Pink&More Modern Altın 6 Kişilik 24 Parça Yemek Takımı

4.747 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pink&More Modern Altın 6 Kişilik 24 Parça Yemek Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONEDEKOR MUTFAK EŞYALARI Satıcı Ünvanı: MAHMUT SADIKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4891684721000011 Vergi Kimlik Numarası: 7360632016
    Bu ürün ONEDEKOR MUTFAK EŞYALARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pink&more modern gold altın 24 parça lüx porselen yemek takımı6 adet yemek tabak 6 adet servis tabak 6 adet pasta tabak 6 adet kase bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Bone China
  • Parça Sayısı 19-24
  • Renk Altın
  • Özellik Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver

Pink&More Modern Altın 6 Kişilik 24 Parça Yemek Takımı

Sofraların vazgeçilmezi olan yemek takımları şık görünümleri ile dikkat çeker. Yemek yerken kaliteli özellikleriyle ön plana çıkan modeller ise sevilerek kullanılır. Pink&More modern altın 6 kişilik 24 parça yemek takımı, son derece etkileyici bir tasarıma sahiptir. Modern dokunuşlar ile hareket kazandırılan bu model, sofralarda hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Kaliteli porselen malzemeden elde edilen ürünler, keyifli kullanım için idealdir. Hazırlanan gıdaların gösterişli biçimde servis edilmesine olanak tanıyan model, birçok farklı malzeme ile uyum sağlar. 6 kişilik davetler için yeterli olan bu takım, kullanıldığı ortamlarda dikkatleri üzerine çeker. Günlük hayatta ve özel zamanlarda rahatlıkla kullanılabilen ürün, müşteri memnuniyeti sağlar. Siz de modern görünüme sahip olan bu yemek takımını güvenle satın alabilirsiniz.

  • 24 parça set içeriği
  • Gold dokunuşlar
  • Modern tasarım

Pink&More Modern Altın 24 Parça Yemek Takımı Özellikleri

Pink&More Modern Altın 24 Parça Yemek Takımı Özellikleri

Modern altın 6 kişilik 24 parça yemek takımı, etkileyici tasarımıyla ön plana çıkar. Mutfak ve yemek odası gibi yaşam alanlarında vazgeçilmez bir ürün olan bu model, birçok kişi tarafından beğeni toplar. 6 kişilik 24 parça yemek takımı, son derece kullanışlıdır. İstenilen zamanda rahatlıkla tercih edilebilen ürünler her ortama uyum sağlar. Bu mutfak eşyaları kaliteli özelliklere sahiptir. Şık tasarımı sayesinde kullanıldığı sofrada estetik bir dokunuş katan takım oldukça ilgi çekicidir. Sade görünümde tasarlanan parçalar, tabak kenarlarındaki altın yaldız tasarımıyla sofralara modern bir hava kazandırır. Tasarımda kullanılan tüm materyaller, kaliteli özellikleri sayesinde uzun süreli kullanıma uygundur. Dayanıklı ve sağlığa zarar vermeyen porselen malzemeden tasarlanan yemek takımı tabak tasarımlarıyla da beğeni toplar. Siz de modern görünüme sahip davetler için bu modeli sofralarınızda kullanabilirsiniz.

Şık Pink&More Modern Altın 24 Parça Yemek Takımı

Şık Pink&More Modern Altın 24 Parça Yemek Takımı

24 parça üründen meydana gelen set, Pink&More markası tarafından özenle tasarlanır. Pink&more Modern altın 6 kişilik 24 parça yemek takımı kullananlar, ürünlerin şık tasarımları ile ilgili beğenilerini dile getirir. Set içeriğinde; 6’şar adet yemek tabağı, servis tabağı, pasta tabağı ve kase bulunur. Şık tasarıma sahip yemek tabakları ile estetik bir sunum yapabilirsiniz. Geniş servis tabakları sayesinde farklı yiyecekleri özenli biçimde servis edebilirsiniz. Bununla birlikte modern görünümlü oval kaseler, çorba ve salata servisleri için son derece uygundur. Ayrıca önemli davetlerinizde tatlı tabaklarını kullanarak lezzetli tatlıları da servis edebilirsiniz. Tüm bu parçaların birlikte kullanımı uyumlu bir görüntü oluşmasını sağlar. Bu set içerisinde her modelden 6 parça ürün bulunduğu için 6 kişiden oluşan davetlerde rahatlıkla tercih edilebilir.

Pink&More Modern Altın 24 Parça Yemek Takımı Fiyatı

Pink&More Modern Altın 24 Parça Yemek Takımı Fiyatı

Modern altın yemek takımı, 24 parçadan meydana gelen avantajlı bir set olarak karşınıza çıkar. Bu set, 6 kişilik davetlere uygundur. Paket içerisinde bulunan tüm tabak ve kaselerin tasarımı özenle yapılır. Düz beyaz porselen malzemeden elde edilen ürünler, altın sarısı yaldız detaylarıyla dikkat çeker. Sofralara etkileyici bir görünüm kazandıran detayları sayesinde sevilerek kullanılır. Ürünü daha önceden deneyimleyen müşteriler Pink&More modern altın 6 kişilik 24 parça yemek takımı yorumları ile memnuniyetlerini dile getirir. Müşteri yorumları, ürün hakkında detaylı bilgi edinmeniz için size yardımcı olur. Pink&More modern altın 6 kişilik 24 parça yemek takımı fiyatları ürünün kaliteli tasarımı ve parça sayısı dikkate alınarak belirlenir. Siz de bu modern görünüme sahip yemek takımını Trendyol’da inceleyebilirsiniz. Dilerseniz ürüne avantajlı fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.