PİLSAN Pilsan Sevimli Ilk Arabam Ilk Adım Yürüme Yardımcısı

759 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

PİLSAN Pilsan Sevimli Ilk Arabam Ilk Adım Yürüme Yardımcısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FTH E-TİCARET Satıcı Ünvanı: ŞEVKET SAFA TURGUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8700578034
    Bu ürün FTH E-TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım yaşı 18+ay Max. Kapasite: 20 Kg Mekanik korna Emniyetli ve Çıkabilen Sırtlık Koltuk altı bagaj yeri Şık Görünüş Ve Ergonomik Tasarım Kanserojen madde içermeyen, çocuk sağlığına uygun. Yaş Grubu : 18 Ay ve Üzeri

Ürün Özellikleri

  • Model Tek Kişilik
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

PİLSAN Sevimli İlk Arabam Mavi

Pilsan sevimli ilk arabam 18 ay ve üstü bebeklerin kullanması için uygundur. Ürünün 52 santimetre uzunluğunda, yaslanma kısımlarından itibaren 43 santimetre yüksekliğinde ve 23 santimetre genişlikte olduğu ortalama olarak belirtilir. Yeterli ölçüleri sayesinde bebeğiniz, üstünden düşmeden ve içine sığacak şekilde oyuncağa oturabilir. Kutu ölçüleri ise 53,5 x 22 x 19,5 santimetre şeklindedir. Desi değeri 8 olarak belirtilir. Bu sayede ürünü kaldırmak istediğinizden, depolama alanınızda az yer kaplar. Oyuncak, belirli bir ağırlığa kadar taşıyabilir. Bu sebeple ortalama 24 ay kullanım süresi öngörülür. Ürünün ağırlık merkezi devrilme, takla atma gibi oldukça tehlikeli durumları ortadan kaldıracak şekilde hazırlanır. Doğru kullanım şekliyle oldukça güvenli bir oyuncaktır. Bebeğinizin fiziksel gelişimini hızlandırırken zihinsel gelişimine de katkıda bulunur.

  • İç ve dış mekan uyumlu
  • Kornalı direksiyon
  • 52 cm x 40 cm x 23 cm ölçü

Uzun Ömürlü Pilsan Sevimli İlk Arabam

Uzun Ömürlü Pilsan Sevimli İlk Arabam

Pilsan sevimli ilk arabam mavi iç ve dış mekanlarda kullanım için idealdir. Bu sayede sıcak ilkbahar ve yaz aylarında çocuğunuzu en sevdiği oyuncağıyla beraber dışarıya çıkararak keyifli zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz. Soğuk sonbahar ve kış aylarında ise dilerseniz oyuncağın tekerleklerini temizleyerek evde kullanmasına imkan sunabilirsiniz. Çocuğunuzun yaz kış hiç sıkılmadan oynayacağı harika mavi renkte Pilsan arabayı uzun süreler kullanabilirsiniz. Yüksek kalitede seçilen malzemeleriyle kullanım süresi uzun ömürlü olan Pilsan marka ilk arabam, ekonomik ve ergonomik bir seçenektir. Çocuğunuz büyüdükten sonra Pilsan marka sevimli ilk arabam oyuncağını 18 ay altındaki çocuklarınız için saklayabilirsiniz. Dilerseniz çevrenizdeki diğer çocuklara oynamaları için de verebilirsiniz. Bu sayede tek bir oyuncak satın alarak uzun yıllar kullanılabilecek bir ürün elde edersiniz. Çevreye ve geri dönüşüm süreçlerine de katkıda bulunursunuz.

Pilsan Sevimli İlk Arabam Özellikleri

Pilsan Sevimli İlk Arabam Özellikleri

Sevimli ilk arabam Pilsan mavi beyaz rengiyle çocukların beğenisini kazanır. Sırt desteği sayesinde kolay ve konforlu bir sürüş sağlar. Ürününün pedalları yoktur. Pedal yerine çocuklar kendi kas güçleriyle oyuncağı hareket ettirirler. Bu sebeple 18 ay üstündeki bebekler için oldukça uygundur. Bebeklerin bacak kaslarının ve kemiklerinin gelişmesini destekler. Çocukların denge kurabilmesini ve yön algılarını geliştirebilmelerini sağlar. Ürünün direksiyon kısmında yer alan çekici kornası ve eğlenceli sesi, oyuncağa büyük bir keyif katar. İç ve dış mekanda güvenle sürülebilen bu ürün oldukça kullanışlıdır. Her iki alanda da tekerleklerini temizleyerek kullanabilirsiniz. Pilsan markası sektörde adından kalitesiyle söz ettirir. Siz de Pilsan güvencesiyle, çocuğunuzun kas ve kemik gelişimini desteklerken eğlenmesini sağlayacak bir oyuncak arıyorsanız sevimli ilk arabamı güven içinde tercih edebilirsiniz.

Pilsan Sevimli İlk Arabam Fiyatı ve Yorumları

Pilsan Sevimli İlk Arabam Fiyatı ve Yorumları

Pilsan sevimli ilk arabam mavi fiyat bilgisine ulaşmak son derece kolaydır. Fiyat belirleme sırasında ürünün tüm özellikleri göz önüne alınır. Pilsan marka sevimli ilk arabamda yer alan sırt desteği, yüksek malzeme kalitesi ve kullanım kolaylığı gibi durumlar düşünüldüğünde ürün oldukça hesaplı bir seçenektir. Avantajlı rakamlarla bu üründen yararlanmayı tercih ederseniz indirim dönemlerini takip edebilirsiniz. Bu oyuncağı kendi çocuğunuz için tercih edebileceğiniz gibi sevdiklerinizin çocukları için de satın alabilirsiniz. Ürünün mavi rengi birçok çocuğu oldukça mutlu eder. Ayrıca ürünün direksiyonunda yer alan kornası, çıkardığı seslerle miniklerin dikkatini çeker. Doğum günü gibi özel günlerde harika bir hediye seçeneği olabilir. Minikler keyifle oynarken aileleri yıllarca sizi hatırlayabilir. Beğendiğiniz Pilsan marka bu ürüne Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Avantajlı fiyatlarla kolay ve hızlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Pilsan sevimli ilk arabam mavi kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.