Pine Smart Akıllı Bebek Bezi 5 Junior 11-25 Kg 18 Adet

254,90 TL
(14,16 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pine Smart Akıllı Bebek Bezi 5 Junior 11-25 Kg 18 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEYAZ MEDİKAL BURAK BEYAZ Satıcı Ünvanı: BURAK BEYAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1594362048200001 Vergi Kimlik Numarası: 1670642597
    Bu ürün BEYAZ MEDİKAL BURAK BEYAZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pine Smart Akıllı Bebek Bezi 5 Junior 11-25 Kg 18'li ENFEKSİYON TESPİTİ YAPAN AKILLI BEBEK BEZİPine Smart bakteriyel idrar yolu enfeksiyonu tespitinde kullanılan dünyanın ilk ve tek akıllı bebek bezidir. Pine Bebek Bezi ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ortak çalışması ile geliştirilen bu ürün tüm dünyada patent koruması altına alınmıştır. Doktorlar sağlığımız hakkında fikir sahibi olmak için çoğunlukla bizden idrar numunesi isterler. Biz yıllardır çocuklarımızın rahatı için bebek bezi üreten bir firma olarak bebek bezine idrarı analiz etme özelliği kazandırdık. Pine Smart idrarda nitrit varlığını analiz ederek bebeğinizin enfeksiyon geçirip geçirmediğini kontrol etmektedir. Bebeğinizin idrarında enfeksiyon mevcut ise bezin dış yüzeyinde belirtilen alan pembeye dönüşür. Pine Smart ın Avantajları1. erken fark edilerek hekiminize daha erken gitmeniz sağlanır.2. Çocuklarda idrar alma zorluğuna çözüm olur 3. Erken tedaviye başlanarak daha kısa sürede ve daha hafif ilaçlar ile hastalık atlatılır böylece çocuğunuzun böbreklerinin sağlığı korunur. 4. Belirti göstermeyen idrar yolu enfeksiyonlarının tespit edilmesine faydası olur Ne zaman Pine Smart kullanmalıyım?1. Çocuğunuzun günlük banyosundan sonra 2. Çocuğunuzda, ateş, halsizlik, iştahsızlık gibi idrar yolu enfeksiyonunu düşündürebilecek durumlar mevcut ise3. İdrarda renk ve koku değişikliği mevcut ise4. varlığı durumlarında devam eden 1 ay boyunca sürekli olarakkullanılması tavsiye edilmektedir.*İsteğe bağlı olarak normal bebek bezi yerine kullanılmasında bir sakınca bulunmamaktadır. İşletme Kayıt No0758025829500012Kullanım ÖnerileriNORMAL BEBEK BEZİ KULLANIM TALİMATLARI GEÇERLİDİR.Net Miktar (g/ml)18000MenşeiTÜRKİYESaklama KoşullarıSerin ve Kuru ortamda muhafaza edinizGıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / DağıtıcıSEHA KAĞITÇILIK DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkındaİnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş. ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 0
  • Paket İçi Bez Adedi > 40 Adet
  • Tip Bantlı Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver