dilerseniz PinkToys manyetik özellikli eğitici ahşap çocuk yazı tahtası yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bu eğitici yazı tahtasına sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.