10
Oyun Parkları kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

PİLSAN Mugi Home Pilsan Taş Ev Oyun Alanı

3.349,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.450 TL
3.800 TL'ye 200 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.899 TL
450 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.799,90 TL
5.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.500 TL

Ürün Bilgileri

PİLSAN Mugi Home Pilsan Taş Ev Oyun Alanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bebecocadde Satıcı Ünvanı: FATİH ÇEVİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3894770455200015 Vergi Kimlik Numarası: 2480234689
    Bu ürün Bebecocadde tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için tıklayın
  • Bu ürün MUGİ HOME tarafından gönderilecektir.
  • Pilsan taş ev - Açık ve kapalı alanlarda kullanma olanağı - Birden fazla çocuğun oynamasına müsait kolay kurulum - Çocuklar arası yardımlaşma ve paylaşmayı geliştirici - Dayanıklı ve güvenli - Ergonomik dizayn,kolay kurulum - Şık görünüş ve ergonomik tasarım - Kullanım 3 + yaş ürün ölçüleri: W:114 l:114 h:151 cm ambalajlı ürün ölçüleri: W:106 l:17.50 h:100 cm
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Genişlik 114 cm
  • Yükseklik 151 cm
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

PİLSAN Taş Oyun Evi LTY06437

Çocukluk dönemi, gelişmenin ve öğrenmenin yoğun olduğu bir dönemdir. Çocuklar birçok şeyi oyunlar sayesinde öğrenir. Bu nedenle onların özgür bir şekilde oyun oynaması sağlanmalıdır. Kendi kendine oyun kuran ve aktivite edinen çocuklar, kendilerini ifade etme becerisi kazanır. Oyun evleri sayesinde çocukların kendilerine ait bir dünyası olur. Çocuklar, kendilerine ait olan dünyalarında kendi oyunlarını üretirler. Oyun evi Pilsan, çocukların kaliteli vakit geçirmelerini sağlar. Oyun evleri yalnızca çocukların değil ailelerin de hayatlarını kolaylaştırır. Çocuklarının güvenli bir ortamda oyun oynadığını bilen ebeveynler, kendilerine zaman ayırıp dinlenebilir. Dinlenme alanı olarak da yine oyun evleri tercih edilebilir. Pilsan pilsan taş ev oyun evi kullanımı sayesinde çocuklar kendilerine ait bir yaşam alanı oluşturur. Yaşam fonksiyonlarını devam ettirdiğini gören çocuklar, gelecek hayatlarında da zorlanmaz.

  • Dayanıklı
  • Kaliteli
  • Sağlam

Pilsan Taş Ev Oyun Evi Özellikleri

Pilsan ev oyuncak, çocukların en sevdiği oyuncaklar arasında yer almaktadır. 3 yaş ve üzerinde olan çocukların kullanımına uygundur. Bu oyun evi, açık ve kapalı alanlarda kullanıma uygundur. Büyük boyutlara sahip olan ürün, birden fazla çocuğun oynaması için uygundur. Çocuklar arasındaki iletişimi güçlendiren, yardımlaşma duygusunu geliştiren ve dayanışmayı arttıran bu oyuncak, dayanıklı ve güvenlidir. Kolay kurulumu ile ebeveynleri yormaz ve çocukları bekletmez. Pilsan pilsan taş ev oyun evi şık görünüşü ve ergonomik tasarımı ile çocukların dikkatini çekmektedir. Kanserojen madde içermeyen oyuncak, çocukların sağlığını tehdit etmez ve sağlıklarına uygundur. Kolay taşınabilir yapısı ve rahat kullanışı sayesinde çocukların farklı oyunlarına uyum sağlar. Oyun evi sadece oyun oynamak amacıyla değil dinlenme amacıyla da kullanılabilir. Büyük boyutlu olan oyun evlerinin içine ebeveynler de girebilir. Böylece birlikte geçirilen zaman artar.

Eğlenceli Çocuk Oyun Evi

Pilsan pilsan taş ev oyun evi özellikleri arasında birden fazla çocuğun oynamasına yetecek alanın bulunması yer alır. 151 cm yüksekliği ile çocukların rahat bir şekilde sığabileceği bir alandır. Çocukların zihinsel ve fiziksel olarak gelişmesini sağlayan bu oyuncak onların hayal güçlerini kullanma seviyesini maksimuma çıkarır. Bu tasarım harikası oyun evinin kapısı ve çatısı kırmızı renktir. Duvarlar ise mavi renkten oluşur. Ürünün tasarımında dikkat çekici renkler kullanılmıştır. Oyun evleri farklı modellerde satışa sunulmaktadır. Üstü kapalı ya da üstü açık oyun evleri bulunmaktadır. Üstü kapalı modeller arasında çadırlar yer almaktadır. Üstü kapalı olan modeller açık alanlarda kullanıldığında birçok avantaj sağlar. Pilsan pilsan taş ev oyun evi yorumları incelendiğinde üstü kapalı olan oyun evinin çocukların başlarına güneş geçmesini engellediği görülmüştür. Çocuklarını olumsuz hava koşullarından, güneşten, rüzgârdan ve yağmurdan korumak isteyen ebeveynler bu ürünü tercih edebilir.

Pilsan Oyun Evi Çocukların Hayal Gücünü Geliştirir

Oyun oynamayı seven çocuklar için farklı oyuncaklar üretilmektedir. Oyun evleri de bu oyuncaklardan biridir. Oyun evleri, çocukların hayal güçlerini geliştirmesi ve kullanmasını öğretmesi için eğitici bir üründür. Çocukluk döneminde çocuklar keşfetmeyi oyunlar sayesine öğrenir. Bu yüzden oyuncaklar ve oyun çocukların temel ihtiyaçları arasında sayılabilir. Çocukların ihtiyacı olan alanın oluşturulması ve onların huzurlu bir şekilde oyun oynamasının sağlanması ebeveynlerin görevidir. Pilsan pilsan taş ev oyun evi içeriği incelendiğinde ürünün kapısı, çatısı, pencere pervazları ve duvarları bulunduğu görülmektedir. Gerçek bir evde bulunan birçok detayın oyun evinde bulunması, çocuklara gerçekçi hissettirir. Oyunun içinde gerçek yaşam vurgusu hisseden çocuklar, fark etmeden hayata hazırlanır. Pilsan pilsan taş ev oyun evi kullananlar oyuncağın kalitesinden ve işlevinden oldukça memnundur. Çocukların çok seveceği bu ürünü satın almak için Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz.