PİLSAN Pilsan Power Işıklı Scooter Kırmızı 07-354

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.452,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.452,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

PİLSAN Pilsan Power Işıklı Scooter Kırmızı 07-354

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YUNUSOĞLU HOME Satıcı Ünvanı: YUNUSOĞLU DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0984057209600001 Vergi Kimlik Numarası: 9840572096
    Bu ürün YUNUSOĞLU HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pilsan Power Işıklı Scooter Kırmızı 07-354 *Kullanım yaşı 4+ Yaş *Max. Kapasite: 50 Kg *Güvenli Denge ve akıllı fren Sistemi *20 cm yükseklik ayarı özelliği *Hareket halindeyken yanan ışıklar *Emniyetli çift kilit sistemi *Katlanabilir direksiyon sistemi *Şık Görünüş Ve Ergonomik Tasarım *Kanserojen madde içermeyen, çocuk sağlığına uygun Ürün ölçüleri: W:27 L:61 H:91,5 Cm Oyuncak & Hobi kategorisinde bulunan Pilsan Power Işıklı Scooter Pembe 07-354 ürününü en fırsatı ile siz değerli müşterilerimiz için Happy\\\\\\\\\\\\\\\'de satışa sunmaktayız. En iyi ürünleri en uygun fiyatlarla buluşturduğumuz kategorilerimizde ihtiyacınıza uygun tüm ürünler bulunmaktadır. Almak istediğiniz ürünleri, kredi kartı ile ödeme, kapıda nakit ödeme, havale ile ödeme ve BKM Express ile ödeme seçenekleri arasından istediğinizi seçerek sipariş verebilirsiniz. Tüm siparişleriniz özenle paketlenerek, Türkiye\\\\\\\\\\\\\\\'nin her şehrine kargo ile adresinize kadar teslimat sağlanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Tekerlek Sayısı 3
  • Renk Kırmızı
  • Yaş 3 - 4 Yaş
Geri Bildirim Ver

Pilsan Power Scooter Kırmızı

Hem ulaşım aracı hem de çocuklar için eğlenceli bir oyuncak olan scooterlar, ayarlanabilirlik özellikleri ile avantaj sağlar. 91,5 cm yüksekliğindeki Pilsan power scooter, 19 cm genişliğe sahiptir. Çocuklar sürüşlerini geliştirdikten sonra istedikleri zamanlarda iki ayaklarını koyarak kullanım sağlayabilirler. 19 cm uzunluğundaki ürüne isterlerse iki ayaklarını sıralı şekilde de koyarak kullanabilirler. Çift kilit sistemi sayesinde güvenilir bir ürün olan Pilsan scooter, kırmızı rengi sayesinde dikkat çekici bir tasarıma sahiptir. Ev içerisinde uygun yer bulamadığınızda ya da bagajınızda taşıyarak başka bir yere götürmeyi düşündüğünüzde katlanabilir özelliğinden yararlanabilirsiniz. Katlanır direksiyon sistemi ile küçük bir yapıya dönüşür. Çocukların kullanmayı istemedikleri durumlarda katlayarak bagaja koyabilir, isterseniz ev içinde saklamayı düşündüğünüzde katlanmış özelliğinden faydalanarak dolapların içerisine yerleştirebilirsiniz.

  • Ayarlanabilir direksiyon
  • 2 ön teker desteği
  • Işıklı tekerlekler

Pilsan Power Scooter Kırmızı Renkli Ürün Avantajı

Pilsan Power Scooter Kırmızı Renkli Ürün Avantajı

Kırmızı renk avantajı ile sunulan Pilsan Scooter çocukların severek süreceği bir üründür. Kız ve erkek çocukların beğenerek kullanacağı Pilsan power scooter kırmızı rengi ile şık bir tasarıma sahiptir. Ön tarafta bulunan iki tane tekerlek avantajı ile denge sağlanır. Bıraktığınız anda devrilme gibi risklerle karşılaşmayacağınız ürün, dik bir şekilde durur. Güvenli duruş desteği sayesinde çocuklar tek başlarına kullanım sağlayabilirler. Tekerleklerinin kenar kısmında yanan renkli ışıklar çocukların dikkatini çeker ve güzel bir tasarım sunar. Özellikle yaz akşamlarının karanlıkta parlayan ışıklar, çocukların fark edilmelerini sağlarken aynı zamanda dikkat çekici bir güzellik sunar. Direksiyondaki ince parmak detayları çocukların fiziki yapısına göre kolay kullanım imkanı sağlar. Güçlü fren sistemi sayesinde acil duruş gerektiren anlarda devreye girerek tehlikeli durumları önler. Düz ve kaygan zeminlerde kullanılması uygundur.

Kırmızı Renkli Pilsan Power Scooter Özellikleri

Kırmızı Renkli Pilsan Power Scooter Özellikleri

4 yaş ve üzeri çocukların rahatlıkla kullanabileceği Power scooter Pilsan tekerleklerinin sağa ve sola doğru dönmesi ile etkili bir kullanım sunar. Scooterlar çocukların tatil dönemlerinde kullanmaktan zevk aldıkları ürünler arasında yer alır. Parklarda, kısa mesafeli gezintilerde rahatlıkla kullanılabilen ürün, kaliteli malzemelerden üretilir. Birinci sınıf sağlam ve dayanıklı malzemelerden elde edilen ürün aynı zamanda antibakteriyel özelliğe sahiptir. Sağlığa zararlı hiçbir madde kullanılmadan üretilmesi, çocukların rahat bir şekilde kullanmalarına imkan tanır. Güven içerisinde kullanım sağlamaları için ebeveynlerin çocuklarına alacağı hediyelerden olan scooter kırmızı rengi ile kendisine hayran bırakır. Katlanabilir direksiyonu sayesinde bagajınızda her yere taşıyabilir, isterseniz evinizde uygun dolaplar içerisine yerleştirebilirsiniz. Dengeli duruş desteği çocukların düşmeden kullanmalarını sağlar. Hem kaliteli hem de eğlenceli olan bu scooter modeline siz de sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Pilsan Power Scooter Kırmızı Trendyol'da

Uygun Fiyatlı Pilsan Power Scooter Kırmızı Trendyol'da

Çocukların ilgi ile takip ettikleri scooterlar, beğenerek kullanacakları ürünler arasında yer alır. Kullanılan ham maddelerin güvenilirliği ve sağlığa zararlı hiçbir yan etkisi olmaması bakımından ebeveynlerin tercihleri arasında yer alan Pilsan power scooter fiyat bakımından hediye olarak seçebileceğiniz uygunluktadır. 50 kilogram taşıma kapasitesi ile çocukların 4 yaş ve üzerine kadar rahat ve güvenli bir şekilde kullanmalarını sağlar. Scooterın uzunluk ölçüsünü inceleyerek ve çocuğunuzun fiziki yapısını göz önünde bulundurarak da seçim yapabilirsiniz. 20 cm ayarlanabilir yükseklik özelliği ile çocuklara göre seviyesi değiştirilebilir. Sürüş esnasında onların rahat edecekleri pozisyonu deneyerek belirleyebilir, uygun seviyede kullanmalarına olanak tanıyabilirsiniz. Çocukların sağlığını koruyucu etkili olan malzemelerden üretilen tasarım ergonomik yapısı sayesinde kolay bir şekilde kavramayı destekler. Şık görünümü sayesinde çocuklar keyif alarak bir sürüş gerçekleştirirler.